Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
teşekkür ederim beyazgül
ben üniversite de yaptırdım aşılamayı canım darısı en kısa zamanda başına inşallah a.s.

tesekkür ederim canım
hesaplayıcılara göre 4 hafta çıkıyor usg de kesin belli olur artık

hamiş olan arkadaşları tebrik ediyorum
benimde ilk aşılamam yapıldı 17 sinde.kasık ağrısı ve lekelenme oldu.şimdi daha iyiyim.inşallah tutar diyoruım allahım.her ne kadar çok zor bir işlem olmasa da stresi sıkıntısı yeter.
benim eşimin 1 yıl önceki sonuçları gayet iyiydi.bu 1 yıl boyunca bidaha tahlil istemediler.geçen ay yeni dr ile yeni tahlil yapıldı.değerler i
nanılmaz düşük.bu aşırı fark bizi şaşırttı.iyi bir yerde 3 gün sonra yeniden yaptırdık.yine benzer sonuç aldık.aşılama olcaktı ama pregnil bulamadım ve olamadı.boş geçti.
bu ay iğnemi önceden bulduk aldık aşılama günü sperm yıkama sonuçlarını bir aldık.
değerler çok iyi.nasıl oldu bu farka diye çok düşündük ve bulduk.
kötü sonuç aldığımızdan bugüne;
hergün arısütü polen krem bal karışımı(1 tatlı kaşığı)
zink-c tablet
klıomen
keçi b. pekmezi
2 yumurta
kuruyemiş
yedirdim eşime ve sağlığına da dikkat etti,üşütmedi,ağır kaldırmadı.
bu sayede rabbime şükürler olsun değerlerimiz iyi oldu.ama dr lar tamam artık olur diyemiyorlar
çünkü olmamasının birsürü sebebi olabilirmiş.
dr sonuçları ilk gördüğünde tedaviyi kesmek istemişti.tüp yaptır zaman kaybetmeden demişti.biz yaza kadar yaptıramazdık.boş geçmesin dedik ve böylece öğrendik durumumuzu.
rabbim
inşallah gerek kalmaz diğer işlemlere.hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

darkinlife cim senide ayrıca tebrik ediyorum.
yazılarını takip ediyordum.en son sende benim gibi bekliyordun.şimdi ise hamiş olduğunu öğrendim.sanırım kendiliğinden olmuş.rabbim kucağına da almayı nasip etsin.

karamsar olma hayatım sen tıbben elinden gelen ne varsa onu yaptır ve bol dua et eşinede iyi bakarsan bol keçiboynuzu,çinko vitamini fındık ceviz balmacunları vsss birçok şey var bu konuda yedirirsen mutlaka faydası olurrr sen devamlı dua et rabbim muradını verecektir inşallah

teşekkür ederim canım a.s.
kızlar faydası oldumu bilmiyorum ama aşılamadan önce eşim hergün pekmez yedi sizinlede paylaşayım dedim......a.s.

Olur tabi pekmezin faydası olmazmı ..

Kızlar sizde bunlardan bulduklarınızı yedirin eşlere.Bol bol da su içsinler.

Sağol canım teşekkürler.İnşallah sende benim gibi bir son yaşarsın.Kendiliğinden oldu 3. aşılamaya geçmeden.Çok şükür.
Amin inşallah kucağıma aldığım günleride yazarım sizlere inşallah.

darkım hepsınden yedırıyomda bu kecı boynuzu kaynattım suyu igrenc bişiy oldu eşim içemedı pekmezı yeterlı bu konuda heralde demi şeker

darkım hepsınden yedırıyomda bu kecı boynuzu kaynattım suyu igrenc bişiy oldu eşim içemedı pekmezı yeterlı bu konuda heralde demi şeker

derram cim geçen keçiboynuzu nektarı aldım pekmez değil nektar o da iyi diyorlar. onu süte ya da yoğurda karıştırırsan bir kaşık çok iyi. hem pekmezden daha doğal canım

derram cim geçen keçiboynuzu nektarı aldım pekmez değil nektar o da iyi diyorlar. onu süte ya da yoğurda karıştırırsan bir kaşık çok iyi. hem pekmezden daha doğal canım

Walla benimki pekmezini içti.Bende önce aldım çok sertti yesin diyodum :)) Sonra madem yiyemiyor suyunu içsin dedim.Öğğğğğ adamın midesi bulandı.Bende bi denedim öğğğğ aacıdım walla.
Dedim sen ekmezini bul onu al diye allahtan hemen bulmuş aldı.
Satıcı adam hocam çok içme demiş :roflol: Anladınız siz onu :))

Hangisini bulursan dene bakalım.hepsi yarar işe merak etme.

sormayabızım aktarcı adamda cocugunuz varmı demesınmı eşim bi oldu hayırlısı bakalım dedı cocugunuzun dişi cıkar cıkmaz kecı böynuzunu verın elıne dedı eşimde hep bu hormonlu yıyecekler yuzunden olmuyo dedı adam acır gözle baktı bıze sustu :roflol:

bizim aktarcı da kansızlık için alıyoruz sanıyor. ama ben bu defa nektarı büyük marketten aldım.

kızlar gercektende zamanımızda ınfertılıte herkesın sorunu bu hormonlu yıyeceklerden mı bılmem yurt dısından gelıyo cogu türklerın cogalmasını ıstemıylolar

arkadaşlar merhaba benim eşimdede spermlerde haraket azlığı sorunu var.geçen nisan ayında kendiliğinden hamile kaldım ama maalesef düşük oldu,fakat hala hamile kalamadım.artık bizde aşılama işlemine geçmeyi düşünüyoruz,bu konuda önerileriniz var mı arkadaşlar şimdiden teşekkürler:

canım benım eşimde yok yok kecı boynuzu pekmezı kullanıyoruz cerez yıyoruz fındık cevız falan havuc suyuda cok faydalıymış bakalım denıyoruz sonucu 3 ay sonra görecegız a.s.ama sen hamıle kalmışsın demekkı cok etkılemıyor ne mutlu

Eşin için keçi boynuzunu deneyin.Bir önceki sayfada başka yararlı şeylerde yazılmıştı,onlarada bir göz at istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…