- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.181
Hayırlı olsun.benim aşılama şanslarım tutmazsa tüp bebek yaptırıcam. Ama korkuyorum. Hani hormon yükleniyor, kafalar alt üst oluyor diye duyuyorum.Kader arkadaşlarım tekrar merhaba
Tüp bebek tedavisine başlayacağımı söylemiştim
İğnelerim bitti bu sabah yumurtalarım toplandı
Kendi isteğim ile ne genel anestezi aldım ne sedasyon
İnan'ın bana korkan arkadaşlara söylüyorum ben panik atak hastasıyım ve buna rağmen yüzüm gülerek girdim gülerek çıktım
Asla abartılacak kadar ağrınız olmuyor düşünün hiçbir anestezik ilaç almadan girdim
Burada tabi ki doktorumun ve hemşirelerim desteği çıktı k önemliydi
Hatta bir ara hocam siz yumurta topladığınıza eminmisiniz demeye başladım
Sakın korkmayın benim herkes ne kadar korkak ve evhamlı olduğumu biliyor
Asıl süreç şimdi başlıyor dua edin bana sağlıklı embriyolar olsun ve bebeğim rahmime tutunsun
Dualarım herzaman sizlerle ve bizim gibi bu öücaledeyi verenlerle olacak
kendiniz ilişki yaşamadınız mı? doktorlar asılamadan sonra gunasırı ilişki öneriyor. bende aşılama oldugum ay catladıgın hiç his etmedim. ama adet oldum ve kist oluşmadıgına gore demekki çatlamışKIZLAR MERHABA BENİM İKİ HAFTA ÖNCE AŞILAMAM YAPILDI PAZARTESİ ÇATLATMA İĞNEM YAPILMIŞTI SALI AŞILAMAM YAPILDI AŞILAMA GÜNÜ MERAK ETTİM BAKTIRDIM YUMURTA ÇATLAMIŞ MI DİYE HENÜZ ÇATLAMAMIŞTI NEYSE ÇARŞAMBA OLDU PERŞEMBE OLDU CUMA OLDU AMA HALA BEN CATLAMA BELİRTİSİ YAŞAMADIM CUMA OLDUĞUNDA GÖĞÜSLERİM SIZLAMAYA BAŞLADI ANLADIM GEÇ ÇATLADIĞINI VE O CUMANIN ÜZERİNDEN İKİ HAFTA GEÇMİŞ OLACAK ÖNÜMĞZDEKİ CUMA GÜNÜ ŞİMDİ BEN AŞILAMAYI KAÇIRMIŞ MI OLDUM İDRAR TESTLERİM NEGATİF. HİÇ ÇATLATMA İĞNESİ OLUP YUMURTASI 5 GÜN SONRA ÇATLAYAN OLDU MU BU GRUPTA MUTLAKA VARDIR DİYE DÜŞÜNDÜM
İlaçlardan hiç korkma iyi bir doktor takibinde olursan problem YokHayırlı olsun.benim aşılama şanslarım tutmazsa tüp bebek yaptırıcam. Ama korkuyorum. Hani hormon yükleniyor, kafalar alt üst oluyor diye duyuyorum.
Keşke tüp bebeğe gerek kalmasın diyorum.
Hayırlısı artık.
İnsallah bebegin tutunur sana. Herşey güzel olur. Haber edersin.
Canim bende ikinci asilamam yaoildi 22yista. Eger bu tutmazsa 3.asilama igne vurnarak olucam.o igneleri kendimiz mi vurunuyoruz yoksa acile mi gidioruz her gunmerhaba kızlar bende katılayım aranıza benim iki ay önce klomen kullanarak aşılama yapıldı ama olmadı malesef zaten eşimin sprem sayısıda çok azdı şu 6 gündür göbekten igne vuruyorum kendime bu ayda aşılama yapıcak doktorum bende sorun yok hatta ignenin ölçüsü bile cok az dün gittim doktora ve bana dediği bu kadar az dozda yumurtaların güzel gelişmiş iki gün daha igneni vur ve çarşamba günü gel dedi yani yarın yine kontrole gidecegim herkez bana normal hayatına devam et diyor ama bu aşılamada özellikle yapmamam gereken şeyler varmı kızlar hepimiz biran önce hayırlısıyla evlatlamızı kucagımıza alırız
Iyi canim ozaman ya ben tasrada oturuorum vurdurmam zor olur. Asilamam tutmazsa Bende 6sinda adet olcam doktor adetin ikinci gunu2.gun gel dediSen kendin göbeğine yapıyorsun canım insülin iğnesi gibi kolay yani
hakkında hayırlısı olsun canım benim aşılamada ümidim yok artık eşimin ameliyat olması gerekiyormuş varikosel cıktı yineIyi canim ozaman ya ben tasrada oturuorum vurdurmam zor olur. Asilamam tutmazsa Bende 6sinda adet olcam doktor adetin ikinci gunu2.gun gel dedi
Allah yardımcın olsun.İlaçlardan hiç korkma iyi bir doktor takibinde olursan problem Yok
Ama bazen yumurtaların aşırı uyarılma durumu oluyor bende de oldu hala zor kımıldıyorum karın bölgen su topladı bunlar olabilecek şeyler hiç korkma
Transferim önümüzdeki ay yapılacak inşallah
Rabbim kolaylık versin hepimize
Asilamafan sonra 4 gün ilişki oldu ama yumuryam iğneden 3 gün sonra çatladı hissettim zaten ve adetim de 17 gün sonra geldi olmadı maalesefkendiniz ilişki yaşamadınız mı? doktorlar asılamadan sonra gunasırı ilişki öneriyor. bende aşılama oldugum ay catladıgın hiç his etmedim. ama adet oldum ve kist oluşmadıgına gore demekki çatlamış
Merhabalar, hayır öyle bir yeme içme listesi yok.Kızlar aşılama olucam öncesinde de yemek içmem gereken birşey var mı bi topikde okumuştum ama bulamıyorum
Allh razı cnm rabbim sanada bana isteyen lere nasip etsinMerhabalar, hayır öyle bir yeme içme listesi yok.
Hayırlı olsun.sakin bir şekilde davranın. Sonraki 15 günü sabırla bekleyin. Ben 2 defa yaptırdım tutmadı. Ara verdim, ağustosta tekrar deneyecem.
Ama ilk aşılaması tutan çok kişi var.
Umutlu olun.
Aşılamanın 6. Günü yapılan idrar testi gerçek sonuç göstermez.Kızlar ben hiç ilaç almadan aşılama yaptırdım catlatma iğnesi dahi istemedim her gün gittim catladigi gün asilamayi yaptı sperm sayımız az ama ışte umut dünyası yumurtanin catladigi günü net biliyorum yani bugün 6. Günüydü asilamamin idrar testi yaptım saatler sonra ışıkta belli olan çok silik bişey var acaba bu durumu yaşayan oldu mu resmi de ekliyorum
Merhabalar, hangi değerler?Herkese merhaba bu aşılama tedavisine başlarkenki değerlerinizi yazma şansınız var mı? Doktor bana aşılama bile zaman kaybı direk tüp bebek yaptırmalısınız dedi. Sizlerin değerlerini merak ediyorum açıkcası hem eşlerinizin hem sizlerin sonuçlarını paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Merhabalar, hangi değerler?
Asılama değil de direk tüpbebek yapan doktor işin ticari boyutuna kaçmıştır.
3-4 aşılama tapılır tutmazsa tüp bebek denemesine girilir
Ben 2 aşılamayı yaptım tutmadı
Ağustosta 3 deneyecez. İnsallah gerek kalmaz ona kadar kendiliğinden gelir bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?