Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN... İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA BİZLERE HAMİŞ HABERİNİ VERİRSİN... DUALARIMIZ SENİNLE....a.s.

Allah razı olsun dualarınız için çok teşekkür ederim :1hug:
Buradakilerin desteği beni çok mutlu ediyor çünkü beni en iyi anlayanların sizler olduğunu biliyorum Allah benle birlikte herkese tattırsın anneliği inşallaaaaahhh

demiraycım
teşekkür ederim canım iyi düşüncelerin içina.s.
sende sıkma canını biliyosun geçen sefer ikimizde de oluşmuştu gitti kader arkadaşım
bizim bu kistcikler bi geliyo bi gidiyo bizi bi rahat bıraksalardı
iyiydim bugün öyle bi kötü oldum işte birden
ne yapalım olmadı 3. oda olmadı tüp bebiş...
doğru diyosun canım hakkımızda hayırlısı olsun

canım sakin ol yaa.bizler yanındayız bak hepimiz burdayız.geçicek bu zor günlerde ben inanıyorum:1closedeyes:

serbeycim canım teşekkür ederim
biliyorum yanımdasınız zaten sizlerde olmasanız
bunu ancak birbirimiz anlayabiliyoruz
inşallah canım hepimiz hepimiz için geçsin bu zor günler
hepimiz bebişlerimize kavuşalım
ben de herzaman umutluyum
ama bazen oluyo benim öyle dangalaklığım iştekafamçokkarıştı

Merhaba canım,inşallah iyi bir deneme yaşarsın ve pozitifi yakalarsın.
Yat dinlen aşılama sonrası,normal yaşantında fazla ağır kaldırma.
Bol şanslar

bebişkocum sağol canım biliyorum yanımdasınız
biliyosun beni hep iyimserim hiç umutsuzluğa kapılmam ama işte oluyo bazenkafamçokkarıştı
şimdi biraz daha iyiyim dinlendim
evet yine odaklandım bu olmazsa da sonuna kadar deniyeceğim yerimseniben
inşallah en kısa zaman da hepimiz bebişlerimize kavuşucaz inşallah

honebaby cim aşılaman şimdiden hayırlı olsun canım
inşallah aşılaman güzel sonuçlanır canım
inşallah canım hepimiz tadarız anneliği
kendine dikkat et canım a.s.

kızlar hepinize tekrar teşekkür ederim
işte bazen insan böyle oluyo
ama sizlerin sayesinde kendine geliyo insan
(biraz da koçişten sinirinizi çıkarıncasırnaşık şey)
bunu yaşayanlar anlıyabiliyo
allah hepinizi hepinizi en kısa zaman da anne yapsın o güzel bebişleinize kavuştursun inşallah

Amin canımcım ama üzülmek yok beraberce bunu aşıcaz biraz sabır canım bizde gülücez sonunda öptüüümŞeniz

günaydın canlarııııııııııııııııııım.

herkes bugün nasıl.ben dha kahvaltı yapmadım.midem bulanıyo benim 2 gündür deli olucam.

ze naaaan akşam poleni denedik ilk defa.değişik bi tat bıraktı ağzımda.fena değil yinede içiliyo.ben civanperçemli bi karışım denemiştim bööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö

KAYRA cım kendini biraz daha iyi hissetmene çok sevindim... a.s. Bu sitedeki dayanışma ve paylaşımlar o kadar özel kii.. Sen bizlere ve hep beraber yaşadıklarımıza oldukça bilinçli ve pozitif yaklaşıyorsun.... :teselli: Biran önce gücümüzü,kendimizi ve moralimizi toplayıp yeni umutlara yelken açmalıyız değilmi... Herşey daha güzel olacak... Çok şükür ki yeniden denemek için imkanlarımız var... Bize destek olan sevdiklerimiz var.... Gerek sağlık açısından gerek maddi açıdan hiç şansı olmayan insanlar var... Ben inanıyorum ki Allah bizlere de o kutsal duyguyu yaşatacak... Lütfen güçlü ol....

arkadaşım ben 4 senelik evliyim ve çocugumuz olmadı.doktorlar ne eşimde ne bende herhangi bi sorun olmadıgını söylediler.şubat ayında aşılama yaptırdık ve ilk seferde tuttu.şuan 3aylık hamileyim.bu işte en önemli şey moral sakın kafaya takmayın ve dua edin dualarım sizinle.inş hayırlı haberlerinizi alırım.

günışığı cım
çok sağol canım bütün yazdıklarına katılıyorum canıma.s.
inşallah canım inşallah meleklerimize biran önce kavuşucaz
allah hepimizin yardımcısı olsun

edacım
hayırlı olsun hamişliğin
allah sağsalim kucağına almayı nasip etsina.s.

Kızlarr merhabalarrrra.s.
bugün ilk kontrolüme gittim bi tarafta 6 bi tarafta 8 yumiş varmış, cumartesi tekrar gitcem
sizce yumiş artışı iyimi yoksa yavaş mıtatlicadiarzu

bugün ilk kontrolüme gittim bi tarafta 6 bi tarafta 8 yumiş varmış, cumartesi tekrar gitcem

walla bence kaliteli yumişler ise süper yaniin hem fazla olması tutması açısındanda sana daha fazla şasn verir baya olmuşyahu 14 tane maşallah :))
benım hep 2 yada 4 taneydi :))

Canım ne kadar güzel bir sürü yumurtan var darısı inşaallah başıma. Bende cumartesi doktora gideceğim.Ve çok ama çok heyacanlıyım. Senin kullandığın ilaçların adı ne canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…