- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.081
Hadi hayırlısı. Ben gün sayıyorum sonuc için.5 günün ksldıArkadaşlar bu gün doktora gittim yumurtalar yeterince gelişmiş 8 mayıs pazartesi günü aşılamam yalılacak çok heyecanlıyım
Az kalmış İnşallah hayırlı sonuç alırsınHadi hayırlısı. Ben gün sayıyorum sonuc için.5 günün ksldı
amin canım teşekkür ederimAz kalmış İnşallah hayırlı sonuç alırsın
test yaptın mı? bende negatif. ama burd bir suru kişi 10.gununde öğrenmiş((((Hadi hayırlısı. Ben gün sayıyorum sonuc için.5 günün ksldı
10. Günde asla mümkün değil olması. Daha normal hamileyken 15 gün sonra testler gösteriyor.test yaptın mı? bende negatif. ama burd bir suru kişi 10.gununde öğrenmiş((((
burda çok kişide öğle okudum. bugunde negatif(((çatlama iğnesi 10.gunde bitti etkisi bende10. Günde asla mümkün değil olması. Daha normal hamileyken 15 gün sonra testler gösteriyor.
Fakat yumurta catlatma iğnesinin etkisi 12 güne geciyor. O yuzden idrar yalan da olsa pozitif gosyerıuor iğne etkisiyle.
Bekle, 15 gün dolsun.
Bana doktor dedi,15 gün sonra haber et.
Sene hekim ne dedi? 10 gün sonra idrar testi ele dedi?burda çok kişide öğle okudum. bugunde negatif(((çatlama iğnesi 10.gunde bitti etkisi bende
Her gün her gün test Edib özünü yorma.4 gün galıb. Birteher döz :) başını qat basga seylereburda çok kişide öğle okudum. bugunde negatif(((çatlama iğnesi 10.gunde bitti etkisi bende
Sen ne kimi deyişiklik hiss eledin özünde? Derman yazdı sene? Bugüne kimi mende yungul narahatcılıg oldu. Halsızlıg, adet agrısı kimi ağrılar, şişlik, dartınma. Ama bugün adi haldayam. Yegin tutmayıb? Neynim, xeyirlisi. 2 ay sonra üzülmektense bu başdan üzülüm eybi yoxburda çok kişide öğle okudum. bugunde negatif(((çatlama iğnesi 10.gunde bitti etkisi bende
yox bekim 15.gun gel deyib. mende arada adet agrısı vessalam. gelir gedir. göreyde. mence tutmsyıb. xeyirlisi. insallah yanılarıq. hansı hekime eletdirdin?Sen ne kimi deyişiklik hiss eledin özünde? Derman yazdı sene? Bugüne kimi mende yungul narahatcılıg oldu. Halsızlıg, adet agrısı kimi ağrılar, şişlik, dartınma. Ama bugün adi haldayam. Yegin tutmayıb? Neynim, xeyirlisi. 2 ay sonra üzülmektense bu başdan üzülüm eybi yox
Hakan Tanrıverdi. Gümrük hastanesi. Valla mende bugunden hec narahatcılıg yoxdu, ama dünene kimi narahat olmusam. Oskurende hetta sidik kise teref sancırdı.yox bekim 15.gun gel deyib. mende arada adet agrısı vessalam. gelir gedir. göreyde. mence tutmsyıb. xeyirlisi. insallah yanılarıq. hansı hekime eletdirdin?
2.defedi aşılama? burda herkesde oxuyuram belirtiler ve psixoloji olaraq onları yaşayıram. ne qeeder xercin çıxdı? Hakan savadlı hekimdiHakan Tanrıverdi. Gümrük hastanesi. Valla mende bugunden hec narahatcılıg yoxdu, ama dünene kimi narahat olmusam. Oskurende hetta sidik kise teref sancırdı.
Derman yazıbmı sene? İlkinde yazmadı,ama bu defe yazıb mene
bes folekul partlayan terefde olurdu agrı? mende her iki terefde olur çaşıb qalmışam bir an önce belli olsaydıHakan Tanrıverdi. Gümrük hastanesi. Valla mende bugunden hec narahatcılıg yoxdu, ama dünene kimi narahat olmusam. Oskurende hetta sidik kise teref sancırdı.
Derman yazıbmı sene? İlkinde yazmadı,ama bu defe yazıb mene
bes folekul partlayan terefde olurdu agrı? mende her iki terefde olur çaşıb qalmışam bir an önce belli olsaydı[/QUOTE
Daha Cox gobek deliyi etrafında, sidik kisesinde dartınma, dehşetli garın şişkinliyi (gaz)
Ama bugün birşey yok.
15 gün göresen aşılama günü daxil hesablayıb gedeceyik?
Hee, neyse. Bir Allah bilir ne var orda :)mende agrı qarında deyil adet agrısı kimi idi
22Hee, neyse. Bir Allah bilir ne var orda :)
Neçe yasın var?
Mene hekim dedi sabah gel analize. Cesaretim yoxdu.2 gün de gözleyecem)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?