Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bu konu da bi bilgim yok canım sana yardımcı olmak isterdim vajinusmus olup aşılama yaptıran muhakkak vardır anestezik olarak yapmış olabilirler.

burda birkaç yorum okudum,herkes önce vajunusmusu yen demişler fakat gercekten cok yıpratıcı bir süreç.kimseye anlatamıyorsunuz,çok uğraştım.maddi sıkıntılarım da çok oldu.hersey okadar üstüste geldi ki.şuan beni hayata bağlayack pek bişey yok gibi.belki bir bebeğim olursa yeniden umudum olabilir.yorumun için çok tşk ederim

Bize üç yıl okması gerekiyor demişti çok şükür doldu rapor çıkaracağız peki 3. Kutuyuda alabiliyormusun yoksa sınırlaması varmı?
Normalde 900lük iğnesinden vermişti bana doktor ama eczanede olmayınca 450lik iki tane verdi eczacı doktorla görüşüp o yüzden tam bilemiyorum

Bize üç yıl okması gerekiyor demişti çok şükür doldu rapor çıkaracağız peki 3. Kutuyuda alabiliyormusun yoksa sınırlaması varmı?
benim bildiğim kadarıyla belirli bi dozu var. infertilite sebebi, kaçıncı deneme olduğu gibi etkenler var.. ( benim ilk denememde 1000 doz üstünü raporla alamamıştım. ikinci bi rapor gerekiyo demişti eczacı ama 100 birim için 1000 dozluk raporunu yakma dediği için ikinci kez rapor çıkartmamşıtım. rapor sayısı da kısıtlı çünkü)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…