Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bebişkocum merhebalar canım geldim ben geldim:teytey:

herkese merhabalar
ben yaklaşık 1 haftadır yoktum
aşılama olup sonuç bekleyenler aşılama yaptıracaklar
inşallah hepinizin allah yüzünü biran önce güldürsün
bizlere güzel sonuçlar verirsiniz
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz:enbuyukkk:

günaydın arkadaşlar kimse varmı ya dün ben yanlış yazmışım aşılama yapılalı bugün 14. günüm ne zaman test yaptırsam çıkar bana bu konuda bilgi verirmisiniz çok endişeliyim

benımde 12. günüm ..bu 3.aşılamam daha yeni sağ kasığımda iğne batar gibi bişe başladı ... aslında yapsarsan 12.gunden sonra kanda gebelik çıkıyor..
ben regl tarihim geçene kadar beklerim diyorum...ctesi olmama lazım

Herkese hayırlı haftalar arkadaslar ; bugun aşılamamın 10. günü cok heyecanlıyım.. ama mutsuzumda olmayacamış gibi geliyor.. korkuyorum..nolur bana dua edin.. ben herkese duacıyım.. :)

mutluluk inşallah canımm hakında hayırlısı olsun korkma bence herşey olacagına varır her zaman pozitif düşün

insallah bunu sabırla bekleyebilirim ve kendimi yıpratmam.... bu konuda yorgun hissediyorum kendimi.. Rabbim herkesin yardımcısı olsun.. :teselli: herkes insallah guzel haberler alır da morallerimiz biraz olsun yerine gelir.. :1hug:

kaçıncı aşılaman mutluluk ve aşılamadan sonra doktor ilaç verdimi sana canım

yok canım herhangi bir ilaç vermedi..sen hangi ilaçları kullanıyorsun..

bu arada ben aynı zamanda BBT isimi da takip ediyorum gecen aylara nazaran yuksek cıkıyor.ve hep bu zamanlarda lekelenmem olurdu bir kaçgün sonra da adet gelirdi...oda olmadı.. haplar (gonaphene) ve çatlatma iğnesinden(pregly) olabilir mi sence..??

Ya Bende Bugun Başladi Sağ Kasiğima Ara Ara Iğne Batiyor Sanki
Görüslerimde Ctesi Gecesi çok Acidi Uykumun Içinde Farkettim Baya Ama Umutlu Değilim Ben Bu Belirtiler 1 Ve 2 Dede Olmuştu (

ze Naaan Masluhaa Canların Inşallah Sonuç Pozitiftir.ben 11. Günde Test Yaptırmıştım Biliyosunuz.hayırlı Haberlerle Gelin Inş

Saol Canim Ya Inşallah Ama Umutlu Değilim
Sikintidan Başim Ağriyor şuan çok...

Herkese hayırlı haftalar arkadaslar ; bugun aşılamamın 10. günü cok heyecanlıyım.. ama mutsuzumda olmayacamış gibi geliyor.. korkuyorum..nolur bana dua edin.. ben herkese duacıyım.. :)

canım stres yapma hakkında hayırlısı olur inşallah sıkma canını:teselli:.Dualarımız seninle ben sadece buradaki arkadaşlarıma değil tüm isteyenlere dua ediyorum:1hug:Testi ne zaman yapacaksın inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz her ihtimale hazırlıklı ol.Bizler daha yolun başındayız üzme kendini sakın olurmu tatlımyerimseniben

ze_nannn cım sen bize teselli verirdin hep sıkma canını nolur:teselli: hayırlısı neyse o olsun.Yine söylüyorum bizim hayır bildiğimizde şerde olabilir üzme kendini.Allah nasıl isterse öyle olacak arkadaşım...Dualarımız seninle...Hayat bu hiçççç belli olmazzzzz :1hug:a.s.

insallah senden güzel haberler alırız bize de umut olursun.. :) Rabbim gönlümüze gre versin..

arkadaşlar merhaba,bende aşılama oldum.bugün dördüncü günüm ama çok kötü ağrılarım var benim kasıklarımdan klarnıma doğru doktorumu arsam mı karasız kaldım.bana progestan,c vitamini polivitc ve coraspin100 verdi hergün alıyorum bunları hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar.

o agrılar bende de vardı normal arkadasım.. bir kaç gün daha bekle ağrıların artarsa ararsın doktorunu....

slm kızlar bende aşılama için iğne vuruluyorum bugün adetin 10. günü kontrole gittik tam 5 tane yumurtam oluşmuş hehe :) çok şükür. ama henüz 10 mm civarındalar iğnelere devam perşembe yine kontrolüm var dr.'um tahminen cumartesi günü aşılama olursun dedi. ayy şimdiden heyecanlanıyorum. inş. hepimiz olumlu sonuçlar alırız.

5 tane miii:danceoooh ne güzel hyırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…