- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #5.201
Arkaşlar benimde aşılamamın 10. günü yavaş yavaş heyecan başladı bende ilk başta çok sakindim ama sonlara yaklaştıkca heyecan artıyor.Bu sefer garip bir his var içimde şimdilik olumlu.İlk seferinde olmadı mı? kaygısı vardı.Nedendir bilmiyorum şimdilik o kaygılar yok.Sonuç ne olursa olsun üzülmek yok mantığındayım halen rabbim herşeyin hayırlısını versin.O daha iyi biliyor çünkü.Sonuç bekleyen arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyorum.
bak bu olmadi işte.birdaha aklindan öyle şeyler geçirme.mutlaka anne olucam diye düşünmen lazim.bak ben yedi yildir her ay bu sefer hamile kalicam diyorum ve hala daha eninde sonunda mutlaka hedefime ulaşacağim diyorum.sende umudunu yitirme sakin.
kızlar nabersiniz.ne zamandır takip edemiyorum sizi.bende 2. aşılama ile uğraşıyordum.şöle bi baktım da aramıza yeni katılanlar var,hamiş olanlar var...
öncelikle hepinize sağlıklı bebişler diliyorum.hamiş olanlar haberlerinizle bizlere umut oluyosunuz.allah sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin.yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
bende 2. aşılamayı 11 temmuzda yaptırdım.1 büyük 1 de küçük yumurta oluşmuş dedi doktorum.1. aşılamada herşey belirti gibi geliyodu bana.bu sefer hiç bişey hissetmiyorum.ağrım sızım da yok.kanamam var biraz.onuda doktora sordum önemli değil dedi.bakalım hiç tutacakmış gibi gelmiyo.çok rahatım bu sefer.hayırlısı inşallah.26 temmuza kadar adet olmazsam test yapıcaz.dualarınızı bekliyorum......
slm bende 9 Temmuzda 3. aşılamamı yaptırdım. Önümzdeki hafta belli olacak. Geçen çarşamba günü progesteron testi yaptırdım ve sonuç 27.7 çıktı. Doktorumla görüşemedim. Bu sonuçlar galiba yumurtlama olduğunu gösteriyormuş. Bu konuda bilgisi olan varmı. Daha önceden 21. günü bu testi yaptırdığımda 9 çıkmıştı.
selam ,2.aşılama da olmadı..bu ay da çatlamayan yumurtalarım varmış,onlar erisin diye işlem yapılmayacak,doğal yoldan deneyin dedi doktor...
doğal yolla başarıya ulaşmada önemli noktalar var mı?şunu yap bunu yapma vs..doğalını unuttukki:)
O acı hamilelikten de olabilir, ilaçların etkisi de olabilir.İnnşallah hamilelikktendir.bende 2.aşılamamı 9 temmuz da yaptırdım.bende de ağrı belirti yok.geçen sefer hap karnıma batmalar oluyordu.sanki biri iğne batırıyor gibi.bu sefer iyiyim.sadece göğüslerim çok acıyor okadar.
eğer döllenme olduysa bebeğin rahme çok iyi tutunur canım bu progesteron değeriyle.slm bende 9 Temmuzda 3. aşılamamı yaptırdım. Önümzdeki hafta belli olacak. Geçen çarşamba günü progesteron testi yaptırdım ve sonuç 27.7 çıktı. Doktorumla görüşemedim. Bu sonuçlar galiba yumurtlama olduğunu gösteriyormuş. Bu konuda bilgisi olan varmı. Daha önceden 21. günü bu testi yaptırdığımda 9 çıkmıştı.
kıslar meraba bende aranıze yeni katıldım bir hafta önce ilk aşılama yaptırdım bendede allahıma çok şükür fasla stress yok zaten adet gunumu bekleyeyyim diyorum olursam olurum olmassam olmamm böyle çok gunler saydım çok yoruldum yıprandım biras sakinim işte öyle kıslar nedense bu aşılamayı saymıyorum sanki olmammış gibi geliyor allah bilir neyyseeee sizlerden yanıt bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?