Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben 2aşılama geçirdim buayda 3.aşılamamı oldum ve her aşılamamda aşılamanın 17.gun regl oldum...bakalım Bu 3. nasıl Olcak.. bence 18-.19.gundede gelmezse Bi test yap

ze_nannn arkadaşım demişsin ya 17. gün gerl oldum regl olduğunda gerçek regl tarihin gelmedenmi oldu bugün benim 18.günüm diyorum ya bazen karnım acayip ağrıyo regl olcakmışım gibi bi his var sanki o yüzden yapmak istemedim test.Bugünde geçsin diyorum yarın regl güü olmazsa yarın bi evde kendim idrardan yapayım bakalım Allahım hayırlısını versin inşallah hayırlısıyla bizlerede evlat nasip et Allahımmmmmmm.Aşılama yaptıracak olan arkadaşlaarada bol şanş diliyorum Allah yardımcınız olsun.İnanın dualarımız sizlerle a.s

canım arkadaşım kendini ii hissetmene çok sevindim inşallah sonuna kadar böle gider ve sağ salim evladını kucağına almak nasip olur:1hug:
benim doktorumda bei aşılama yapınca tam 1 saat yatırdı hiç kaldırmadı sonrada bana evde 2 gün yatacaksın kalkmayacaksın demişdi. İnşallah içindeki his ler doğru çıkar da tutarrrrrrrrr.

ya bişey sorcam yaşayan arkadaşımız varsa cevap verirse sevinirim. Aşılamanın 18. günü bugün ama benim göğüslerim büyüdü ya acayip şişti inşallah tutmuştur da ama tutmadıysa eğer bu göğüsteki şişlik büyüme geçiyomu sonradan ya sanki inanın bi beden büyüdüler kendimi acayip hissediyorum. Biiii cevvvaaaapppp

ze_nannn canım nerelerdesin.Regl için sölediğini çok merak ettim bi cevappp nolurrrrr. Acaba diyorum hani ben günde 6 tane progestan içiyorum ya adetin erken olmaması bu nedenle olabilirmibenneyaptımki

cnm eğer ki gebelik yoksa aşılama göğüslerde büyüme yapmıyor bence gebelik olmuş olabilir yarın bi kan testi yaptır istersen inşallah güzel haberlerini alırız benimde 2. aşılamam oldu bugün 7. gün bakalım bekliyorum bende güzel haberlerini alalımda umut olsun bizlere

a.s.Selam kızlarrrr tüm aşılama olanlar burdan sevgiler ve hayırlı haberler diliyorum.Bide nooooluuurrr kafanıza çok takmayın vallla çok etkiliyoo sakin olun ve bekleyin hiç düşünmeyin benimde bugün kontrolüm vardı yeni geldim dr dan yumişler büyümüş bakalım akşam arıyacaklar cumartesi yada pzartesi aşılamam olcak nasipse öleee yani

kafamçokkarıştıayrıca mavi aycım bence hemen acilinden test yaptır drlar bile en geç 15.gün kesin test diyolar belki hamilesindir biran önce ne yapman gerektiğini bilirsin en azından ben olsaydım ohooooo çoktan yaptırmıştım valla benden tavsiye git ve yaptır tatlım a.s

Hepinizi öptüm çıtırlarrrrrrŞeniz

:sm_cool:zenanıımm kayracııımmm serbeyyy akdaşşşş kızıl deniz darkinlife huuuu huuuuuu nerelerdesinizzzzz ve adını sayamadığımmm bissürü canım kk arkadaşlarıııımmmm:1hug:
nedense ben bugün pek bi pozitifiiimmm neyse hepinizii çok seviyooorr ve kocamannn öpüyorum:teselli:

canım çok sağol ii dileklerin için teşekkür ederim.Zaten benim yarın regl tarihim inşallah dediğin gibi olurda tutunmuş olur bebişim.Tutmasa bile vardır bu işdede bi hayır diycem
Ama ben her iki ihtimalede hazırlıklıyım.İnan bende bu sitede hangi arkadaşımız hamileyim dese inan belki o arkadaşımız kadar seviniyorum.
Seninde 2. aşılaman hayırlı olsun inşallah duaların kabul olur benimde dualarım seninle olacak.Ama nolur kendine dikkat et bol bol dinlen hiç bişeyi kafana takma canım Allah zamanı geldiğinde bizlerede evlat nasip edecektir mutlaka hayırlısıyla:1hug:

canım çok sağol ya.Valla inan bugün 18. gün ben nasıl dayanıyorum zaten hayret ediyorum ii çatlamadım ortadankafamçokkarıştı.Doktorum adet tarihin 1 gün falan geçince beni ara test yaptırcaz dediği için bekliyorum belkide
İnşallah seninde aşılaman hayırlı olur dua edicem hatta şimdiden ettim bile.Aşılama yapıldığında beni tam bi saat yatırdılar kaldırmadılar aslında ne kadar uzun yatarsan o kadar ii miş dikkat etmi aşılama yapılınca bol bol yat dinlen kalkma bi kaç gün inşallah hayırlısıyla tutaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr:1hug:

ze_nannn Nerdesin Canım Ya Merak Ettim Dediklerini Nolurrrr Bi Cevap

ze_nannn Canım Nerelerdesin.regl Için Sölediğini çok Merak Ettim Bi Cevappp Nolurrrrr. Acaba Diyorum Hani Ben Günde 6 Tane Progestan Içiyorum Ya Adetin Erken Olmaması Bu Nedenle Olabilirmibenneyaptımki

