Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnsanın bu zamanlarda çok desteğe ihtiyacı oluyo herşeyını birileriyle paylaşmak birilerinden her konuda tam destek almak ve güven veren sözlere ihtiyaç duyuyo :) Şu an kendimi koca bir boşlukta hissediyorum içimde cevabını aradığım okadar çok soru varki... Butün bunlardan kurtulmanın tek yolu anne olmak :))

Kesinlikle sana katılıyorum canım bu süreçte belirsizlik insanı yoruyor. Bi de çevreden soran edenler de var tabi düzene diye tersleyesim geliyor bazen. Ben 12 haftalık düşük yaptim ve çok kolay hamile kalmıştım cinsiyeti öğrenirim diye kontrole heyecanla gittim muayene masasında bebeğimin 10 gün önce kalbinin durduğunu öğrendim öyle üzüldüm ağladım ki aylarca kendime gelemedim sonra bu çikolata kıstı çıktı bende ben yine Hemen hamile kalırım diye düşünürken öyle olmadı ama şuan hamile kalırsam yine aynı korkuları yaşayacağım eminim. Rabbime hep sağlıklı hayırlı evlat versin diye dua ediyorum hayırsız olacaksa bizim için vermesin herşeyin en iyisini o bilir .

Ben şuan tedaviye başladım ama eşim ve annem babamdan başka kimse bilmiyor burada paylaşıyorum sizlerle konuşamamak anlatamamak çok zor herkes dışarıdan ohh keyifleri yerinde derdi tasası yok gibi görüyor ama içimizde neler yaşıyoruz ne fırtınalar kopuyor kimse bilmiyor

Inanıyorum bizler çok güzel çok iyi anneler olacağız evlatlarımıza çok şanslılar bence :) mübarek cuma gününde rabbim duysun sesimizi bizlere Hayırlı evlatlar nasip etsin

İnşallah canım en kısa zamanda Allah hayırlı bir evlat verir sende anne olursun

Ben aşılama oldum kızlar. Bu defa bana 15 gün içmek üzere ilaç da yazdı. Utrogestan
İlk aşılamada eşimin değerleri azdı. Aşılama için yeterliydi, fakat azdı.
Ama 2. Aşılamamda eşimin değerleri yüksekti.
İlk aşılamada çok sancı olmuştu. Ağlayacak kadar hatta.
Ama bu defa sancı olmadı.
İlk aşılamamda gergin ve stresliydim.
Ama bu defa çok şükür daha sakin, huzurlu, sabırlıyım.
Bu cuma günü tek dua ettim. 1 ay 3 ay sonra üzüleceksem tutmasın. Ama bana 9 ay tutunup sağlıklı doğacaksa, olsun inşallah

Hayırlı olsun canım inşallah bebeğin hayırlısıyla gelir dinlen bol bol stres yapmamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…