Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlarrr günaydınn iyi sabahlar olsun hepimize :içelim:
Kimseden ses sedaa çıkmıyor CADIARZU

Zenancım sen nasılsın cnm :1hug:

günaydın bayanlar, ben aranıza yeni katıldım ve sizlerden birşeyler öğrenmek için yazılanları okuyorum. birşey öğrenmek istiyorum aslında, aşılama için adet döneminde mi doktora gitmek gerekiyor?

Kızlarrr günaydınn iyi sabahlar olsun hepimize :içelim:
Kimseden ses sedaa çıkmıyor CADIARZU

Zenancım sen nasılsın cnm :1hug:

günaydın Cnm

aramıza Hoşgeldin evet adetin 2.yada 3.gunu gitmek gerekli..

:çok üzgünüm: Saol verdiğin moral için canım nebilim ya Bigunde allak bullak Oldum

peki bişey daha sorucam, biz henüz eşimin değerlerini bilmiyoruz, kliniğe gidince orda öğreniriz artık heralde, off kafam iyice karıştı... sizinde başınıza ağrıtacağa benziyorum..

Herkese Kocamn Günaydinlar Ve Hayirli Cumalar Arkadaşlarr

Kuzucuk Aramiza Hoşgeldinn

Ze Nan Bugün Nasilsin Canim...

iyiyim canım nasıl olayım saolun hepinizdestek oldunuz iyiki varsınız :enbuyukkk: hepinizi Çok seviyorum canlarım

peki bişey daha sorucam, biz henüz eşimin değerlerini bilmiyoruz, kliniğe gidince orda öğreniriz artık heralde, off kafam iyice karıştı... sizinde başınıza ağrıtacağa benziyorum..

zaten eşini değerlerini mutlaka görmek isteyeceklerdir sanırım ilk kez tedviye başladımn değilmi? ilk kez ise eşine spermiyogram yaptırıp değerlerine bi bakarlar hem belki hemen aşılama olmaz önce yumurtlama takibi tedaviside uygulanabilir..
Bol şans sen git bi doktora o senı yonlendirir..sora aklına takılanları hep birlikte çözmeye çalışırız :))

honeybaby cim
evet canım benim 2. aşılamam oldu bekliyorum bakalım sonucu
canım stres yapmamaya çalış biliyorum insanın aklı sürekli takılıyor benim de öyle bekliyorum çoğu zaman umutla bazen siniri bozuluyo insanın ama hep içimde olacak bigün diye bi his var oda yetiyo
allah çabalarımızı sonuçsuz bırakamsın canım
inşallah güzel haberlerini alırız

benim kız kardeşim yaptırdı... onunda ilkinde tutmadı çok sıkıldık üzüldük ama çok şükür ikincisi başarılı oldu.... bu tedavilerde hastahane ve doktorunu çok titizlikle seçmelisin... tedbir sende takdir allahtan şu an kız kardeşim 3 aylık hamiş onun eşinde sorun vardı ama enbüyük şansı henüz 24 yaşında ve gebelik için çok sağlıklı bir bedene sahip olması... dilerim sende ve senin gibi bebiş isteyen herkeste çabalarında muaffak olur emeklerinizi boşa çıkarmasın rabbima.s.

mavicecim darkinlife mız için yazmışın ama darkınlife ımız şuan hamiş allah onun gönlünden geçen dileği Kabul etti çok şükür
hemde doğal yolla hamiş :hooray: Şuan yiğenimiz yolda yani naniknanik
kızkardeşininde allah kucağına almayı nasip etsin..darısı bizlere bende 2 kez aşılama oldum ama tutmöadı buay 3.olcam bakalım nolcak :)

zenancım nasılsın tatlım
canım ya sıkma tatlı canını lütfen :1hug:
bak bebişkoda açıklamış

evet tatlım bebişkom açıklamış saolsun bende demin çapayı aradım özeldeki aşılamlar geçerli dedi :) hala muallaktayım korktum çünkü dün bayabi.. bide tüpbebek merkezine ilk kez girdim ve Çok ağladım hepiniz aklıma geldiniz ama bugun iyiyim Etkilendi ya baya bi Sen nasılsın Tatlım

KIZLAR SİZE TEŞEKKÜR BORÇLLUYUM ..
DÜNDEN BUYANA BANA HEPİNİZİN MORAL BOZUKLUĞUM İÇİN VERDİĞİ DESTEK İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEP HALİMİ HATRIMI SORUP HEP AKIL VERİP YARDIMCI OLDUNUZ OLMAYA ÇALIŞTINIZ , ÇOK DUYGULANDIRDINIZ BENI SEVDİĞİNİZİ BİLİYODUM AMA BUKADARI TAHMİN ETMEMİŞTİM İYİKİ VARSINIZ..
BEN NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM YA HEPİNİZ ÇOK SEVİYORUM senağlama​

Zenaaaaaaaaaaaaaaaaaaan Canim Bizde Seni çok Seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...

Hepimiz Birbirimizin Destekçisiyiz Burda....

Hayatimizda Bizi üzecek şeylere Firsat Vermeyelim Moralimizi Bazi Anlar Zor Olsada Yüksek Tutmaya çalişalim Ki Bizim Nazli Mi Nazli Bebişlerimiz çabuk Gelsinler

canım
oh be gördün mü tatlım geçerliymiş tamam işte
canım benim de dün hep aklımdaydın
sen bize okadar moral veririken bi anada seni üzgün görünce çok üzüldüm inan:teselli:
tamam şimdi rahat bi nefes al ve yeni aşılanmaya odaklan
kıııız inşallah tüp bebişe gerek bile kalmaz
ben de iyiyim regl olcam mı olmucam mı bekliyorum elim teste de gitmiyo iyiyim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…