Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ZEYNEP1979 canım sen aşılamanı nerde yaptırdın peki sende ki sorun neydi aşılama yaptırdım nerak ettim bende yeni yaptırdım aşılamamı bekliyorum 13 ünde yapıldı benim aşılamam 25 temmuzda belli olacak sonuç

canım bence gününü bekle daha garantii olur yoksa yanlış çıkarsa üzülürsün beklemek zorr evett ama en iyisii buu inşş sonuç olumludurrrrrrrrrrrrr

Arkadaşlar ben de 3. aşılamam da hamile kaldım. İdrarda 3 gün geçince belli oldu. Ama hiçbir belirtim yoktu. Biraz iştah kesikliği dışında. Bir de her çatlatma iğnesinden sonra olan göğüs ağrılarım da yoktu. Yalnız aşılamamı devlet hastanesinde yaptırdım. Yapan dr çok iyi yaptı. Sonrasında ne kanama ne ağrı hiçbirşey olmadı.

Arkaşlar benimde aşılamamın 10. günü yavaş yavaş heyecan başladı bende ilk başta çok sakindim ama sonlara yaklaştıkca heyecan artıyor.Bu sefer garip bir his var içimde şimdilik olumlu.İlk seferinde olmadı mı? kaygısı vardı.Nedendir bilmiyorum şimdilik o kaygılar yok.Sonuç ne olursa olsun üzülmek yok mantığındayım halen rabbim herşeyin hayırlısını versin.O daha iyi biliyor çünkü.Sonuç bekleyen arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyorum.

merhaba arkadaşlar.benim ağrılarım çoğaldı,adet sancılarım...sanırım olucam..napalım hayırlısı böyleymiş deriz,allah ol derse olur sadece....

inşallah canım arkadaşım rabbim o ğüzel hevesini boşa çıkarmaz ben bile okunca heycanlandım .İnşallah Allah büyük hazinesi bol onun. Biz inancımızı yitirmeden ondan istersek ,mutlaka Allah kullarının üzülmesine dayanamaz verecektir. Dualarım sizlerlea.s.:1hug:

selam ,2.aşılama da olmadı..bu ay da çatlamayan yumurtalarım varmış,onlar erisin diye işlem yapılmayacak,doğal yoldan deneyin dedi doktor...
doğal yolla başarıya ulaşmada önemli noktalar var mı?şunu yap bunu yapma vs..doğalını unuttukki:)

canlarım allahım hepınıze hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versın ınsaallah sizin bebişlerinizde benımkı gıbı size süpriz yapar aminnnnnnnn

teşekkür ederim desteğin için.aşılamamın 7.günü bugün.aslında umut etmek istemiyorum.bende kararlıyam canım doğuracam.umutsuz yaşanmıyor
:sm_confused:

bende 2.aşılamamı 9 temmuz da yaptırdım.bende de ağrı belirti yok.geçen sefer hap karnıma batmalar oluyordu.sanki biri iğne batırıyor gibi.bu sefer iyiyim.sadece göğüslerim çok acıyor okadar.

slm bende 9 Temmuzda 3. aşılamamı yaptırdım. Önümzdeki hafta belli olacak. Geçen çarşamba günü progesteron testi yaptırdım ve sonuç 27.7 çıktı. Doktorumla görüşemedim. Bu sonuçlar galiba yumurtlama olduğunu gösteriyormuş. Bu konuda bilgisi olan varmı. Daha önceden 21. günü bu testi yaptırdığımda 9 çıkmıştı.

ben hiç o testi yaptırmadım

rahat olun yeter canım, bol şanslar
erimeyen yumurtaları eritmek için ilaç kullanmadan önce bi hamilelik testi yapın ne olur ne olmaz.

bende 2.aşılamamı 9 temmuz da yaptırdım.bende de ağrı belirti yok.geçen sefer hap karnıma batmalar oluyordu.sanki biri iğne batırıyor gibi.bu sefer iyiyim.sadece göğüslerim çok acıyor okadar.
O acı hamilelikten de olabilir, ilaçların etkisi de olabilir.İnnşallah hamilelikktendir.

eğer döllenme olduysa bebeğin rahme çok iyi tutunur canım bu progesteron değeriyle.
Ben hamile kalınca doktorum bu testi istemişti değerim ya senin g,b, 20 küsürdü yada 30 küsürdü.Şimdi tam hatırlamayamıdm ama yakın bişeydi.
İnşallah tutunur bebeğin sana ..

kıslar meraba bende aranıze yeni katıldım bir hafta önce ilk aşılama yaptırdım bendede allahıma çok şükür fasla stress yok zaten adet gunumu bekleyeyyim diyorum olursam olurum olmassam olmamm böyle çok gunler saydım çok yoruldum yıprandım biras sakinim işte öyle kıslar nedense bu aşılamayı saymıyorum sanki olmammış gibi geliyor allah bilir neyyseeee sizlerden yanıt bekliyorum

hayırlı olsun aşılaman.Hoşgeldin aşılananlar arasına.En iyisi takmamak zaten.Ne kadar rahat olabilirsen şansın artar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…