Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
test yaptın mı? bende negatif. ama burd bir suru kişi 10.gununde öğrenmiş((((
10. Günde asla mümkün değil olması. Daha normal hamileyken 15 gün sonra testler gösteriyor.
Fakat yumurta catlatma iğnesinin etkisi 12 güne geciyor. O yuzden idrar yalan da olsa pozitif gosyerıuor iğne etkisiyle.
Bekle, 15 gün dolsun.
Bana doktor dedi,15 gün sonra haber et.

burda çok kişide öğle okudum. bugunde negatif(((çatlama iğnesi 10.gunde bitti etkisi bende

burda çok kişide öğle okudum. bugunde negatif(((çatlama iğnesi 10.gunde bitti etkisi bende
Sen ne kimi deyişiklik hiss eledin özünde? Derman yazdı sene? Bugüne kimi mende yungul narahatcılıg oldu. Halsızlıg, adet agrısı kimi ağrılar, şişlik, dartınma. Ama bugün adi haldayam. Yegin tutmayıb? Neynim, xeyirlisi. 2 ay sonra üzülmektense bu başdan üzülüm eybi yox

yox bekim 15.gun gel deyib. mende arada adet agrısı vessalam. gelir gedir. göreyde. mence tutmsyıb. xeyirlisi. insallah yanılarıq. hansı hekime eletdirdin?

yox bekim 15.gun gel deyib. mende arada adet agrısı vessalam. gelir gedir. göreyde. mence tutmsyıb. xeyirlisi. insallah yanılarıq. hansı hekime eletdirdin?
Hakan Tanrıverdi. Gümrük hastanesi. Valla mende bugunden hec narahatcılıg yoxdu, ama dünene kimi narahat olmusam. Oskurende hetta sidik kise teref sancırdı.
Derman yazıbmı sene? İlkinde yazmadı,ama bu defe yazıb mene

2.defedi aşılama? burda herkesde oxuyuram belirtiler ve psixoloji olaraq onları yaşayıram. ne qeeder xercin çıxdı? Hakan savadlı hekimdi

bes folekul partlayan terefde olurdu agrı? mende her iki terefde olur çaşıb qalmışam bir an önce belli olsaydı

Oy MasaAllah, ne telesirsen. :) niye bele tez evlenmisen, heyatını yaşasaydın ya :) menim 38))). tak cto, telesme, önünde daha çox iller var. Xeyirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…