Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarrrrr nasılsınız?
BEBİŞKOOOOO---- ZENANNNNNNNNNNN--KIZILDENİZZZZZZZZZ-----SERBEYYYYY

uzun süredir çok fazla kalamıyorum kk da ama sizleri daha doğrusu herkesi takipteyim. hala da dinlenmedeyim. temmuzu bekliyorum

umarım bu ay herkese uğurlu gelir ve bebişlerinize kavuşursunuz tüm bebek sahibi olmak isteyenler..........dualarım HEPİMİZ İÇİNNNNNNNNNNNNNN

EFSANE 30 sAGOL CANIM İNŞALLAH TUTUNUYODUR BEBEKLERİMİZ SENİNDE HABERİNİ BEKLİYECEGİM BANA LÜTFEN BİLDİR OLURMU CANIM

Canım benim aşılamam tutmadı.Dün gece 11.günümde adet oldum.2.aşılama için cumartesi yeniden başlıyacağız.Hayırlısını istiyorum herzaman.Umudum hala var.İnşALLAH senden ve diğer bekleyen arkadaşların güzel haberlerini alırım.Onlarla mutlu olurum.Dualarım sizin için.Sevgi ve Umutla kal

Canımmmmmm iyiyiiizzz sen nasılsın özlüyoruz seni ama yaaaaaaaaaaaaaaa amin canım iyi dileklein içinn ayrıca benim aşılamam pazartesi saat öğlen 12 de nasipse listede de beni kızartırsın pazartesi günü tamammı kuşuuummmmmm seninde dinlenmede bakarsın tutuvermişşşşşşşşş ayyy çok güzel olur kısss neyse öptüm seni şekerŞeniz

kızlar uzun zamandır bende yazamıyordum.
nasılsınız?dinlenmede olunca yazacak bişey de bulunmuyor
aşılama sonrası oluşan basit kistler regl gecikmesi yaparmı? bilgisi olan varmı acaba aranızda

Amin cnm allah isteyeb herkese hayırlı evlatlar vesin :))
bende 3.aşılamamı Geçen perşembe Oldum bekliyorum işte
yarın kontrolum var

Cnm ben 2 olumsuz aşılamamdan sonra Bu 3.aşılamada tam Pozitif olmasamda idare ediyorum sırnaşık şey

kızlar uzun zamandır bende yazamıyordum.
nasılsınız?dinlenmede olunca yazacak bişey de bulunmuyor
aşılama sonrası oluşan basit kistler regl gecikmesi yaparmı? bilgisi olan varmı acaba aranızda

mrb cnm iyiyiz :))
dinlenmede Olsanda Gel :)
kistler gecikme yapabilir cnm... Yoksa bi gecikme filanmı var ...CADIARZU

bugun Aşılamamın Tam Bir Haftası Doldu Ve Benim Hafif Gogus Sızım, Hafif Bel Ve Karın Agrım Basladı.. Yüce Rabbim Insallah Hayırlısını Verirsin:1hug:

benimde Bugun 9.gun Ve Dünden Buyana Adet Olcakmişim Gibi Beliim Kasiklarim Ağriyo Ama Sonra Duruyor 5dk Oncede Sol Kasiğimda Bi Aci Başladi Sanki Iğne Batiyor Yinemi Olmadi ((((((((((((((

benimde Bugun 9.gun Ve Dünden Buyana Adet Olcakmişim Gibi Beliim Kasiklarim Ağriyo Ama Sonra Duruyor 5dk Oncede Sol Kasiğimda Bi Aci Başladi Sanki Iğne Batiyor Yinemi Olmadi ((((((((((((((

aaaa aşkolsun zenanım ya hani böle düşünmek yoktu olmazsa olmaz bebişimmm yapma sakın daha çok yolumuz var tatlım ağrıları ona bağlama bazen normal hayatta bile oluyo bu ağrılar hadi tatlışkom topla kendini vee iyi düşünmeye çalış kocaman öpüyorummm:teselli:

Benim doktorum 12.gün test yapıcaz dedi.. napalım beklicem allahtan hayırlısını diliyorum olsa da olmasada hakkımızda hayırlısı..

günaydin Arkadaşlaaaaaaaaaar.hayirli Cumalar..

ze Nancim Lütfen Rahat Ol Inşallah Olucak Hem Olmasa Bile önünde Tüp Bebk Var.karamsarlik Yok Olmamali Hayatimizda Bebeklerimiz Için.

Herkesin Allah Gönlüne Göre Versin şu Mübarek Günde..................

kızlar Uzun Zamandır Bende Yazamıyordum.
Nasılsınız?dinlenmede Olunca Yazacak Bişey De Bulunmuyor
Aşılama Sonrası Oluşan Basit Kistler Regl Gecikmesi Yaparmı? Bilgisi Olan Varmı Acaba Aranızda

Canim Merhaba.bende Dinlenmedeyim Ve Benimde Aşilama Sonrasi Oluşan Kistlerim Var Adetle Dağilacak.fakat Bu Ay Gecikti 10 Gün.kistler Gecikme Yapabiliyo.ama şükür Regl Oldum.

hayatım aşılama yolu uzun ve de meşakkatli bir yol, gidiyoruz işte, formu biraz okursan kafanda fikir oluşur, çok farklı durumda olan insanlar var bak mesela senin ki daha bi farklı, anlatmakla bitiremeyiz, formda biraz dolaş genel bilgileri al, detaylarda yardımcı oluruz tabi, :teselli:

mrb cnm iyiyiz :))
dinlenmede Olsanda Gel :)
kistler gecikme yapabilir cnm... Yoksa bi gecikme filanmı var ...CADIARZU

herkese günaydın
evet canım 2 gün gecikti adetim normalde hep 2 gün önce olurdum.
ilk aşılamamda da olmuştu kist ama hiç gecikmemişti
inşallah bir an önce regl olurum karnım çok şişti ve kasıklarım çok ağrıyor.

Canim Merhaba.bende Dinlenmedeyim Ve Benimde Aşilama Sonrasi Oluşan Kistlerim Var Adetle Dağilacak.fakat Bu Ay Gecikti 10 Gün.kistler Gecikme Yapabiliyo.ama şükür Regl Oldum.

canım sanada doğum kontrol hapı verdilermi ?bana doktor yazdı ama ben kullanmasam olurmu dedim
ilk aşılamadan sonrada oluşmuştu o zaman hap vermediler ve geçti
doktor kullanmasanda olur deyince bende kullanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…