Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam ben de yeni katıldım aranıza..2.aşılamamı yaptırdım fakat bugün regl oldum..oysaki bu sefer oldu gibiydi.. umutlar ağustosa kaldı..
ne yapmak gerek,aşılaması tutanlar bi anlatsanız ??

hoşgeldin angelia,
ben iğnelerimi ssk dan yazdırdım.220 iğeneler tuttu.doktorum 300 ü geçmez demişti toplam maliyet için.ama dediğim gibi zaten 220 iğneler tuttu.400 ü geçer diye düşünüyorum.ama tutsa keşke o zaman maliyetin ne önemi kalır.

merhaba bende aşılama yaptım ve ilk denemede tuttu şuan 6 haftalık hamileyim darısı başına ben çok mutluyum ALLAH seninde gönlüne göre versin ve moralini yüksek tut stresden uzak dur

ben hamıle kaldıgımda hamıle oldugumu bılmıyordum .hatta kanamam oldu bıraz.ben de erken adet oluyorum sandım.adetımden 5 gün önceydı.bel kasık agrısı vardı.o kanama yerleşme kanamasıymış meger.bu dönemdekı agrıların bı nedenı de aşılamadan sonra kullanılan vajına jellerı arkadaşlar.yan etkı olarak bu agrıları yapıyor.bı anlamda bızı istırahatae zorluyor.düşük riskı olanlar için ıyı olabılır.sonuçta fazla fızıksel aktıvıte yapmamızı engellıyor.

merhaba zeynep canım hayırlı olsun allahım kucagınada almayı nasıp eder ıhsallah
asılama yaptırdıktan sonra ne gıbı agrıların oldu belırtıler nezaman basladı

esra yanlış anlamadın umarım benı.yazdıklarından bu sürecı çok irdeledıgını düşündüm.süreklı kendını ve vücudunu dinlıyosun sanırım .agrılar ,sızılar ne bılım.sız de nasıl falan.sabırsızlanıyosun tabıkı.ben de yaşadım aynı şeylerı.bugün buram ,şugün şuram dersen süre sana daha da zor gelır o nu demek istedım.bıraz kafanı dagıt anlamında.neyse sevgıler.

esra kabalaşma istersen .ben senle nazık bı üslüpla konuşuyorum.şimarık konuşmaları,bu üslübu yakıştıramıyorum,sen kendıne yakıştırıyosun sanrım.senı kıracak kırıcı bı söz söylemedım ve soru sormanı eleştırmedım .sadece ıyı nıyetlı tavsıyede bulunmak istedım .sanırım bu ıyı nıyetımı haketmemışsın.hata bende ,banane senın stresınden,kaygından,agrından,ne halın var sa gör.

dogru konusurmusun şımarık olan sensın tamammı sorarım sormam senı ne ılgılendırdı bukadar ıyı nıyetmıs ınsanlara laf soyleyerekmı ıyı nıyetlı oluyorsun senı allaha havale dıyorummm ıstedıgını konus et bundna sonra cvp bıle vermemmm

merhaba bende aşılama yaptım ve ilk denemede tuttu şuan 6 haftalık hamileyim darısı başına ben çok mutluyum allah seninde gönlüne göre versin ve moralini yüksek tut stresden uzak dur

zeynep tebrik ederim canm,darisi başimiza inşllh..çok sevindim..benmde ilk aşilamam,sen kaçinci gün test yaptin,değerin kaç çikti?ben 7.günde test yaptim beta hcg 7.60 çikti.bugün 12. Günüm.sence var midir bişi....allah tamamina erdirsin canm.kendine dikkat et...

sen benım çok umrumdasın çok üzülecem sorma kederdeyım.sana ılk başta ıyı nıyetlı yazdım anlamadın kapasiten kaldırmadı .sen üslübunu bozunca ben de bozdum .hakkını avucuna koymak için.anlamdıgın için tekrar yazıyorum,soru sormanı eleştırmedım.benı hıçbır şekılde ilılendırmıyorsun.buarada öncekı yazdıklarımı da oku,tekrar olur daha ıyı anlar ,ezberlemış olursun.ayrıca o allah kı benım de allahım.ılk önce ıyı nıyetle yazdıgımı o çok ıyı bılıyor.dıkkkat et haksız yargıdan senı çarpmasın.ayrıca senın yaşın küçük sanırım.konuşmalarından öyle anlaşılıyo.büyükse de büyüyememişsin anlaşılan.çocukça konuşuyosun.sakın ol ufaklık.keskın sirke küpüne zarar.aaa pardaon banane....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…