- 13 Mayıs 2017
- 5
- 0
- 1
- 50
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.141
Allah hayirlisiyla enkisa zamanda güzel müjdeli positiv haberi altisiniz,sabir ve dua ,keci boynuzu pekmezi cok iyi geliyor Esinize ...spermleri artiriyor ,ben berlinde yasiyorum burda 40 yasindan sonra kendimiz üstlendik bütün masraf 700 €yakin ödedik ama ilk asilamada tuttu bizde sükürker olsun Rabbimize,yasim 42 esimde 44 yasinda,iki kizim var buda insAllah 3. cü olcak Allahin izniyle.yüreginizi ferah tutun ve bol bol dua edin ,selamlarÖncelikle Allah isteyen herkese hayırlı evlat versin.
24 yaşındayım 1 yıldır bebek istiyoruz ama daha o müjdeli haberi alamadık malesef bu ay klomen kullandım 11.günümde vajinal muayene de 22mm yumurta gördü doktorum ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum bugün iğne vurulalı 14 gün oldu ağrılarım var adet olacak gibiyim. Size asıl sorum şu adet olursam bu ay aşılma düşünüyoruz çünkü eşimin son test sonuçlarında ileri hareketli %9 morfoloji %6 çıktı artık zaman kaybetmek istemiyoruz. Eşim devlet memuru aşılamayı Üniversite hastanesinde ücretsiz yaptırmak için ve heyet raporu almak için neler gerekli çok araştırdım ama net bi cevap bulamadım lütfen bilenler yardımcı olursa çok mutlu olurum
Allah hayirlisiyla enkisa zamanda güzel müjdeli positiv haberi altisiniz,sabir ve dua ,keci boynuzu pekmezi cok iyi geliyor Esinize ...spermleri artiriyor ,ben berlinde yasiyorum burda 40 yasindan sonra kendimiz üstlendik bütün masraf 700 €yakin ödedik ama ilk asilamada tuttu bizde sükürker olsun Rabbimize,yasim 42 esimde 44 yasinda,iki kizim var buda insAllah 3. cü olcak Allahin izniyle.yüreginizi ferah tutun ve bol bol dua edin ,selamlar
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Keçi boynuzu kürü ve pekmezi kullandıktan sonra bu sonuçlarımız çıktı zaten daha önce ileri haketli%1 di ve bize herşey normal diyorlardı kendi araştırmalarımla bulduğum kürlerle yükselttik şimdide vitamin desteği neofortil kullanıyor eşim bugün 2. Klomen tedavime başladık inşallah buay olurAllah hayirlisiyla enkisa zamanda güzel müjdeli positiv haberi altisiniz,sabir ve dua ,keci boynuzu pekmezi cok iyi geliyor Esinize ...spermleri artiriyor ,ben berlinde yasiyorum burda 40 yasindan sonra kendimiz üstlendik bütün masraf 700 €yakin ödedik ama ilk asilamada tuttu bizde sükürker olsun Rabbimize,yasim 42 esimde 44 yasinda,iki kizim var buda insAllah 3. cü olcak Allahin izniyle.yüreginizi ferah tutun ve bol bol dua edin ,selamlar
Günaydın.İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Keçi boynuzu kürü ve pekmezi kullandıktan sonra bu sonuçlarımız çıktı zaten daha önce ileri haketli%1 di ve bize herşey normal diyorlardı kendi araştırmalarımla bulduğum kürlerle yükselttik şimdide vitamin desteği neofortil kullanıyor eşim bugün 2. Klomen tedavime başladık inşallah buay olur
InsAllah Rabbimiz duyar Senizi de hamile kalirsiniz,Allah razi olsunİyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Keçi boynuzu kürü ve pekmezi kullandıktan sonra bu sonuçlarımız çıktı zaten daha önce ileri haketli%1 di ve bize herşey normal diyorlardı kendi araştırmalarımla bulduğum kürlerle yükselttik şimdide vitamin desteği neofortil kullanıyor eşim bugün 2. Klomen tedavime başladık inşallah buay olur
Merhabalar, geçmiş olsun.Merhaba 10 yasinda oğlum var 5 yıldır 2 .çocuğu istiyoruz olmadı 2 mayısta aşılama yatırdık. 1 hafta Yumurta coğaltıcı hap kullandım 6 tane yumurtam oldu .catlatma iğnesini vuruldum ve ertesi gün aşılama oldum.esimin 30 milyon sperm %85 hareketlilik vardı. Ama bugün hastalandim . .
İnsallah. Bu denemeyi de yapalım.hayırlısı artık. Hersey Allahtan.UmutDefne. Teşekkür ederim. Allah en yakın zaman da sanada nasip eder inşallah. Evet biraz dinlen bencede psikolojik olarak çok yikiliyoruz. Belki dinlenmeye çekildiğinde allah nasip eder .
2. Aşılamaya başladın mı? Bu hafta bana 3. Aşılama yapılacak.Çoxsagol,sen necesen? gözleyirem heleki) xeyirlisi inşallah.
İlişki yasak değil. Normal hayata devam. Yine de doktorunuza sorun.Kızlar bende bu ay başladım aşılamaya. Yumurta çatlatma iğnesi vurulana kadar yada aşılama yapılana kadar ilişki yasak mı acaba???
İnşallah tutar canım. Allah emeklerini boşa çıkarmasın. Özele mi gidiyorsun aşılama içinİlişki yasak değil. Normal hayata devam. Yine de doktorunuza sorun.
Bana da bu hafta 3. Aşılama yapılacak. İnsallah hayırlısıyla tutar bu defa
Evet cnmİnşallah tutar canım. Allah emeklerini boşa çıkarmasın. Özele mi gidiyorsun aşılama için
Hmm ben antalya dayım. Medicalpark a gidiyorum bende. Kolay mı aşılamaEvet cnm
Özele gidiyorum. Ben Azerbaycan Bakü de yaşıyorum. Doktorum Hakan Tanrıverdi.
Ben 2 aşılama denedim. Tutmadı. Bakalım 3. Tutacak mı?Hmm ben antalya dayım. Medicalpark a gidiyorum bende. Kolay mı aşılama
Tahmin edebiliyorum. Bu ay tutar inş.Ben 2 aşılama denedim. Tutmadı. Bakalım 3. Tutacak mı?
Aşılama pek zor değil de, bekleme süreci ve negatif sonuç yoruyor insanı
Senin nezaman yapılacak?Tahmin edebiliyorum. Bu ay tutar inş.
Ben şu an hapı kullanıyorum. 3.gündeyim. Carsamba kontrole gel demişti. Sonrasını bende merak ediyorum.Senin nezaman yapılacak?
Ben yumurta büyütme ilacımı bitirdim. 25 Mayıs knt.var. Uygun olursa catlatma iğnesi yapıp, 26ı aşılama yapacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?