- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.201
doğru demiş. sizin durumunuzda aşılama maddi manevi yıpratır. bence tüp bebek yaptırın. tutar inşallahYmurta sayım toplam 8 çıktı 10 un altında olmaması gerekir dedi. oyüzden amh diye bir test yaptırdım oda 0,67 çıktı ondan sonra hemen tüp bebek dedi zaten
Tüp bebek veya aşılama tedavi seçenekleri tek bir değere göre karar verilmez genelde. Örneğin hormon semen analizleri uygundur ama tüpler tıkalıdır, o zaman aşılama şansı olmaz. Doktorunuzdan daha detaylı açıklamasını isteyin içiniz rahat etsin.Ymurta sayım toplam 8 çıktı 10 un altında olmaması gerekir dedi. oyüzden amh diye bir test yaptırdım oda 0,67 çıktı ondan sonra hemen tüp bebek dedi zaten
Ymurta sayım toplam 8 çıktı 10 un altında olmaması gerekir dedi. oyüzden amh diye bir test yaptırdım oda 0,67 çıktı ondan sonra hemen tüp bebek dedi zaten
İnşallah pozitif sonuç alırsın arkadaşım. Tek tüple aşılama olur canım içini ferah tut. Güzel haberlerini bekliyoruzbenim tek tüpüm var(sağ), aşılama yapılacakken sağ tarafta iki tane yumurtam vardı yinede yapıldı aşılama gerçi henüz 12. gündeyim sonuç belli değil... acaba benim doktorum mu beni önemesemedi
Allah sabır versin beklemek çok zor. İnşallah hamilesindirMerhaba bende sizleri sürekli okuyorum, bugün artık üye olayım dedim.
Ben 4 Temmuz'da 3. aşılamamı oldum 5-6 günüm kaldı bekliyorum
Allah sabır versin beklemek çok zor. İnşallah hamilesindir
İNŞALLAH canım benim güzel dileklerin için teşekkür ederim :) üç yıldır evliyim ve iki yıldır bekliyoruz umarım son olur bu bekleyiş...İnşallah pozitif sonuç alırsın arkadaşım. Tek tüple aşılama olur canım içini ferah tut. Güzel haberlerini bekliyoruz
Benim de sancısız kanamasız ve 15 gün süren damla halinde olmuştu. Sonraki ay erken oldu. Doktor bişey yok diyor. Bir de heryerim sivilce oldu. Bence ilaçlar herkesi farklı etkiliyor. Bol su içmeye çalışıyorum ben de. Yine de muayene ol için rahatlasın canımSlm arkadaşlar bişey sormak istiyorum asilamadan sonraki adet ilaçlardan dolayi cok mu sancılı oluyo acaba ? Yoksa bende mi bi gariplik var ağırdan duramiyorum
Merhaba öncelikle geçmiş olsun sonuç nasıl geldi benim eşimin sayısıda az aşılamaya yetermi bilmiyorum sizde sayı kaçtı?merhaba kızlar bende katılayım aranıza benim iki ay önce klomen kullanarak aşılama yapıldı ama olmadı malesef zaten eşimin sprem sayısıda çok azdı şu 6 gündür göbekten igne vuruyorum kendime bu ayda aşılama yapıcak doktorum bende sorun yok hatta ignenin ölçüsü bile cok az dün gittim doktora ve bana dediği bu kadar az dozda yumurtaların güzel gelişmiş iki gün daha igneni vur ve çarşamba günü gel dedi yani yarın yine kontrole gidecegim herkez bana normal hayatına devam et diyor ama bu aşılamada özellikle yapmamam gereken şeyler varmı kızlar hepimiz biran önce hayırlısıyla evlatlamızı kucagımıza alırız
Malesef olmadı canım eşimin spermleri yıkandıktan sonra %21 idi asilama negatif sonuçlandı ama %3 ile tutunan bebekler var moralini yüksek tutman önemli şimdi eşim varikosel ameliyatı oldu bakalım henüz ilişki ye daha 1 hafta var yasak çünkü önümüzdeki ay yine yeni umutlar umarım sen bebisine kavuşursunMerhaba öncelikle geçmiş olsun sonuç nasıl geldi benim eşimin sayısıda az aşılamaya yetermi bilmiyorum sizde sayı kaçtı?
