- 10 Aralık 2017
- 581
- 272
- 103
- 39
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.881
ofis dediğin ofis histeroskopi değil mi ?Hsg filan çekildi çok şükür temiz di ama zor oldu benim eğer buda olmazsa ofis cekilcekmis ondan korkuyorum
Bu konu da bi bilgim yok canım sana yardımcı olmak isterdim vajinusmus olup aşılama yaptıran muhakkak vardır anestezik olarak yapmış olabilirler.
Galiba cnm sadece ofis dedi bilmiyorum ki.oda hsg gibiofis dediğin ofis histeroskopi değil mi ?
anladim canm.gerek kalmaz inşallah yaGaliba cnm sadece ofis dedi bilmiyorum ki.oda hsg gibi
Inşallahanladim canm.gerek kalmaz inşallah ya
Bugün oldum aşılamamı benkaçıncı gün aşılama oldunuz kızlar?
Kaçıncı günündü canım bugün? Hayirlisi oşsunBugün oldum aşılamamı ben
13. Günümdü canım sağolasın Allah razı olsunKaçıncı günündü canım bugün? Hayirlisi oşsun
Bende pazartesi olcam nasipse. 14.gün olmuş olucam.13. Günümdü canım sağolasın Allah razı olsun
Acıdımi cnm ?13. Günümdü canım sağolasın Allah razı olsun
Kendini sıkmadığın sürece bi sıkıntı yok canım işlem bitimi kasık ağrısı oluyo dinlenmeyle geciyo odaAcıdımi cnm ?insallh tutar
Evet bana çıkardı özel hastanede doktor ben 450lik 2 tane aldım ikisini 220 tlye aldım toplamSelam kızlar bende adetimiabekliyorum aşılama olacağım 1. Denemem olacak aşılanada gonalf iğne için rapor çıkartan varmı acaba?
Üç yıllık evli olma şartı var dimiEvet bana çıkardı özel hastanede doktor ben 450lik 2 tane aldım ikisini 220 tlye aldım toplam
Olabilir bilmiyorum ben 4.5 senelik evliyim çünkü o yüzden bir şey demedi doktorumÜç yıllık evli olma şartı var dimi
Bize üç yıl okması gerekiyor demişti çok şükür doldu rapor çıkaracağız peki 3. Kutuyuda alabiliyormusun yoksa sınırlaması varmı?Olabilir bilmiyorum ben 4.5 senelik evliyim çünkü o yüzden bir şey demedi doktorum
Normalde 900lük iğnesinden vermişti bana doktor ama eczanede olmayınca 450lik iki tane verdi eczacı doktorla görüşüp o yüzden tam bilemiyorumBize üç yıl okması gerekiyor demişti çok şükür doldu rapor çıkaracağız peki 3. Kutuyuda alabiliyormusun yoksa sınırlaması varmı?
Insllah kuzum insallhKendini sıkmadığın sürece bi sıkıntı yok canım işlem bitimi kasık ağrısı oluyo dinlenmeyle geciyo odaAlllah herkese nasip eylesin InşAllah canım
benim bildiğim kadarıyla belirli bi dozu var. infertilite sebebi, kaçıncı deneme olduğu gibi etkenler var.. ( benim ilk denememde 1000 doz üstünü raporla alamamıştım. ikinci bi rapor gerekiyo demişti eczacı ama 100 birim için 1000 dozluk raporunu yakma dediği için ikinci kez rapor çıkartmamşıtım. rapor sayısı da kısıtlı çünkü)Bize üç yıl okması gerekiyor demişti çok şükür doldu rapor çıkaracağız peki 3. Kutuyuda alabiliyormusun yoksa sınırlaması varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?