Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar merhabalar, doktorum yarın ac karnına kan testi istedi. betahcg. Yarın 13. Günüm. Ama cesaretim yok)))
2 gün daha bekleyeceğim, cuma veririm tahlili.
Aşılama olup,tutanlar 12, 13. Günlerde sonuç aldınız mı?

Kizlar bugun asilama yaptirdim siz yattinizmi hep ayakta kalmanin zarari varmi bide esimin sperm yikama sonuçlarını aticam. Asilamadan once hic ultrasonla bakilmadi bana sizde nasıl oldu

Öncelikle Allah isteyen herkese hayırlı evlat versin.
24 yaşındayım 1 yıldır bebek istiyoruz ama daha o müjdeli haberi alamadık malesef bu ay klomen kullandım 11.günümde vajinal muayene de 22mm yumurta gördü doktorum ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum bugün iğne vurulalı 14 gün oldu ağrılarım var adet olacak gibiyim. Size asıl sorum şu adet olursam bu ay aşılma düşünüyoruz çünkü eşimin son test sonuçlarında ileri hareketli %9 morfoloji %6 çıktı artık zaman kaybetmek istemiyoruz. Eşim devlet memuru aşılamayı Üniversite hastanesinde ücretsiz yaptırmak için ve heyet raporu almak için neler gerekli çok araştırdım ama net bi cevap bulamadım lütfen bilenler yardımcı olursa çok mutlu olurum

sperm sayısı kaç peki? canım,rapor çıkarmaya gerek yok. bende klomen ve otriville kullandım. otrivilleyi kendim aldım sadece. ve asılamaya karar verdim. ücret alınmadı. hayırlı haberler alırız inşallah

Bu 3yıl uygulaması artık yok galiba değil mi? Önceden 3yıl evlilik şartı aranıyormuş. Sperm sayımız iyi çok şükür 230milyon ama ileri hark. Sıkıntılı birde morfolojinin düşük olduğu söylendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…