- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.835
- 723
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.021
Aynen öyle canım nasip herşey bende denemek istiyorum tüp bebekten önce inşallah tutar Rabbim büyük yaşım geçiyo bi yandan artık eşim de benden çok istiyorz.. Siz ne zamandır istiyorsunuz??Bişey demedi. Her şey iyiydi. Kalanı da Allah'ın takdiri. Ben ilk denememde çok gerildim, hatta stres de geçirdim. Her yapılan iğne ilaç beni nasıl etkileyecek diye panik oldum. Belki stres de etkilemiş olabilir.
Eşimin sperm sayı az. 5 aydır ilaç kullanıyor ve değerler artmış. 5 ay önce aşılama için de uygun değildi değerler.
Neyse allaha sukur değerler yuksek, bide Allah ol derse, bu ay tutar.
Biz eylülde karar verdik. 7-8 aydır yanıAynen öyle canım nasip herşey bende denemek istiyorum tüp bebekten önce inşallah tutar Rabbim büyük yaşım geçiyo bi yandan artık eşim de benden çok istiyorz.. Siz ne zamandır istiyorsunuz??
Anladım canım tekrar ne zaman yaptıracaksun?? Bi çok iğne varmış karından genelde gonalf öneriyorlar bayağı etkisi oluyormuşBiz eylülde karar verdik. 7-8 aydır yanı
Doktoruma güveniyorum. Yarın uygun olursa hersey, bu hafta yapar sanırım.Anladım canım tekrar ne zaman yaptıracaksun?? Bi çok iğne varmış karından genelde gonalf öneriyorlar bayağı etkisi oluyormuş
Ayy çok heyecanlı :) inş Rabbim gönlüne göre versin canımDoktoruma güveniyorum. Yarın uygun olursa hersey, bu hafta yapar sanırım.
Saol cnm.hepimiz içinAyy çok heyecanlı :) inş Rabbim gönlüne göre versin canım
İnsallah.ben de bugünkü knt olumlu olursa, yarın yapar sanırımiyi akşamlar. bende cuma gunu aşılama yaptırıcam. inşallah hayırlı haberler alırız
Selamlar bende bugün aşılama için doktora gittim fostimon diye bir iğne verdi beş gün kullandıktan sonra gel dedi. Bende çikolata kisti varmış onuda yeni öğrendim ams doktor küçük dedi şuanda aşılamaya engel değilmiş. İnşallah tutar çok istiyorum
ALLAH yardımcınız olsun ınsallah bebıslerımız olur hepımıznİnsallah.ben de bugünkü knt olumlu olursa, yarın yapar sanırım
Merhabalar. Bana yarın yapılacak aşılama.insallah hayırlısı
Amin cnm aminnnALLAH yardımcınız olsun ınsallah bebıslerımız olur hepımızn
Hayırlısı olsun canım bende de çikolata kıstı var doktor sorun olmaz dedi ve aşılama yapıldı bana şuan beklemedeyimSelamlar bende bugün aşılama için doktora gittim fostimon diye bir iğne verdi beş gün kullandıktan sonra gel dedi. Bende çikolata kisti varmış onuda yeni öğrendim ams doktor küçük dedi şuanda aşılamaya engel değilmiş. İnşallah tutar çok istiyorum
KIZLAR YA sunu merak edıoyrum asılamada erkekten olan sorun mu zor oluyo yoksa bayanda olan sıkıntıdan mı zor oluyo asılama.boyle krıter varmı?Hayırlısı olsun canım bende de çikolata kıstı var doktor sorun olmaz dedi ve aşılama yapıldı bana şuan beklemedeyim
Bence her ikisi de önemli yani kaliteli yumurta kaliteli sperm tabiki şansı artırır ama neler okuyoruz işitiyoruz hiç çocuğu olmaz denen kişiler hamile kalıyor yada çok düşük değerle aşılama yaptıranlarin tutuyo kadın yada erkek faktörü hangisi daha etken onu bilemiycem canımKIZLAR YA sunu merak edıoyrum asılamada erkekten olan sorun mu zor oluyo yoksa bayanda olan sıkıntıdan mı zor oluyo asılama.boyle krıter varmı?
Hayırlısı olsun canım bende de çikolata kıstı var doktor sorun olmaz dedi ve aşılama yapıldı bana şuan beklemedeyim
Âmin canım inşallah . 9 mayısta kan vericem 15 gün sonra belli oluyormuş beklemek çok zor :)İnşallah tutmuştur aşılaman. Nezaman belli oluyomuş tutup tutmadığı?
bana da yarın. haberleşelimİnsallah.ben de bugünkü knt olumlu olursa, yarın yapar sanırım
Merhabalar. Bana yarın yapılacak aşılama.insallah hayırlısı
Vefa nerdensin?bana da yarın. haberleşelim
sakaryadayım. sen?Vefa nerdensin?
Azeri ismine benzettim. AZERBAYCAN dan sandın. Ben Bakü Azerbaycan.sakaryadayım. sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?