- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.861
Anladım cnm hayırlısı inşallah Allah yardımcimız olsuncanım benimde bugun 10. günüm 17 mm ve 11 mm 2 yumurtam var.2 gün daha iğne yapip cumartesi çatlatma pazartesi aşılama dedi doktor.
Cnm iğne nin 10.günü değilmi yoksa adetin onuncu günümücanım benimde bugun 10. günüm 17 mm ve 11 mm 2 yumurtam var.2 gün daha iğne yapip cumartesi çatlatma pazartesi aşılama dedi doktor.
adetin 10. günü canım:)Cnm iğne nin 10.günü değilmi yoksa adetin onuncu günümü
bugün bakmadi.aşılama günü sabah bakar mi bilmiyorum valla canmAnladım cnm hayırlısı inşallah Allah yardımcimız olsunbu arada E2 ve progesterona bakıyomu doktorun onlar nasil.benim progesteron için biraz kafam karışık da
Hmm çok iyi ozaman maşallah tedaviye iyi yanıt vermis.hangi ilacı kullandinadetin 10. günü canım:)
Onu duymamistim bana ilkinde klomen 2.cide gonalf 3.de.menegon verdi.iğneden çok klomen daha iyi geliyordu bana iğneler pek yaramadı sanki klomen kullandığım ay resmen yumurtalar cosmustufostimon iğne canım.
bu fostimonu bende ilk duydum canım.sen nerde yaptiriyosun hangi hastane?Onu duymamistim bana ilkinde klomen 2.cide gonalf 3.de.menegon verdi.iğneden çok klomen daha iyi geliyordu bana iğneler pek yaramadı sanki klomen kullandığım ay resmen yumurtalar cosmustu
Cnm ankarada zekai tahire gidiyorum benbu fostimonu bende ilk duydum canım.sen nerde yaptiriyosun hangi hastane?
şimdi sonucun ne zaman belli oluyor?inşallah bu son olur canımTabi ben klomen ve de soğan kürü yapınca Dr ne içtin sana ne verdik dilan
Cnm ankarada zekai tahire gidiyorum ben
Inşallah cnm ya bir hafta sonra kanda progesteron için gidicem on 14 günede sonuç belli olur. Inşallah son olur yoksa ofis çekilecek çok korkuyorum ve tüp bebege gecilcekşimdi sonucun ne zaman belli oluyor?inşallah bu son olur canım
yaş kaçtı canım?kaç yıllık evlisin?Inşallah cnm ya bir hafta sonra kanda progesteron için gidicem on 14 günede sonuç belli olur. Inşallah son olur yoksa ofis çekilecek çok korkuyorum ve tüp bebege gecilcek
bende 2,5 senedir evliyim.2 yıldır bizde istiyoruz .yaş 30 oldu benimdeCnm 5 yıllık evliyim 6 ya giricek.üç yıldır olmadı.31 yaşındayım sen ne kadardır istiyosun
Bizimde olur inşallah cnmbende 2,5 senedir evliyim.2 yıldır bizde istiyoruz .yaş 30 oldu benimde
Sorun neydi sizdebende 2,5 senedir evliyim.2 yıldır bizde istiyoruz .yaş 30 oldu benimde
Bizdede sebepsiz infertilite.sebebi yok dediler üç yıldir. Iki ay önce cikolata kistim çıktı yine engel deil diyolar ama olmadı hayırlısı artıkeşimde morfoloji sıkıntısı var.bende bişey görünmüyor canım.sizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?