- 12 Mart 2008
- 7.031
- 19
- 158
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.021
Kızlarrr günaydınn iyi sabahlar olsun hepimize :içelim:
Kimseden ses sedaa çıkmıyor CADIARZU
Zenancım sen nasılsın cnm :1hug:
günaydın bayanlar, ben aranıza yeni katıldım ve sizlerden birşeyler öğrenmek için yazılanları okuyorum. birşey öğrenmek istiyorum aslında, aşılama için adet döneminde mi doktora gitmek gerekiyor?
Kızlarrr günaydınn iyi sabahlar olsun hepimize :içelim:
Kimseden ses sedaa çıkmıyor CADIARZU
Zenancım sen nasılsın cnm :1hug:
:icecream: tatlışkom bak ben bir dr eşiyim ve özelde yapılan tüm aşılamalar geçerli ben bizzat konuştum sakın aklını takma ayrıca zeynep kamilde arkadaşım 3 sene bekledi bence oraya sakın gitme onlar cidden moral bozuyolar şimdi biz özelde aşılama yaptırdık ya tüp bebek için de devlette yaptırcam diyosanda onlar raporları gönderip tedaviye siz devam edin diyolar yani aşılamalar geçerli merak etme ben bu işin içindeyim hergün kadın doğumcularla konuşuyoruz yani içini ferah tut ama kesinlikle zenep kamile gitme derim canım ve eşim çapadan mezun ve orda da çok başarıyla hallediliyomuş ama tabi senin bileceğin iş her şartta aşılamalar kabul sakınn üzülllmee bebiişiiimmmŞeniz
Herkese Kocamn Günaydinlar Ve Hayirli Cumalar Arkadaşlarr
Kuzucuk Aramiza Hoşgeldinn
Ze Nan Bugün Nasilsin Canim...
peki bişey daha sorucam, biz henüz eşimin değerlerini bilmiyoruz, kliniğe gidince orda öğreniriz artık heralde, off kafam iyice karıştı... sizinde başınıza ağrıtacağa benziyorum..
Günaydın iyi Canım sen nasılsın ...
canım nasılsın moralini bozma belki 7 mayısa sürpriz olur ha ne dersin?
Sağol kayracığım
Listeden anladığım kadarıyla sende aşılama olmuşsun sonuç bekliyorsun sanırım ben daha bugünden acaba tuttumu tutmadımı diye merakdan çıldırıyorum sen nasıl geçirdin canım yaaa :uhm:
inşallah beklemelerimiz sıkıntılarımız endişelerimiz pozitif sonuçla sevince dönüşür
Öpüyorum canım:1hug:
Merhaba arkadaşlar ben 2. aşılamama start verdim.Yumurtaları uyarıcı ilaç kullanıyorum.Haftaya çarşamba doktorum kontrol edecek.Haftasonuna doğru yapılır sanırım aşılamam.Nedense sanki bu iş mucize gibi geliyor.
Bu konuda tecrübelerimizi paylaşalım istiyorum.
Aşılamayla hamile kalanlar varmı aranızda ve onların sorunları nelerdi acaba?
benim kız kardeşim yaptırdı... onunda ilkinde tutmadı çok sıkıldık üzüldük ama çok şükür ikincisi başarılı oldu.... bu tedavilerde hastahane ve doktorunu çok titizlikle seçmelisin... tedbir sende takdir allahtan şu an kız kardeşim 3 aylık hamiş onun eşinde sorun vardı ama enbüyük şansı henüz 24 yaşında ve gebelik için çok sağlıklı bir bedene sahip olması... dilerim sende ve senin gibi bebiş isteyen herkeste çabalarında muaffak olur emeklerinizi boşa çıkarmasın rabbima.s.
zenancım nasılsın tatlım
canım ya sıkma tatlı canını lütfen :1hug:
bak bebişkoda açıklamış
evet tatlım bebişkom açıklamış saolsun bende demin çapayı aradım özeldeki aşılamlar geçerli dedi :) hala muallaktayım korktum çünkü dün bayabi.. bide tüpbebek merkezine ilk kez girdim ve Çok ağladım hepiniz aklıma geldiniz ama bugun iyiyim Etkilendi ya baya bi Sen nasılsın Tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?