Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canm biz sen le ayni gun asilamamizi olmusuz nasil gidiyor her hangi bir belirtin var mi
Kasık ağrım oluyo canım ara ara onun dışında iyiyim Allaha şükür aslında aşılama dan sonra iki gün yattım sonra çok dikkat etmedim. Hele bugün aklım mı daldı ne oldu arkadaşın bebek arabası vardı tuttum kaldırdım ikinci kata çıkardım eve geçince fark ettim az kanamam olmuş. InşAllah vicdan azabı duyacağım bişey olmamıştır diye dua ediyorum şimdi

İnşallah bişey olmamıştır yaa kendi kanamam olmuş gibi üzüldüm

Ins canim rabbim korusun kotu bir sey olmammistir sonucta ymirtaliklarmz uyarildigi icnde hasas olablir bende bugun birz fazla is yaptim hemen kasik agrim artti

Benim de aynı şekilde olmuştu arkadaşla
Canım hastaneden hastaneye o kadar fark ediyo ki. Mesela bazı hastaneler sperm verildiğinde öncesi ve de yıkandıktan sonra ki değer leri vermişler. Aşılama öncesi progestan değerlerine bakılmış yada aşılama sonrası tutunmayı kolaylaştırmak adına ilaçlar verilmiş bunların hiç biri yapılması mesela bana

Yıkandıktan sonraki sanırım sperm hareketlilik filan bizimkine de bakıldı Protestan değerime de bakıldı ama ilaç vermediler canım

bana da iki kez aşılama yapıldı . ilkinde doktorun acelesi vardı sanırım ne zaman başladı ne zaman bitti anlamadım zaten ama ikincisinde ( doktorumu değiştirdim) ultrasonla kontrol etti önce sonra spermleri gönderdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…