- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.121
yok heralde o sart. okumustum onu ama nikah cuzdanı bile sorulmadıBu 3yıl uygulaması artık yok galiba değil mi? Önceden 3yıl evlilik şartı aranıyormuş. Sperm sayımız iyi çok şükür 230milyon ama ileri hark. Sıkıntılı birde morfolojinin düşük olduğu söylendi
ne xeber? qan verdin?Men de sabah gedecem.
İdrar testi negatif cıxdı
Negatif :)ne xeber? qan verdin?
(((( xeyirlisi. bundan sonra ne dusunursen? problem sendedi ya yoldasında?Negatif :)
xq deyerin nece cıxdı? yeni ehtimal var qalxsın? kaski... nece asılama eletdireceksen? men bilmiremki adeti gözleyim hekime gedecem. o qerar verecek. tedavinin ilk ayı asılamaya gonderdi. niye bilmirem heç.İkimizde de problem yoxdu. Eynen davam. 4 gün gözle dedi hekim. Adet olmazsam tekrar 4 gün sonra test. Adet olursam da, tekrar asılama.3 cü yapılacak inşallah.
2 sansım daha var yani :)
Sen napacaksın?
xq deyerin nece cıxdı? yeni ehtimal var qalxsın? kaski... nece asılama eletdireceksen? men bilmiremki adeti gözleyim hekime gedecem. o qerar verecek. tedavinin ilk ayı asılamaya gonderdi. niye bilmirem heç.
ele bili universitet xestexanasıdır. muayine edenler uzmanlıq oxuyan hekimlerdi. onlar ne var ne yox yazırlar deyirler gunortadan sonra gel. gunortada gedib professora gosterirler. o qerar verirki ne vaxt gel neyleyek. asılamanı başqa adam edir,baxan basqa adamdı,qerar veren basqaİnanmıram, galxma ehtımalı yoxdu. Martda da bele olmusdu.0,1. 4 gün sonra adet olmusdum.yene de adet olacam bilirem.
Senin hekimin özü aşılama elemir? Özü kontrolda saxlayıb yönlendirmir seni?
Hayırlısı olsun canım bende pazartesi ilk aşılamamı yaptırdım. Hap veya iğne verirler sonra kontrole çağırırlar yumurtalarına bakarlar yeterince büyğmüşse aşılama günü verirlerMrb. Bana bugun asilama icin dosya acildi. Asilama tup mu die sordular bende asilama dedim bilmiyorum dogru mu dedim. Ama hayirlisi artik. Bundan sonra nasil bi yol izlenecek pel bilgim yok. Adetkiyken gidicem rapor cikicakmis daha sonra ne olucak yardimci olabilecek varmi
Hayırlısı olsun canım bende pazartesi ilk aşılamamı yaptırdım. Hap veya iğne verirler sonra kontrole çağırırlar yumurtalarına bakarlar yeterince büyğmüşse aşılama günü verirler
İnşallah. Daha önce tedavi gördünmü yenimi başlıcanSagol cvp verdigin icin. Ya okadar mutluyum ki cok ugrastim dosya icin iki aydir evrak topluyorum testler falan ve bugun actilar sukur. Dunya icin kucuk ama benim icin baya buyuk bi olay bu. Tabi tutma orani dusukmus arastiriyirum simdi bakalim herkes icin hayilisi olsun insallah
EMerhaba arkadaşlar ben 2. aşılamama start verdim.Yumurtaları uyarıcı ilaç kullanıyorum.Haftaya çarşamba doktorum kontrol edecek.Haftasonuna doğru yapılır sanırım aşılamam.Nedense sanki bu iş mucize gibi geliyor.
Bu konuda tecrübelerimizi paylaşalım istiyorum.
Aşılamayla hamile kalanlar varmı aranızda ve onların sorunları nelerdi acaba?
Ben adanada yaşamıyorum canım.aşılamamı konyada yaptıracağım başkent hst. de
InsAllah olur Allahin izniyle sabir ve duayla ,güzel düsün olumlu olsun insAllahSagol cvp verdigin icin. Ya okadar mutluyum ki cok ugrastim dosya icin iki aydir evrak topluyorum testler falan ve bugun actilar sukur. Dunya icin kucuk ama benim icin baya buyuk bi olay bu. Tabi tutma orani dusukmus arastiriyirum simdi bakalim herkes icin hayilisi olsun insallah
Amin insAllah Allahin izniyle tutar da Güzel Evladini alirsin kucagina ,sabir ve dua ,saygilarBenim den martta ilk aşılamam tutmadı. Nisan 28 2. Yaptım. Yarın kan testi. İnsallah hayırlısı. Zaten hayırlısıysa olsun istedim.
Tsk ederimAmin insAllah Allahin izniyle tutar da Güzel Evladini alirsin kucagina ,sabir ve dua ,saygilar
ben adet oldum bugunBeta Hcg önce negatif çıkıp, 1hafta sonra pozitif çıkanlar var mı aramızda?
Mende tık yox. Partdoyıram ağrıdan, ama hec cur axıntım yoxdu.ben adet oldum bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?