- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.141
YAYIM,
Mavi_ay
İkinizede geçmiş olsun.Hakkınızda hayırlısı demekki böyleymiş.İnşallah bir dahaki denemeleriniz olumlu sonuçlanır.
:sm_cool:zenanıımm kayracııımmm serbeyyy akdaşşşş kızıl deniz darkinlife huuuu huuuuuu nerelerdesinizzzzz ve adını sayamadığımmm bissürü canım kk arkadaşlarıııımmmm:1hug:
nedense ben bugün pek bi pozitifiiimmm neyse hepinizii çok seviyooorr ve kocamannn öpüyorum:teselli:
günaydın arkadaşlar kimse varmı ya dün ben yanlış yazmışım aşılama yapılalı bugün 14. günüm ne zaman test yaptırsam çıkar bana bu konuda bilgi verirmisiniz çok endişeliyim
günaydın arkadaşlar kimse varmı ya dün ben yanlış yazmışım aşılama yapılalı bugün 14. günüm ne zaman test yaptırsam çıkar bana bu konuda bilgi verirmisiniz çok endişeliyim
mutluluk inşallah canımm hakında hayırlısı olsun korkma bence herşey olacagına varır her zaman pozitif düşün
Herkese hayırlı haftalar arkadaslar ; bugun aşılamamın 10. günü cok heyecanlıyım.. ama mutsuzumda olmayacamış gibi geliyor.. korkuyorum..nolur bana dua edin.. ben herkese duacıyım.. :)
kaçıncı aşılaman mutluluk ve aşılamadan sonra doktor ilaç verdimi sana canım
zenannn Canım Hayırlısı Olsun Inşallahhh Bebiş Haberlerini Alırız Sende Belirti Varmı Canımm Bende Dün Gögüslerimde Agrı Oldu üstüne Yatamadım Ve Kasıklarımda Agrı Oluyo Bende çok Istiyorum Ilk Aşılamam
ze Naaan Masluhaa Canların Inşallah Sonuç Pozitiftir.ben 11. Günde Test Yaptırmıştım Biliyosunuz.hayırlı Haberlerle Gelin Inş
Herkese hayırlı haftalar arkadaslar ; bugun aşılamamın 10. günü cok heyecanlıyım.. ama mutsuzumda olmayacamış gibi geliyor.. korkuyorum..nolur bana dua edin.. ben herkese duacıyım.. :)
Ya Bende Bugun Başladi Sağ Kasiğima Ara Ara Iğne Batiyor Sanki
Görüslerimde Ctesi Gecesi çok Acidi Uykumun Içinde Farkettim Baya Ama Umutlu Değilim Ben Bu Belirtiler 1 Ve 2 Dede Olmuştu(
Saol Canim Ya Inşallah Ama Umutlu Değilim
Sikintidan Başim Ağriyor şuan çok...
Ya Bende Bugun Başladi Sağ Kasiğima Ara Ara Iğne Batiyor Sanki
Görüslerimde Ctesi Gecesi çok Acidi Uykumun Içinde Farkettim Baya Ama Umutlu Değilim Ben Bu Belirtiler 1 Ve 2 Dede Olmuştu(
Saol Canim Ya Inşallah Ama Umutlu Değilim
Sikintidan Başim Ağriyor şuan çok...
arkadaşlar merhaba,bende aşılama oldum.bugün dördüncü günüm ama çok kötü ağrılarım var benim kasıklarımdan klarnıma doğru doktorumu arsam mı karasız kaldım.bana progestan,c vitamini polivitc ve coraspin100 verdi hergün alıyorum bunları hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar.
slm kızlar bende aşılama için iğne vuruluyorum bugün adetin 10. günü kontrole gittik tam 5 tane yumurtam oluşmuş hehe :) çok şükür. ama henüz 10 mm civarındalar iğnelere devam perşembe yine kontrolüm var dr.'um tahminen cumartesi günü aşılama olursun dedi. ayy şimdiden heyecanlanıyorum. inş. hepimiz olumlu sonuçlar alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?