Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mende bugun aşılama oldum. Allah ikimize de eqli ve fiziki cehetden saglam övlad versin. neçe folekul varıydı sende? sperma yuyulandan sonra sonuclar nece oldu?

mende bugun aşılama oldum. Allah ikimize de eqli ve fiziki cehetden saglam övlad versin. neçe folekul varıydı sende? sperma yuyulandan sonra sonuclar nece oldu?
5-6 yumurta vardı mende.biri olgunlasmısdı. Sperm yuyuldugdan sonra 42 milyon.
Amin, sağlıgla olacagsa tutsun inşallah.
Bes sende nece idi veziyyet? Nece yumurta, sperm sayı ne geder?

Duygularını paylaşıyorum canım :) kadınlarklubu de bunun için var zaten paylaşıp hafifleyeceğiz.

Kızlar günaydın

Aşılama sonrası 15 gün içinde (hamilelik belli olana kadar) acaba botox veya bunun gibi cilt bakım işlemleri yapılabilir mi? Fikri olan var mı?

Merhaba bayanlar ben 1yildir evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyoruz eşim 40 ben 34yasindayim geçen hafta doktora gitti testler tahliller ultrason falan derken değerlerin normal çıktı fakat doktor yaştan dolayı tüp bebek yaptırın dedi nerden basliycam bilmiyorum bulunduğumuz şehirde tüp bebek yapılmıyor ankaraya gidicem nasıl yapicam kafam çok karışık çok bunaldim

nerde oturuyorsunuz. evet yaştan dolayı direk tüp bebek yaptırın derim

Merhabalar. Ben 38 yasındayım. 4 defa aşılama yapılabilir dedi doktor.2. Ni denedik
34 yas ne ki?? Önce aşılama dene derim. Tüp bebek zaten son çare. Ve zorlu uygulama
Bence aşılama dene. Bazı doktorlar bu işi ticari olarak görüyor ve direk kendilerine kolay ve paralı gelen için karsı tarafı yonlendiriyorlar. Aşılama uzun ama sabırlıyım mücadeleli işlem. Bence aşılama deneyin.
Ben 4 sansımı da deneyeceğim. Tutmazsa en son tüp bebek yapacagız.

Aşılamayi deniycem fakat dediğiniz gibi işi ticarete dökmüşler devlet karşılıyor mu anakarada hangi hastane bu konuda iyi bunları araştırmam lazım ALLAH yardımcımız olsun gerçekten çok stresli bi süreç

Aşılamayi deniycem fakat dediğiniz gibi işi ticarete dökmüşler devlet karşılıyor mu anakarada hangi hastane bu konuda iyi bunları araştırmam lazım ALLAH yardımcımız olsun gerçekten çok stresli bi süreç

Bence sakin olun
Ben de 1 yıllık evliyim. 6 aydır deniyoruz, olmayınca doktora başvurduk.
Önce kendiniz sakin olun. Kalan herşey yoluna girecek. Ama aşılama denemenizi yapın.hem daha basit, hem fazla hormon yüklü değil. Kendiniz sakin olduktan sonra aşılama da tutacak.
1 yıllık evli olmak ve 34 yaş, bunlar abartılı durumlar değil. 45 yazınız olsa, tup bebek denerdiniz. Ama aşılama için yasınız uygun. Cok güvenilir doktor tercih edin.bu işleri ticari boyutlara getiren değil, gercekten doktorluk yapan birini secin.iyice araştırın.ve herşeyin güzel olacağına inanın

Haklisiniz iyi bi doktor bulmak şart ve kafaya çok takmamak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…