- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.041
canım
oh be gördün mü tatlım geçerliymiş tamam işte
canım benim de dün hep aklımdaydın
sen bize okadar moral veririken bi anada seni üzgün görünce çok üzüldüm inan:teselli:
tamam şimdi rahat bi nefes al ve yeni aşılanmaya odaklan
kıııız inşallah tüp bebişe gerek bile kalmaz
ben de iyiyim regl olcam mı olmucam mı bekliyorum elim teste de gitmiyo iyiyim ama
Zenaaaaaaaaaaaaaaaaaaan Canim Bizde Seni çok Seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...
Hepimiz Birbirimizin Destekçisiyiz Burda....
Hayatimizda Bizi üzecek şeylere Firsat Vermeyelim Moralimizi Bazi Anlar Zor Olsada Yüksek Tutmaya çalişalim Ki Bizim Nazli Mi Nazli Bebişlerimiz çabuk Gelsinler
Zenancim Nolduğunu Anlamadim Işteyim Geçen Sayfalarida Okuyamiyorum .iyi Olmana Sevindim.canim Keşke Bende Destek Olabilseydim Ama şuan Iyi Olduğunu Okudum Ya Içim Rahat Etti
:)) canım arkdaşlarım benım inşallah gerek kalmaz tüpe keşke süpriz yapsa bebişlerimiz..kader arkadaşıyız bi nevi...canım dilerim allahtan regl olmasın kimisi aşılamada oyle adet Sancısı çekiyor ama regl olmuyor nezaman Belli Olcak sonuç Tam ?? hadi inşallah gelsin bebişin allahım inşallah güldrüsün yüzünü Şeniz
inşallah zenancım yapsın bebişlerimiz sürpriz
benim hafta sonu regli olmam gerek olazsam yırttım demektir yani belki şuan test yaptırsam çıkar ama regly beklicem canım
KAYRA, ZENANNN ikinizinde iyi olmasına çoookkkkk sevindimm...
Zenannn hatırlarsan daha önce rapor hakkında seninle konuşmuştuk... sen rapor çıkarmanın uzun bir süreç olduğunu söyleyince bende endileşelenmeye başlamıştım.... Dün kendi raporumla ilgili gelişmeleri anlatmak için siteye girdiğiminde senin msj nı okudum... O KADAR ÜZÜLDÜM Kİ ANLATAMAM.... Sana nasıl bir msj göndereceğimi bilemedim... Nasıl yardımcı olabileceğimi de bilemedimmm..... kendimle ilgili gelişmeleri yazmanın sana haksızlık olacağını düşünerek sadece dünkü msj okumakla yetindim..... Sabahtan beri de seni ve Kayrayı merak ediyordum ... ancak siteye bakabildim.. İyi olmanız gerçekten beni çook mutlu etti...
Zenancim Tüp Bebeğe Bile Gerek Kalmayacvakki Ndn üzülüyosun Buna Inan
zaten eşini değerlerini mutlaka görmek isteyeceklerdir sanırım ilk kez tedviye başladımn değilmi? ilk kez ise eşine spermiyogram yaptırıp değerlerine bi bakarlar hem belki hemen aşılama olmaz önce yumurtlama takibi tedaviside uygulanabilir..
Bol şans sen git bi doktora o senı yonlendirir..sora aklına takılanları hep birlikte çözmeye çalışırız :))
benimde yarın 2. aşılamam yapılacak şimdiden heyecanlıyım sanki bu sefer tutacakmış gibi hisediyorum geçen aşılamada 2 yumurtam vardı bu sefer 3 yumurtam var bu sabah doktor kontrol etti akşama çatlarlar yarın sabahtan aşılamayı yaparız dedi inşalah umutlarım boş çıkmaz
Sağol canım mesajın için.ben bu konuyu açalı baya oldu.benim kız kardeşim yaptırdı... onunda ilkinde tutmadı çok sıkıldık üzüldük ama çok şükür ikincisi başarılı oldu.... bu tedavilerde hastahane ve doktorunu çok titizlikle seçmelisin... tedbir sende takdir allahtan şu an kız kardeşim 3 aylık hamiş onun eşinde sorun vardı ama enbüyük şansı henüz 24 yaşında ve gebelik için çok sağlıklı bir bedene sahip olması... dilerim sende ve senin gibi bebiş isteyen herkeste çabalarında muaffak olur emeklerinizi boşa çıkarmasın rabbim
Şeniz Sende inşallah 3. öncesi benim gibi bir sürprizle karşılaşırsın canım.mavicecim darkinlife mız için yazmışın ama darkınlife ımız şuan hamiş allah onun gönlünden geçen dileği Kabul etti çok şükür
hemde doğal yolla hamiş :hooray: Şuan yiğenimiz yolda yani
kızkardeşininde allah kucağına almayı nasip etsin..darısı bizlere bende 2 kez aşılama oldum ama tutmöadı buay 3.olcam bakalım nolcak :)
Üzme kendini böyleeeee...KIZLAR SİZE TEŞEKKÜR BORÇLLUYUM ..
DÜNDEN BUYANA BANA HEPİNİZİN MORAL BOZUKLUĞUM İÇİN VERDİĞİ DESTEK İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEP HALİMİ HATRIMI SORUP HEP AKIL VERİP YARDIMCI OLDUNUZ OLMAYA ÇALIŞTINIZ , ÇOK DUYGULANDIRDINIZ BENI SEVDİĞİNİZİ BİLİYODUM AMA BUKADARI TAHMİN ETMEMİŞTİM İYİKİ VARSINIZ..
BEN NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM YA HEPİNİZ ÇOK SEVİYORUM
benimde yarın 2. aşılamam yapılacak şimdiden heyecanlıyım sanki bu sefer tutacakmış gibi hisediyorum geçen aşılamada 2 yumurtam vardı bu sefer 3 yumurtam var bu sabah doktor kontrol etti akşama çatlarlar yarın sabahtan aşılamayı yaparız dedi inşalah umutlarım boş çıkmaz
Kayra Inş. Anneler Gününe çok Mutlu Girersin Bizide Sewindirirsin
KAYRA, ZENANNN ikinizinde iyi olmasına çoookkkkk sevindimm...
Zenannn hatırlarsan daha önce rapor hakkında seninle konuşmuştuk... sen rapor çıkarmanın uzun bir süreç olduğunu söyleyince bende endileşelenmeye başlamıştım.... Dün kendi raporumla ilgili gelişmeleri anlatmak için siteye girdiğiminde senin msj nı okudum... O KADAR ÜZÜLDÜM Kİ ANLATAMAM.... Sana nasıl bir msj göndereceğimi bilemedim... Nasıl yardımcı olabileceğimi de bilemedimmm..... kendimle ilgili gelişmeleri yazmanın sana haksızlık olacağını düşünerek sadece dünkü msj okumakla yetindim..... Sabahtan beri de seni ve Kayrayı merak ediyordum ... ancak siteye bakabildim.. İyi olmanız gerçekten beni çook mutlu etti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?