Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrb.kızlar ben de çarşama günü aşılamamı yaptırdım.bu seferki hiç yapılmamış gibi çünkü hiç kanamam olmadı.o yüzden şaşkınım.sadece kötü bir akıntım var.kahverengi gibi.özellike progestan hapını alınca oluyor.sizde de böyle bir akıntı var mı?bu arada hiç ağrım sızım yok.daha öncekinde karnıma bıçak,iğne batırıyorlar gibi oluyordu,göğüslerim büyüdü ve ağrı yapmaya başladı.aşılama ile hamiş olanlarda ne tür belirtiler oldu?

merhaba arkadaşlar görüşmeyeli nasılsınız ne kadar çok yeni katılanımız olmuş herkese hoşgeldiniz diyorum tedavisi süren sonuç bekleyen herkes inşallah güzel sonuçlar alırsınız geçmiş sayfalara biraz baktıım ama kaçırmış olabilirim yeni hamişlerimiz var mı yakında?ben daha önce dediğim gibi başağrısıyla uğraştım 15 -20 gün şimdi daha iyiyim foruma girmeyi çok istesem de giremedim sizleri çok özledim Allah hepimizin yardımcısı olsu hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin hepimizea.s.

canım çok tebrik ederim Allah kucağına almayı da nasip tsin inşallah

canım ağrı bir belirti değil bence 3 aşılamamın üçünde de ağrım oldu en sonunda tuttuğunu öğrendim kafanı takma pozitif ol lütfen

merhabalar kızlar..canım moral verdiğin için teşekkürler...amaaaa............ben adet oldum biraz önce.çoooook kötüyüm..ben 5.de yaptırmıştım,bugün 16.günüm sürekli mide bulantısı var 3-4 gündür.bizde çok umutlanmıştık!!!!!!!!!!!!!!aşılamamın 7.günü test yaptırmıştım beta hcg 7.60 çıkmıştı.acildeki doktor kesin hamile olduğumu söylemiş eşime,bana eşim bugün söylesi adet olunca.çok kötüyüm,ama yapacak bişey yok......................................................

canım kendini çok üzme ne olur umudunu kaybetme bu iş umut olmadan olmuyor biliyorsun inşallah bir sonraki tedavin güzel sonuçlanır

slm kızlar bende sabırsızlıkla 3 aşılamamın sonucu için çarşamba gününü bekliyom. Ancak bu aşılamada daha önce ikisinde olmayan karnıma iğne batmaları gibi birşeyler ve karın ağrısı oluyor. Başlarda yoktu. Adet belirtisi desem değil. Bir türlü anlayamadım.

hadi hayırlısı canım çarşamb müjdeli haberler bekliyoruz..

Deste8 adetin 7. günü test yapılmaz ki canım.Boşu boşuna kendini umutlandırmışsın.
Çünkü aşılamada kullanılan ilaçlardaa gebelik hormonu vardır.Çatlatma iğnesini prospektüsünü okursan görürsün.değerin ondan yüksek gibi görünmüştür ilk günler.

En csağlıklı olanı aşılamadan sonra 12. günden sonra test yapılmasıdır.

Üzme kendini bi dahakine olacak inşallah.

Ailhan76 umarım şansın bol olur.

Merhaba ailhan76
ben polikistik overliyim
bende 9 temmuzda saat 13.10 da aşilamami oldum seninle ayni günde olmuşuz :)
rabbim hakkimizda hayirlisi ve sağliklisini nasip etsin inşallahhhhhhh
sen çatlatmani nezaman oldun ben 7 temmuz saat 24.00de yaptirdim çatlatmami sen ilaç olarak ne kullandin ben puregon kullandim
doktorum bana perşembe günü adet olmazsam gebelik testi yaptirmami söledi hakkimizda hayirlisi olsun inşallah

Günaydın kızlar, herkese iyi haftalarrra.s. inşallah bol hamiş haberli bi hafta bizi bekliyodur

Deste8 cim hakkında hayırlısı buymuş demekki kendini üzme inşallah bundan sonraki denemende meleğine kavuşursun.

Darkinlife cnm hoşgeldin, bi ara seni merak ettim gözükmüyodun hiç, sonra bi forumda tatilde oldunu gördüm. Umarım cerencim ve sen güzel vakit geçirmişsinizdir.

symslow cnm sanada geçmiş olsun, dikkat et kendine özletme arada yaz bişeyleryerimseniben

Aşılaması tutmayın arkadaşlar üzülmeyin napalım biyerlerde meleklerimiz bizleri bekliyodur mutlaka

Aramıza yeni katılan arkadaşlar sizde hoşgeldiniz:1hug:

Öpüyorum sizleri sevgiyle ve umutla kalınŞeniz

merhabalar bende 9 temmuzda aşılamamı oldum sonuç için bekliyorum heyecanlı son 4 gün rabbim hakkımızda sağlıkla ve hayırlısını nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh

merhabalar bende 9 temmuzda aşılamamı oldum sonuç için bekliyorum heyecanlı son 4 gün rabbim hakkımızda sağlıkla ve hayırlısını nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh

ayy canım çok az kalmış inşallah bebişini alırsın kucağına ama mutlaka sonucu yazki bizede moral olsun hadi rabbim yardımcın olsun hakkında hayırlısını versina.s.

tabiki yazarım yazmammı büurda gördüğümüz her olumlu sonuç bilere bir umut
rabbim tez zamanda sağlıkla ve hayırlısı ile gönlümüzün muradını versin inşallahhhhhhhhhh

tabiki yazarım yazmammı büurda gördüğümüz her olumlu sonuç bilere bir umut
rabbim tez zamanda sağlıkla ve hayırlısı ile gönlümüzün muradını versin inşallahhhhhhhhhh

Merhaba Arkadasım aşılaman hayırlı olsun.. Eger 12.gün geçtiyse kan testinde cıkar ama adet gününü beklemen daha iyi :) Allah herkesin gönlüne göre versin..

İnşallah olumlu sonuç alırsın canım.
Allah gönlüne göre versin, sonucunu bekliyoruza.s.

arkadaşlar bir sorum olacak sizlere

haziran ayında ultrasonda rahim temiz cıktı temmuz ayında tekrar bakıldıu bir tane 23 mm lik bi kist çıktı ve aşılamma kist olduğu için yapılamadı bi dahaki adetinin 2. yada 3. günü gel dedi dr. ve kist için ilaç vermedi çok küçük dedi..yani kendi kendine erimişmidir::

yada adetimle mi dıışarı atılacak? bu ay 25 temmuzda gidicem dr a işnşallah gitmiştirde aşılamam olur

tüm iyi dilekleriniz içi teşekkürler mutluluk ben 7 temmuzda aşılammı oldum doktorum 24 temmuzda test yapmamı söledi şimdi hesapla bakalım 12 gün sonra hangi gün oluyor
testi erken yaptırıp olumsuz sonuç alabilme ihtimalin varmı acaba
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…