- 12 Mart 2008
- 7.031
- 19
- 158
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.381
canım yaaaaa çatlatma iğnesinin etkisi o ağrılarrrr. üzülme hemen. çatlatma iğnesinin içinde olan hormon ile hcg aynı o yüzden bu tür belirtiler olabilir olur da zaten. gerilme o kadar. başka şeylerle oyala canım kendini hayırlı olsun
merhaba arkadaşlar,
bugün doktora gittim.kan testim 2800 çıktı tabi yine sevindim doktor bugünde göremezsek keseyi kesin dış gebelik dedi ve hem karından hemde vaginal ultrasondan göremedi tabi ben yıkıldım hastanenin ultrason uzmanına sevk etti bi de o doktor baktı o sol tüpde gördü keseyi doktorum pazartesiyi bekleyelim dedi büyük ihtimalle o gün ameliyat olucam.çooooooooooook kötüyüm çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum kan testleri ister istemez beni umutlandırmıştı üstelik hala ağrı ve kanamam da yok ne yapacağımı bilemedim artık hayaller kurmaya başlamıştık eşimle ama artık yok ....................
hoşgeldin canım ben de 2. aşılamamı olalı 5 gün oldu bende de ağrı var sol kasığımda ama ilaçlar yapıyor da olabilir aşılaman hayırlı olsun inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız test aşılamadan 14 gün yapılıyor kanda beta hcg ye bakıyolar stress yapma gerçi yapma diyorum ama beklemesi çok zor biliyorum ben de çok heyecanlıyım görüşmek üzere
ımın aşağı kısmı hala ağrıyor normal miherkese günaydın kızlar aşılamamın 6.günü müthiş gaz ve kabızlık var karnımda ayrıca sol kasığyarın anneler günü inşallah seneye hepimiz yavrularımız kucağımızda iştirak ederiz bu güzel günü Allah hepimizin dileklerini kabul etsin
yok bende cektirdim doktor ilişkiye girmemizi önerdi hsg cekilince cok kendiliginden hamile kalan oluyomus inşallah olursun canımmerhaba arkadaşlar. aşılama öncesi ilk deneyimim hsg çekildi. sizlere sorum hsg çekilince bir ay korunmak gerekiyor mu.
merhaba arkadaşlar. aşılama öncesi ilk deneyimim hsg çekildi. sizlere sorum hsg çekilince bir ay korunmak gerekiyor mu.
arkadaşların mesajlarını okuyorum da filmden sonra hamilelik şansı artıyomuş herhalde bu şans bir aydan sonra da devam eder. ne dersin elalı
ımın aşağı kısmı hala ağrıyor normal mi
arkadaşlar günaydın. benim biraz sinirlerim bozuk. iğnemi vurulmadan bir gün önce ultrasonla baktı doktor. (hep alttan bakıyor) üç yumurta var birisi iyi büyümüş dedi. büyüklüğü 15 mm idi. 24 saat sonra iğnemi oldum 38 saat sonra aşılamam yapıldı. doktor ne çatlayıp çatlamadıklarına baktı. ne büyüdüklerine. sordum. hepsi çatlamıştır merak etme dedi. iyide diğer yumurtalarım küçüktü ve günde 1mm büyüyordu. yani çatlamadan önce16mm falan olmuşlardı. bu büyüklük yeterlimi? bu adam naptı şimdi salladı mı bizi? 15-16 mm yumurtadan ne beklenir ki? tabii Rabbim bilir ama.bi sürü para verdik. tamam olma garantisi yok. ama sallama işlem yapılmasın. kafam karışık, sinirlerim bozuk benim
merhaba arkadaşlar
foruma bir göz gezdirdim ve birkaç sorum olacak.benim tek yumurtalığımda çikoluta kisti var.6 ay denedik gebe kalamadım.üstüne diğer yumurtalığımda basit kist çıktı allahtan geşmiş.sonra bu stresi kaldıramadım bebek çalışmasından vazgeçtim ve doğumkontrol hapına başladım.şimdide eşim çok ısrarlı. bende ankaraya gitmeyi düşünüyorum(memleket nede olsa)
KAYRAbende ankaraya gelip bir tedavi olmayı ve olursa aşılama yaptırmayı düşünüyorum sen hangi dr ya da kliniğe gidiyorsun?.nur krp hakan şatıroğluna mı gidiyorsun?timur gürgan hakkında bilginiz var mı?
birde arkadaşlar ben şuan yasmin kullanıyorum adetin kaçıncı günü dr a gitmeliyim.ona göre ilacı bırakmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?