- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.061
mende bugun aşılama oldum. Allah ikimize de eqli ve fiziki cehetden saglam övlad versin. neçe folekul varıydı sende? sperma yuyulandan sonra sonuclar nece oldu?Ben aşılama oldum kızlar. Bu defa bana 15 gün içmek üzere ilaç da yazdı. Utrogestan
İlk aşılamada eşimin değerleri azdı. Aşılama için yeterliydi, fakat azdı.
Ama 2. Aşılamamda eşimin değerleri yüksekti.
İlk aşılamada çok sancı olmuştu. Ağlayacak kadar hatta.
Ama bu defa sancı olmadı.
İlk aşılamamda gergin ve stresliydim.
Ama bu defa çok şükür daha sakin, huzurlu, sabırlıyım.
Bu cuma günü tek dua ettim. 1 ay 3 ay sonra üzüleceksem tutmasın. Ama bana 9 ay tutunup sağlıklı doğacaksa, olsun inşallah
5-6 yumurta vardı mende.biri olgunlasmısdı. Sperm yuyuldugdan sonra 42 milyon.mende bugun aşılama oldum. Allah ikimize de eqli ve fiziki cehetden saglam övlad versin. neçe folekul varıydı sende? sperma yuyulandan sonra sonuclar nece oldu?
Evet aynen oyle yapıyorum, dinleniyorumHayırlı olsun canım inşallah bebeğin hayırlısıyla gelir dinlen bol bol stres yapmamaya çalış
Duygularını paylaşıyorum canım :) kadınlarklubu de bunun için var zaten paylaşıp hafifleyeceğiz.İnsanın bu zamanlarda çok desteğe ihtiyacı oluyo herşeyını birileriyle paylaşmak birilerinden her konuda tam destek almak ve güven veren sözlere ihtiyaç duyuyo :) Şu an kendimi koca bir boşlukta hissediyorum içimde cevabını aradığım okadar çok soru varki... Butün bunlardan kurtulmanın tek yolu anne olmak :))
benim tutmadı aşılamam cnm. sende haberler nasıl. güzel olsun inşallahKızlar, nasılsınız?
Aşılama yaptıranlar ve yaptıracak olanlar, durumlar nasıl?
Uzun zamandır kimseden ses yok.
Hayırlısı olsun cnm. Benim ilki tutmamıstı. 2. Yi yatırdık. 28 Nisan.haftaya belli olacak.benim tutmadı aşılamam cnm. sende haberler nasıl. güzel olsun inşallah
hayırlısı olsun cnmHayırlısı olsun cnm. Benim ilki tutmamıstı. 2. Yi yatırdık. 28 Nisan.haftaya belli olacak.
Yalnız dünden karnım davul gibi şişti.(( düne kadar iyiydi. Huysuzlanmaya basladım artık...
nerde oturuyorsunuz. evet yaştan dolayı direk tüp bebek yaptırın derimMerhaba bayanlar ben 1yildir evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyoruz eşim 40 ben 34yasindayim geçen hafta doktora gitti testler tahliller ultrason falan derken değerlerin normal çıktı fakat doktor yaştan dolayı tüp bebek yaptırın dedi nerden basliycam bilmiyorum bulunduğumuz şehirde tüp bebek yapılmıyor ankaraya gidicem nasıl yapicam kafam çok karışık çok bunaldim
Aksarayda oturuyorum ama ailem anakaradanerde oturuyorsunuz. evet yaştan dolayı direk tüp bebek yaptırın derim
Merhabalar. Ben 38 yasındayım. 4 defa aşılama yapılabilir dedi doktor.2. Ni denedikMerhaba bayanlar ben 1yildir evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyoruz eşim 40 ben 34yasindayim geçen hafta doktora gitti testler tahliller ultrason falan derken değerlerin normal çıktı fakat doktor yaştan dolayı tüp bebek yaptırın dedi nerden basliycam bilmiyorum bulunduğumuz şehirde tüp bebek yapılmıyor ankaraya gidicem nasıl yapicam kafam çok karışık çok bunaldim
Bence sakin olunAşılamayi deniycem fakat dediğiniz gibi işi ticarete dökmüşler devlet karşılıyor mu anakarada hangi hastane bu konuda iyi bunları araştırmam lazım ALLAH yardımcımız olsun gerçekten çok stresli bi süreç
Haklisiniz iyi bi doktor bulmak şart ve kafaya çok takmamak lazimBence sakin olun
Ben de 1 yıllık evliyim. 6 aydır deniyoruz, olmayınca doktora başvurduk.
Önce kendiniz sakin olun. Kalan herşey yoluna girecek. Ama aşılama denemenizi yapın.hem daha basit, hem fazla hormon yüklü değil. Kendiniz sakin olduktan sonra aşılama da tutacak.
1 yıllık evli olmak ve 34 yaş, bunlar abartılı durumlar değil. 45 yazınız olsa, tup bebek denerdiniz. Ama aşılama için yasınız uygun. Cok güvenilir doktor tercih edin.bu işleri ticari boyutlara getiren değil, gercekten doktorluk yapan birini secin.iyice araştırın.ve herşeyin güzel olacağına inanın
Çoxsagol,sen necesen? gözleyirem heleki) xeyirlisi inşallah.Kızlar, nasılsınız?
Aşılama yaptıranlar ve yaptıracak olanlar, durumlar nasıl?
Uzun zamandır kimseden ses yok.
Sağlıq olsun.ne hisler var? Agrı değişiklik? Nese var? Mende aybası kimi gobek deşiyş etrafında narahatlıg var, şişkinlik varÇoxsagol,sen necesen? gözleyirem heleki) xeyirlisi inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?