- 24 Mart 2008
- 505
- 4
- 296
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.981
CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN... İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA BİZLERE HAMİŞ HABERİNİ VERİRSİN... DUALARIMIZ SENİNLE....a.s.
ağrılara takılma canım yaaa yerleşmeden kaynaklanıyor olabilir iyi düşün iyi olsun
dün ankaradaydım yine kist oluşmuş bu defa hem daha fazla hemde daha büyük o yüzden doğum kontrol hapı verdi.regl olunca 2.gün tekrar gidicem.bu ayda boş geçecek yani
hakkımızda hayırlısı ama artık gelsin şu bebişler senağlama
canım sakin ol yaa.bizler yanındayız bak hepimiz burdayız.geçicek bu zor günlerde ben inanıyorum:1closedeyes:
SELAAAAAAAMMM
Herkese merhaba Ben yarın ilk aşılamamı yaptıracağım arkadaşlar inşallah son aşılamamda olur çok heyecanlıyım yaaa
Aşılama sonrası nelere dikkat etmem lazım?
Daha önce aşılama olanlar bilgi verirmisiniz canlarımmm
Umarım herşey yolunda gider bir sorun çıkmaz bana dua edin lütfeeeen.....
AAA olmaz yapma öle biz varız ya düşünmemeye çalış stres yok demiştik tatlışkom bebişler sevmiyo stresi hem tutmaya da bilir daha çok yol var önümüzde bebişiimm sakın sıkma kendiniiitatlicadiarzu
Kayracığım stres yok lütfen...Herşey çok güzel olacak...
Allah razı olsun dualarınız için çok teşekkür ederim :1hug:
Buradakilerin desteği beni çok mutlu ediyor çünkü beni en iyi anlayanların sizler olduğunu biliyorum Allah benle birlikte herkese tattırsın anneliği inşallaaaaahhh
kızlar hepinize tekrar teşekkür ederim
işte bazen insan böyle oluyo
ama sizlerin sayesinde kendine geliyo insan
(biraz da koçişten sinirinizi çıkarıncasırnaşık şey)
bunu yaşayanlar anlıyabiliyo
allah hepinizi hepinizi en kısa zaman da anne yapsın o güzel bebişleinize kavuştursun inşallah
kızlar hepinize tekrar teşekkür ederim
işte bazen insan böyle oluyo
ama sizlerin sayesinde kendine geliyo insan
(biraz da koçişten sinirinizi çıkarıncasırnaşık şey)
bunu yaşayanlar anlıyabiliyo
allah hepinizi hepinizi en kısa zaman da anne yapsın o güzel bebişleinize kavuştursun inşallah
Merhaba arkadaşlar ben 2. aşılamama start verdim.Yumurtaları uyarıcı ilaç kullanıyorum.Haftaya çarşamba doktorum kontrol edecek.Haftasonuna doğru yapılır sanırım aşılamam.Nedense sanki bu iş mucize gibi geliyor.
Bu konuda tecrübelerimizi paylaşalım istiyorum.
Aşılamayla hamile kalanlar varmı aranızda ve onların sorunları nelerdi acaba?
Amin canımcım ama üzülmek yok beraberce bunu aşıcaz biraz sabır canım bizde gülücez sonunda öptüüümŞeniz
KAYRA cım kendini biraz daha iyi hissetmene çok sevindim... a.s. Bu sitedeki dayanışma ve paylaşımlar o kadar özel kii.. Sen bizlere ve hep beraber yaşadıklarımıza oldukça bilinçli ve pozitif yaklaşıyorsun.... :teselli: Biran önce gücümüzü,kendimizi ve moralimizi toplayıp yeni umutlara yelken açmalıyız değilmi... Herşey daha güzel olacak... Çok şükür ki yeniden denemek için imkanlarımız var... Bize destek olan sevdiklerimiz var.... Gerek sağlık açısından gerek maddi açıdan hiç şansı olmayan insanlar var... Ben inanıyorum ki Allah bizlere de o kutsal duyguyu yaşatacak... Lütfen güçlü ol....
arkadaşım ben 4 senelik evliyim ve çocugumuz olmadı.doktorlar ne eşimde ne bende herhangi bi sorun olmadıgını söylediler.şubat ayında aşılama yaptırdık ve ilk seferde tuttu.şuan 3aylık hamileyim.bu işte en önemli şey moral sakın kafaya takmayın ve dua edin dualarım sizinle.inş hayırlı haberlerinizi alırım.
Kızlarr merhabalarrrra.s.
bugün ilk kontrolüme gittim bi tarafta 6 bi tarafta 8 yumiş varmış, cumartesi tekrar gitcem
sizce yumiş artışı iyimi yoksa yavaş mıtatlicadiarzu
Kızlarr merhabalarrrra.s.
bugün ilk kontrolüme gittim bi tarafta 6 bi tarafta 8 yumiş varmış, cumartesi tekrar gitcem
sizce yumiş artışı iyimi yoksa yavaş mıtatlicadiarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?