Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

:)) canım arkdaşlarım benım inşallah gerek kalmaz tüpe keşke süpriz yapsa bebişlerimiz..kader arkadaşıyız bi nevi...canım dilerim allahtan regl olmasın kimisi aşılamada oyle adet Sancısı çekiyor ama regl olmuyor nezaman Belli Olcak sonuç Tam ?? hadi inşallah gelsin bebişin allahım inşallah güldrüsün yüzünü Şeniz

canım benım ...nebilim dün birden kötü oldum ya neye uğradığımı şaşrdım amaaaaa sizin desteğinizzz ile bugun iyiyimmmm ayyy canlarım ya iyiki tanıdım hepinizi :asigim:
bizim bebikleri nazlımı Nazlı Walla sorma şimdiden haylazlık yapıolar..

Zenancim Nolduğunu Anlamadim Işteyim Geçen Sayfalarida Okuyamiyorum .iyi Olmana Sevindim.canim Keşke Bende Destek Olabilseydim Ama şuan Iyi Olduğunu Okudum Ya Içim Rahat Etti

saol Canım teşekkür ederim...destek vermiş kadar olsun düşünmen bile yeterli.
Tüpbebek heyet raporu ile ilgili bi sorunum vardı çok sıkıldım Dün ama kızlar çokkkk destek oldular..:enbuyukkk:

KAYRA, ZENANNN ikinizinde iyi olmasına çoookkkkk sevindimm...
Zenannn hatırlarsan daha önce rapor hakkında seninle konuşmuştuk... sen rapor çıkarmanın uzun bir süreç olduğunu söyleyince bende endileşelenmeye başlamıştım.... Dün kendi raporumla ilgili gelişmeleri anlatmak için siteye girdiğiminde senin msj nı okudum... O KADAR ÜZÜLDÜM Kİ ANLATAMAM.... Sana nasıl bir msj göndereceğimi bilemedim... Nasıl yardımcı olabileceğimi de bilemedimmm..... kendimle ilgili gelişmeleri yazmanın sana haksızlık olacağını düşünerek sadece dünkü msj okumakla yetindim..... Sabahtan beri de seni ve Kayrayı merak ediyordum ... ancak siteye bakabildim.. İyi olmanız gerçekten beni çook mutlu etti...

zaten eşini değerlerini mutlaka görmek isteyeceklerdir sanırım ilk kez tedviye başladımn değilmi? ilk kez ise eşine spermiyogram yaptırıp değerlerine bi bakarlar hem belki hemen aşılama olmaz önce yumurtlama takibi tedaviside uygulanabilir..
Bol şans sen git bi doktora o senı yonlendirir..sora aklına takılanları hep birlikte çözmeye çalışırız :))
[/QUOTE]

canım teşekkür ederim, işyerindeyim, bakamadım mesajlara o yüzden yazamadım sana, bu arada senin için de çok sevindim raporlarda sorun çıkmamasına, biz ilk kez aşılama için doktora gidicez, acemiyim o yüzden, ilk gittiğim ay hemen aşılama yaparlamı acaba, yoksa bir iki ay tedaviye mi alırlar, onu merak ediyorum. çünkü 2-3 ay eşimle görüşemicez işlerden dolayı... yarın gidicez bakalım doktora, neler diyecek...

senın ne gibi bi sorunun yada gelişmemi var raporda nalat bekim meraklandımmmmm jeyyar çatlatma benı hadii

Zenancim Tüp Bebeğe Bile Gerek Kalmayacvakki Ndn üzülüyosun Buna Inan

inşallahhh guselim saol ii dileklerin için nebilim 2aşılama olmadı ya 3de olmaz diyrum hep umudumu tüpe bağladım saçma ama boyle depresif Oldum ağlancak halime gülüyorum :roflol:

inşallah zenancım yapsın bebişlerimiz sürpriz
benim hafta sonu regli olmam gerek olazsam yırttım demektir yani belki şuan test yaptırsam çıkar ama regly beklicem canım
[/QUOTE]

ah hadi inşaallah olmazsında hafta içi bize müthiş heberleri verirsin..:teytey:

canım teşekkür ederim, işyerindeyim, bakamadım mesajlara o yüzden yazamadım sana, bu arada senin için de çok sevindim raporlarda sorun çıkmamasına, biz ilk kez aşılama için doktora gidicez, acemiyim o yüzden, ilk gittiğim ay hemen aşılama yaparlamı acaba, yoksa bir iki ay tedaviye mi alırlar, onu merak ediyorum. çünkü 2-3 ay eşimle görüşemicez işlerden dolayı... yarın gidicez bakalım doktora, neler diyecek...[/QUOTE]

bi git bakalım ...ama hemen pat die aşılama yaparlarmı bilemiyorum bana 2ay yumurtlama takibi yapmışlardı sora şılamaya geçtiler..Bolşans Cnm

benimde yarın 2. aşılamam yapılacak şimdiden heyecanlıyım sanki bu sefer tutacakmış gibi hisediyorum geçen aşılamada 2 yumurtam vardı bu sefer 3 yumurtam var bu sabah doktor kontrol etti akşama çatlarlar yarın sabahtan aşılamayı yaparız dedi inşalah umutlarım boş çıkmaz

Bol şanslar canım sanaa..............................

Sağol canım mesajın için.ben bu konuyu açalı baya oldu.
3. aşılama öncesinde hamile kaldım ben çok şükür.Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah.

Şeniz Sende inşallah 3. öncesi benim gibi bir sürprizle karşılaşırsın canım.

Üzme kendini böyleeeee...

Kayra ve Zenan hayırdır moraller mi bozuk yoksa?

Sakın sakın bozmayın moralleri.Olacakkksonunda

canım sana bol şanslar allah yardımcın olsun inşallah aşılaman tutar...

selam canlar nasılsınız zenan kayra moralınızmı bozuk sekerler bozmayın bakıyım morallerı allahımın ıznıyle basarıcaz sonunda bizde a.s.

gökdil cim
şimdiden aşılaman hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın
canım ne güzel ümitlisin ümitli olalım gelsin bebişlerimiz
allah güzel kalbine göre versin
bekliyoruz güzel haberlerinia.s.

günışı cım
canım benim ya çok sağol tatlım a.s.
sizlerin sayesinde:1hug:
iyiyim iyiyim tatlım ben
işte bekliyorum test yapmıyorum niye yapmıyorum onuda bilmiyorum ama 2 gün içinde belli olucak regl olucam mı olmuyacağım mı onu bekliyorum:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…