Biz daha aşılama yaptırmadık zaten dr sayınız az direk tüp dedi ben işte %3 dediğin miktarı merak ettim cnm örneğin kaç milyon en azMalesef olmadı canım eşimin spermleri yıkandıktan sonra %21 idi asilama negatif sonuçlandı ama %3 ile tutunan bebekler var moralini yüksek tutman önemli şimdi eşim varikosel ameliyatı oldu bakalım henüz ilişki ye daha 1 hafta var yasak çünkü önümüzdeki ay yine yeni umutlar umarım sen bebisine kavuşursun
Sayı olarak tam bilmiyorum ama bence eşiniz keçiboynuzu kürünü deneyebilir biz faydasını gördük sayı olarak nerdeyse iki katı artış gösterdi ilk aşılama yapıldı. gerçi tutmadı amaBiz daha aşılama yaptırmadık zaten dr sayınız az direk tüp dedi ben işte %3 dediğin miktarı merak ettim cnm örneğin kaç milyon en az
Keçiboynuzu kaynatarak yapılan kürü denedim ama simdide tozunu yiyor hergün 2 kez tatlı kaşıgı siz ne kadar yaptınız keçiboynuzunu kaynatarak yapılan kürü acaba. Bizde testesteron eksikliği var ve artmıyor be yapsam o da sperm sayısını düşük olmasına sebep oluyormusSayı olarak tam bilmiyorum ama bence eşiniz keçiboynuzu kürünü deneyebilir biz faydasını gördük sayı olarak nerdeyse iki katı artış gösterdi ilk aşılama yapıldı. gerçi tutmadı amabende şimdi incir kürü yapıyorum ; )
Ben keciboynuzu özü aldım eczaneden esimde sperm sayısı vs bi sıkıntı yoktu ama destek olsun artsın dedim. Deneyebilirsin bizde işe yaradı.Keçiboynuzu kaynatarak yapılan kürü denedim ama simdide tozunu yiyor hergün 2 kez tatlı kaşıgı siz ne kadar yaptınız keçiboynuzunu kaynatarak yapılan kürü acaba. Bizde testesteron eksikliği var ve artmıyor be yapsam o da sperm sayısını düşük olmasına sebep oluyormus
Ben yüzde olarak hatırlıyorum benim doktorum bana dediki milyonlarca spermlerin arasında 2 adet sağlıklı sperm bile döllenme yapabilir demişti önemli olan o spermlere kolaylık sağlamamız o yüzden aşılama da spermler yıkanır sagliklilar ayırt edilir bence tüp bebekten önce en az 1 defa asilama yaptır derimBiz daha aşılama yaptırmadık zaten dr sayınız az direk tüp dedi ben işte %3 dediğin miktarı merak ettim cnm örneğin kaç milyon en az
Cok tşk ederim Allah razı olsun bizim morfoloji 6 toplam sayımız 15-20 milyon arası değişiyordu dr bu sayı ile aşılama olmaz demişti sadece tüp olur dedi tüp bebekten önce aşılama denerim artık çünkü tüp cok zor bi süreçmiş okuduğum kadarı ile cok saol tekrarBen yüzde olarak hatırlıyorum benim doktorum bana dediki milyonlarca spermlerin arasında 2 adet sağlıklı sperm bile döllenme yapabilir demişti önemli olan o spermlere kolaylık sağlamamız o yüzden aşılama da spermler yıkanır sagliklilar ayırt edilir bence tüp bebekten önce en az 1 defa asilama yaptır derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?