Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ymurta sayım toplam 8 çıktı 10 un altında olmaması gerekir dedi. oyüzden amh diye bir test yaptırdım oda 0,67 çıktı ondan sonra hemen tüp bebek dedi zaten
Tüp bebek veya aşılama tedavi seçenekleri tek bir değere göre karar verilmez genelde. Örneğin hormon semen analizleri uygundur ama tüpler tıkalıdır, o zaman aşılama şansı olmaz. Doktorunuzdan daha detaylı açıklamasını isteyin içiniz rahat etsin.

Ymurta sayım toplam 8 çıktı 10 un altında olmaması gerekir dedi. oyüzden amh diye bir test yaptırdım oda 0,67 çıktı ondan sonra hemen tüp bebek dedi zaten

benim tek tüpüm var(sağ), aşılama yapılacakken sağ tarafta iki tane yumurtam vardı yinede yapıldı aşılama gerçi henüz 12. gündeyim sonuç belli değil... acaba benim doktorum mu beni önemesemedi

benim tek tüpüm var(sağ), aşılama yapılacakken sağ tarafta iki tane yumurtam vardı yinede yapıldı aşılama gerçi henüz 12. gündeyim sonuç belli değil... acaba benim doktorum mu beni önemesemedi
İnşallah pozitif sonuç alırsın arkadaşım. Tek tüple aşılama olur canım içini ferah tut. Güzel haberlerini bekliyoruz

Slm arkadaşlar bişey sormak istiyorum asilamadan sonraki adet ilaçlardan dolayi cok mu sancılı oluyo acaba ? Yoksa bende mi bi gariplik var ağırdan duramiyorum

Slm arkadaşlar bişey sormak istiyorum asilamadan sonraki adet ilaçlardan dolayi cok mu sancılı oluyo acaba ? Yoksa bende mi bi gariplik var ağırdan duramiyorum
Benim de sancısız kanamasız ve 15 gün süren damla halinde olmuştu. Sonraki ay erken oldu. Doktor bişey yok diyor. Bir de heryerim sivilce oldu. Bence ilaçlar herkesi farklı etkiliyor. Bol su içmeye çalışıyorum ben de. Yine de muayene ol için rahatlasın canım

Arkadaslar herkese merhaba bi konuda size danışmak istiyorum eşimde sperm sayısı az morfolojısi ise fena degil ama aşılama için gerekli sperm sayısı ml de yada toplamda en az kaç milyon olması gerek lütfen bilen bi arkadaş cevap versin tüp bebekten önce aşılama denemek istiyorum eğer sayımız tutarsa

Merhaba öncelikle geçmiş olsun sonuç nasıl geldi benim eşimin sayısıda az aşılamaya yetermi bilmiyorum sizde sayı kaçtı?

Merhaba öncelikle geçmiş olsun sonuç nasıl geldi benim eşimin sayısıda az aşılamaya yetermi bilmiyorum sizde sayı kaçtı?
Malesef olmadı canım eşimin spermleri yıkandıktan sonra %21 idi asilama negatif sonuçlandı ama %3 ile tutunan bebekler var moralini yüksek tutman önemli şimdi eşim varikosel ameliyatı oldu bakalım henüz ilişki ye daha 1 hafta var yasak çünkü önümüzdeki ay yine yeni umutlar umarım sen bebisine kavuşursun

Biz daha aşılama yaptırmadık zaten dr sayınız az direk tüp dedi ben işte %3 dediğin miktarı merak ettim cnm örneğin kaç milyon en az

Biz daha aşılama yaptırmadık zaten dr sayınız az direk tüp dedi ben işte %3 dediğin miktarı merak ettim cnm örneğin kaç milyon en az
Sayı olarak tam bilmiyorum ama bence eşiniz keçiboynuzu kürünü deneyebilir biz faydasını gördük sayı olarak nerdeyse iki katı artış gösterdi ilk aşılama yapıldı. gerçi tutmadı ama bende şimdi incir kürü yapıyorum ; )

Keçiboynuzu kaynatarak yapılan kürü denedim ama simdide tozunu yiyor hergün 2 kez tatlı kaşıgı siz ne kadar yaptınız keçiboynuzunu kaynatarak yapılan kürü acaba. Bizde testesteron eksikliği var ve artmıyor be yapsam o da sperm sayısını düşük olmasına sebep oluyormus

Ben keciboynuzu özü aldım eczaneden esimde sperm sayısı vs bi sıkıntı yoktu ama destek olsun artsın dedim. Deneyebilirsin bizde işe yaradı.

Ben yüzde olarak hatırlıyorum benim doktorum bana dediki milyonlarca spermlerin arasında 2 adet sağlıklı sperm bile döllenme yapabilir demişti önemli olan o spermlere kolaylık sağlamamız o yüzden aşılama da spermler yıkanır sagliklilar ayırt edilir bence tüp bebekten önce en az 1 defa asilama yaptır derim

Cok tşk ederim Allah razı olsun bizim morfoloji 6 toplam sayımız 15-20 milyon arası değişiyordu dr bu sayı ile aşılama olmaz demişti sadece tüp olur dedi tüp bebekten önce aşılama denerim artık çünkü tüp cok zor bi süreçmiş okuduğum kadarı ile cok saol tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…