E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.101
aaaa aşkolsun zenanım ya hani böle düşünmek yoktu olmazsa olmaz bebişimmm yapma sakın daha çok yolumuz var tatlım ağrıları ona bağlama bazen normal hayatta bile oluyo bu ağrılar hadi tatlışkom topla kendini vee iyi düşünmeye çalış kocaman öpüyorummm:teselli:
ze-nnan cım akıntın var mı? bende var da??
ze Nancim Lütfen Rahat Ol Inşallah Olucak Hem Olmasa Bile önünde Tüp Bebk Var.karamsarlik Yok Olmamali Hayatimizda Bebeklerimiz Için.
Herkesin Allah Gönlüne Göre Versin şu Mübarek Günde..................
HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR a.s.
herkese günaydın
evet canım 2 gün gecikti adetim normalde hep 2 gün önce olurdum.
ilk aşılamamda da olmuştu kist ama hiç gecikmemişti
inşallah bir an önce regl olurum karnım çok şişti ve kasıklarım çok ağrıyor.
canım sanada doğum kontrol hapı verdilermi ?bana doktor yazdı ama ben kullanmasam olurmu dedim
ilk aşılamadan sonrada oluşmuştu o zaman hap vermediler ve geçti
doktor kullanmasanda olur deyince bende kullanmadım.
merhaba kıslar bende yenı gırdım bugun buraya.bende ılk aşılamam için bugun doktora gıdıcem.bakalım iğne mı ılaçmı verıcek nasıl olcak o kadar heycanlıyımkı 3 yıldır bu anı beklıyordum.umarım guzel sonuçlar alırız hepimiz.bıızım sebebi bilimeyen ınfertılıte.yaşım 27 ne dersınız tutarmı ılk denemede
merhaba kıslar bende yenı gırdım bugun buraya.bende ılk aşılamam için bugun doktora gıdıcem.bakalım iğne mı ılaçmı verıcek nasıl olcak o kadar heycanlıyımkı 3 yıldır bu anı beklıyordum.umarım guzel sonuçlar alırız hepimiz.bıızım sebebi bilimeyen ınfertılıte.yaşım 27 ne dersınız tutarmı ılk denemede
benimde Bugun 9.gun Ve Dünden Buyana Adet Olcakmişim Gibi Beliim Kasiklarim Ağriyo Ama Sonra Duruyor 5dk Oncede Sol Kasiğimda Bi Aci Başladi Sanki Iğne Batiyor Yinemi Olmadi((((((((((((((
arkadaşlar hayılı cumalar hepinize mavi ay ne oldu test yaptırdın mı bu dr bana dinlenme verdi üst üste aşılama yapılmıyormuş inşallah temmuzda 2. aşılamayı başlıyacagım bu sefer tutar inşallah allah isteyen herkese hayırlı ve saglıklı bebişler nasip etsin
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar.Zenannnn cım karamsar olma bak bugün cuma dua et hayırlısı neyse o olsun canım belki tutnuyordur bilemezsinyerimseniben bendede oldu öle şeyler.Ama ben hala test yapmadım sonucu henüz bilmiyorummmmm bugün 19. günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:bbo:
canım bence sen birazcık abartıyosun gerçi kendin bilirsin ister test yaptır ister yaptırma ama senin yerine biz geriliyoruz
aslında haklısın canım ama diyorum ya sanki tutmadığını hissediyorum da ondan yapmak istemiyorum.Kan tahlili için dr umu bekliyorum beni adetin 1 gün geçerse ara öle yaptırcaz dedi bende onu bekliyorum işde napim ya :çok üzgünüm:
eee çatladık artık yaptır şu testiklava:[/QUOTE
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s. kızmayın bana yaaaaaa arkadaşlar lütfeennnnnnna.s.a.s.a.s.
mavi Ay Canim Inşallah Tutmuştur.bizlere O Güzel Haberi Verirsin.
hoşgeldin arkadaşım.tedavin hayırlı olsun.inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın.ilk denemde tutan arkadaşlarda var.şansın bol olsun.
herkese Hayırlı Cumalar Arkadaşlar.zenannnn Cım Karamsar Olma Bak Bugün Cuma Dua Et Hayırlısı Neyse O Olsun Canım Belki Tutnuyordur Bilemezsinyerimseniben Bendede Oldu öle şeyler.ama Ben Hala Test Yapmadım Sonucu Henüz Bilmiyorummmmm Bugün 19. Günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:bbo:
kk Ya Hoş Geldin Canım.umarım Dileklerin Kabul Olur Seninde,bizlerinde.doktorlar Ilk Aşılama Için %15-20 şans Veriyolar Ama Ilkinde Tutan Arkadaşlarımız Da Var.herşeyin Hayırlısı Moralini Yüksek Tut.allah Nasip Etmişse Ilkindede Olur Sıkma Canını:teselli:
ya Bence çok Ciddiyim Artik Test Yaptir Yoksada Yok Ama Hamişsen Kullanman Gereken Ilaçlar Var Bence Eğer Bebek Varsa Sen Bebeğine Zarar Verirsin Boyle Stres Yaparak Allah Muhafazaya
Sen Tam Olarak Nezaman Regl Oldun Ve Nezaman Aşilama Oldun Yazarmisin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?