Canm Ben Hep Aşilamanin 17.gunu Regl Oldum Bence 18.gun Olduysa Artik Bi Test Yaptir Hiççbekleme Olasi Bi Gebelik Varsa Hemen Kontrole Girersin :) Beklemenin Bi Mantiği Yok Artik

ayyyyy hayatım çok heyecan yapmışsın okuyorumda inşalllllaaaaaahhhhh tutmuştur,
:1hug:

bebişkom hoşgeldın canım :teytey: pozitiflik sana yakısmıs sekerım benımmm a.s. hep böyle kalll emii zenan bizde potizifiz demi canım :asigim: mavi ay bencede hadı bı test yapppp hatta kan testı yaptır ıcın rahat olsun canım ınsaallah hepicigimiz hamıle kalırız bu ay hadııııı toplanın bakemmm :roflol:

BİZDE SENI OPTÜKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK :asigim:
OL POZİTİF OL DAHA İİİİİ

selam kızlar aşılama yaptıran arkadaşlara danışmak istiyorum..bende bi problem çıkmadı ama eşimin spermleri çok düşük çıktı 3 milyon hareketleride yavaşmış. üroloji doktoru eşime klomen , e vitamini ve varikoseli oldugu için dolaşım bozukluğu giderici bi ilaç verdi (varikoseli ameliyat etmedi çünkü daha önce fıtık ameliyatı olmuş tekarar kesmeyelim dedi) 3 ay sonra kontrole gel dedi. kadın doğum doktoruım ise bidahaki adetinde gel spermler biraz kuvvetlenmiş olur aşılamanı yapalım dedi.

size sorum beni bu yolda neler bekliyor aşılama nasıl uygulanıyor..tecrübelerinizi benimle paylaşırmısnız?

şimdiden teşekkür ederim

selam kızlar aşılama yaptıran arkadaşlara danışmak istiyorum..bende bi problem çıkmadı ama eşimin spermleri çok düşük çıktı 3 milyon hareketleride yavaşmış. üroloji doktoru eşime klomen , e vitamini ve varikoseli oldugu için dolaşım bozukluğu giderici bi ilaç verdi (varikoseli ameliyat etmedi çünkü daha önce fıtık ameliyatı olmuş tekarar kesmeyelim dedi) 3 ay sonra kontrole gel dedi. kadın doğum doktoruım ise bidahaki adetinde gel spermler biraz kuvvetlenmiş olur aşılamanı yapalım dedi.

size sorum beni bu yolda neler bekliyor aşılama nasıl uygulanıyor..tecrübelerinizi benimle paylaşırmısnız?:uhm:

şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
ayyyyy hayatım çok heyecan yapmışsın okuyorumda inşalllllaaaaaahhhhh tutmuştur,
:1hug:

canımmm çok sağol :teselli: azcıkkkk daha bekliyim ya yarınıda atlatayım diyorum ama işde karnım ağrımasa adet sancısı gibi belki diycem ama sertleşdide aman ne bilim belki yarın yaparım ama evde idrardan yaparım

bu arada biliyorsunuz benim ilk aşılamam tutmadı.ama size sormak istediğim bazı sorular var.eşimin sperm testi sonuçları gayet iyiydi.50 milyon çıktı.sende de bi problem yok demişti doktor.aşılamada da spermler yıkandıktan sonra 25 milyon enjekte ettiler.ama tutmadı.ben psikolojik olduğunu düşünüyorum.sizin bir fikriniz varmı.
ikinci aşılamam haziranın ilk haftası olacak sanırım.şansım varmı sizce.
ayrıca doktor bana coraspin ve bemiks vitamin ilacı verdi.hala hergün 1 er adet içiyorum onları.bu ilaçlar vücudu gebeliğe hazırlamak için faydalı dedi.
son bişey daha.beni gören kilo almışsın diyo.bu iğnelerden falan mı oluyo kilo sizce.bir de sarı renkli akıntım hiç bitmedi aşılamadan bu yana.bir de göğüs ağrım hiç geçmedi.
yorumlarınızı merakla bekliyorum.

selam canım bende cok kılo aldım kılo egılde şişlik aslında sanırım ıgnelerden dolayı
bende 1kere aşılama oldum tutmadı kıstler olustu
şimdi bahcecı klınıgınde yaptırcam 2 aşılamamı regl olmayı beklıyorum
ıhsallah bu sefer kavusuruz meleklerımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…