- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #5.221
merhaba arkadaşlar.benim ağrılarım çoğaldı,adet sancılarım...sanırım olucam..napalım hayırlısı böyleymiş deriz,allah ol derse olur sadece....
bütün tebrik msjlarına çoooooooooookk teşekkür ederim arkadaşlar allah tez zamanda hepinizi hamiş yapsın çifter çifter alın kucaklarınıza inşallah dün dra gittim ultrasona soktu girene kadarda hala hamile olduğuma inanmıyordum 4 haftalıkmış bebişim aynı zamanda bugün bizim evlilik yıl dönümümüz çok güzel bi hediye verdi rabbim
canım ağrı bir belirti değil bence 3 aşılamamın üçünde de ağrım oldu en sonunda tuttuğunu öğrendim kafanı takma pozitif ol lütfen
merhabalar kızlar..canım moral verdiğin için teşekkürler...amaaaa............ben adet oldum biraz önce.çoooook kötüyüm..ben 5.de yaptırmıştım,bugün 16.günüm sürekli mide bulantısı var 3-4 gündür.bizde çok umutlanmıştık!!!!!!!!!!!!!!aşılamamın 7.günü test yaptırmıştım beta hcg 7.60 çıkmıştı.acildeki doktor kesin hamile olduğumu söylemiş eşime,bana eşim bugün söylesi adet olunca.çok kötüyüm,ama yapacak bişey yok......................................................
slm kızlar bende sabırsızlıkla 3 aşılamamın sonucu için çarşamba gününü bekliyom. Ancak bu aşılamada daha önce ikisinde olmayan karnıma iğne batmaları gibi birşeyler ve karın ağrısı oluyor. Başlarda yoktu. Adet belirtisi desem değil. Bir türlü anlayamadım.
merhabalar bende 9 temmuzda aşılamamı oldum sonuç için bekliyorum heyecanlı son 4 gün rabbim hakkımızda sağlıkla ve hayırlısını nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh
tabiki yazarım yazmammı büurda gördüğümüz her olumlu sonuç bilere bir umut
rabbim tez zamanda sağlıkla ve hayırlısı ile gönlümüzün muradını versin inşallahhhhhhhhhh
merhabalar bende 9 temmuzda aşılamamı oldum sonuç için bekliyorum heyecanlı son 4 gün rabbim hakkımızda sağlıkla ve hayırlısını nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?