Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen öyle canım nasip herşey bende denemek istiyorum tüp bebekten önce inşallah tutar Rabbim büyük yaşım geçiyo bi yandan artık eşim de benden çok istiyorz.. Siz ne zamandır istiyorsunuz??

Selamlar bende bugün aşılama için doktora gittim fostimon diye bir iğne verdi beş gün kullandıktan sonra gel dedi. Bende çikolata kisti varmış onuda yeni öğrendim ams doktor küçük dedi şuanda aşılamaya engel değilmiş. İnşallah tutar çok istiyorum

iyi akşamlar. bende cuma gunu aşılama yaptırıcam. inşallah hayırlı haberler alırız
İnsallah.ben de bugünkü knt olumlu olursa, yarın yapar sanırım

Merhabalar. Bana yarın yapılacak aşılama.insallah hayırlısı

Hayırlısı olsun canım bende de çikolata kıstı var doktor sorun olmaz dedi ve aşılama yapıldı bana şuan beklemedeyim

KIZLAR YA sunu merak edıoyrum asılamada erkekten olan sorun mu zor oluyo yoksa bayanda olan sıkıntıdan mı zor oluyo asılama.boyle krıter varmı?
Bence her ikisi de önemli yani kaliteli yumurta kaliteli sperm tabiki şansı artırır ama neler okuyoruz işitiyoruz hiç çocuğu olmaz denen kişiler hamile kalıyor yada çok düşük değerle aşılama yaptıranlarin tutuyo kadın yada erkek faktörü hangisi daha etken onu bilemiycem canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…