- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.081
EFSANE 30 sAGOL CANIM İNŞALLAH TUTUNUYODUR BEBEKLERİMİZ SENİNDE HABERİNİ BEKLİYECEGİM BANA LÜTFEN BİLDİR OLURMU CANIM
kızlarrrrr nasılsınız?
BEBİŞKOOOOO---- ZENANNNNNNNNNNN--KIZILDENİZZZZZZZZZ-----SERBEYYYYY
uzun süredir çok fazla kalamıyorum kk da ama sizleri daha doğrusu herkesi takipteyim. hala da dinlenmedeyim. temmuzu bekliyorum
umarım bu ay herkese uğurlu gelir ve bebişlerinize kavuşursunuz tüm bebek sahibi olmak isteyenler..........dualarım HEPİMİZ İÇİNNNNNNNNNNNNNN
kızlarrrrr nasılsınız?
BEBİŞKOOOOO---- ZENANNNNNNNNNNN--KIZILDENİZZZZZZZZZ-----SERBEYYYYY
uzun süredir çok fazla kalamıyorum kk da ama sizleri daha doğrusu herkesi takipteyim. hala da dinlenmedeyim. temmuzu bekliyorum
umarım bu ay herkese uğurlu gelir ve bebişlerinize kavuşursunuz tüm bebek sahibi olmak isteyenler..........dualarım HEPİMİZ İÇİNNNNNNNNNNNNNN
bebişkom hoşgeldın canım :teytey: pozitiflik sana yakısmıs sekerım benımmm a.s. hep böyle kalll emii zenan bizde potizifiz demi canım :asigim: mavi ay bencede hadı bı test yapppp hatta kan testı yaptır ıcın rahat olsun canım ınsaallah hepicigimiz hamıle kalırız bu ay hadııııı toplanın bakemmm :roflol:
kızlar uzun zamandır bende yazamıyordum.
nasılsınız?dinlenmede olunca yazacak bişey de bulunmuyor
aşılama sonrası oluşan basit kistler regl gecikmesi yaparmı? bilgisi olan varmı acaba aranızda
bugun Aşılamamın Tam Bir Haftası DolduVe Benim Hafif Gogus Sızım, Hafif Bel Ve Karın Agrım Basladı.. Yüce Rabbim Insallah Hayırlısını Verirsin:1hug:
benimde Bugun 9.gun Ve Dünden Buyana Adet Olcakmişim Gibi Beliim Kasiklarim Ağriyo Ama Sonra Duruyor 5dk Oncede Sol Kasiğimda Bi Aci Başladi Sanki Iğne Batiyor Yinemi Olmadi((((((((((((((
benimde Bugun 9.gun Ve Dünden Buyana Adet Olcakmişim Gibi Beliim Kasiklarim Ağriyo Ama Sonra Duruyor 5dk Oncede Sol Kasiğimda Bi Aci Başladi Sanki Iğne Batiyor Yinemi Olmadi((((((((((((((
kızlar Uzun Zamandır Bende Yazamıyordum.
Nasılsınız?dinlenmede Olunca Yazacak Bişey De Bulunmuyor
Aşılama Sonrası Oluşan Basit Kistler Regl Gecikmesi Yaparmı? Bilgisi Olan Varmı Acaba Aranızda
selam kızlar aşılama yaptıran arkadaşlara danışmak istiyorum..bende bi problem çıkmadı ama eşimin spermleri çok düşük çıktı 3 milyon hareketleride yavaşmış. üroloji doktoru eşime klomen , e vitamini ve varikoseli oldugu için dolaşım bozukluğu giderici bi ilaç verdi (varikoseli ameliyat etmedi çünkü daha önce fıtık ameliyatı olmuş tekarar kesmeyelim dedi) 3 ay sonra kontrole gel dedi. kadın doğum doktoruım ise bidahaki adetinde gel spermler biraz kuvvetlenmiş olur aşılamanı yapalım dedi.
size sorum beni bu yolda neler bekliyor aşılama nasıl uygulanıyor..tecrübelerinizi benimle paylaşırmısnız?
şimdiden teşekkür ederim
mrb cnm iyiyiz :))
dinlenmede Olsanda Gel :)
kistler gecikme yapabilir cnm... Yoksa bi gecikme filanmı var ...CADIARZU
Canim Merhaba.bende Dinlenmedeyim Ve Benimde Aşilama Sonrasi Oluşan Kistlerim Var Adetle Dağilacak.fakat Bu Ay Gecikti 10 Gün.kistler Gecikme Yapabiliyo.ama şükür Regl Oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?