Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Arkadasım, bugun senin 14.günün had hayırlısı sen doktorunu dinle o zaman bir bildigi vardır.. benim doktorum 12.gü
n görüşelim dedi.. kafanı karıştırmak istemem arkadasım. sen bekle en iyisi..

mutluluk nasıl yani ya ben bugünü 12.gün olarak saydım 9 temmuzu saymadana saydığımızda bugün 12.gün ediyor sen nasıl 14.gün çıkardın
of neklemek çok zor rabbim hepimize olumlu sonuç almayı nasip etsin inşallah

Nurti'cim 7 temmuz'da aşılamamı oldum diye yazmısın bugun 14.gün oluyor..eğerki aşılama tarihin 9 temmuz ise 12gün oluyor cnm..

İnsallah hayırlı ugurlu olur arkadasım Allah gönlüne göre verir.. bizleri haberdar et bize umut ol.. sevgiler..

Ay yanliş yazmişim cnmcim ya
sende onu görmüşsün 7 temmuzda çatlatmami oldum 9 yazacağima 7 yazmişim kusuruma bakma
tüm iyi dileklerin için sağol
sen ne durumdasin şimdi

Ay yanliş yazmişim cnmcim ya
sende onu görmüşsün 7 temmuzda çatlatmami oldum 9 yazacağima 7 yazmişim kusuruma bakma
tüm iyi dileklerin için sağol
sen ne durumdasin şimdi

bekliyorum nurti cim...1 haftam var.. ve ümitsizim.... ısım yukselmiyor birtürlü adet agrılarım basladı belirtileri de cabası.... kısmet..

:lepi:herkese iyi haftalar arkadaşlar aşılama sonuçları bekleyenler hepinize hayırlı haberler diliyorum umarım bebişleriniz size tutunmuştur dualarımız hep sizinle,hepinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın sevgileeerrrr...Şeniza.s.

merhaba kızlar ben de bu ay aşılama tedavisi görüyorum. Bugün 6. iğnemi olacağım. İlk aşılamam. Ama kafamı karıştıran birkaç durum var. Doktorum vajinada küçük bir yara gördü ve çocuğumuzun olmamasının tek sebebini buna bağladı (diğer tüm tahlillerimiz yapıldı). Fitil ve haplarla tedavi gördüm. Doktor tam "geçti, normal yollarla hamile kalırsın" demişken benim akıntılarım arttı ve doktor aşılama yapmayı tercih etti. Bahanesi şu "madem bu yarayı kurutamıyoruz biz de yarayı es geçip aşılama yaparız!" dedi. Ben ikna olmadım ve malesef doktoruma, daha doğrusu pazar haline gelmiş bu sektöre güvenemiyorum. Evet en büyük problemim bu, niye sağlık sektörümüz para peşinde koşup bizim gibi umuda muhtaçların umutlarını söndürüyor....
Siz inanıyormusunuz bu yara kurumadan, enfeksiyon devam ederken hamile kalabileceğime, ya da kalsam bile çocuğumun sağlıklı olacağına? :çok üzgünüm:

biricik mericik bendede yara olmasına rağmen 2 farklı doktor aşılamamı yaptı.yarayı sonraya sakladı.Ta ki 2 aşılamamda tutmayınca ve yara artık dayanılmaz olunca yaktırdım ben.İlaçlarla geçmemişti.
sonrasında kendiliğinden hamiş kaldım.
Başka bi arkadaşımında yarası vardı ve bebekden sonraya saklamıştı doktor.
Genelde hiç çocuğu olmamış kadınlarda yakıp,dondurmayı tercih etmiyor doktorlar.bence ilaçla bir kez daaha yaranı tedavi ettir olmazsa deneyebilirsin aşılamayı.

Tabiki yara olan bi yerde bebbek olsa bile hep aklında sorlular kalacak.
ben yaktırdım ama çok da korkmuştum ya çocuğum olmazsa diye.
Kasımın sonunda yaktırdım şubatta hamiş kaldım.Zaten 40 gün iyileşme süreci oluyor.

başka bi doktorun daha görüşünü al aşılamada yapılabiliyor sonuçta benim aşılamalarım yapıldığında da yaram vardı ve doktorlar bunu biliyorlardı.

inşallah tutar denemelerin.

Teşekkürler canım inşallah tutar, hem herkesin hem benim.
ben bu durumda aşılamaya başlansın istemedim ama malesef eşim bir an önce deneyelim vakit kaybetmeyelim istiyor. ben de onu kıramadım ve iğneleri oluyorum. Doktor yakmak istemedi ağzı zaten dar yakarsak iyice toplanacak dedi. Başlarda iyice umutsuzdum, doktorun bizi kandırdığını düşünüyordum. Şimdi biraz toparladım kendimi. Azcık umudum var ama..

CAYCAY76 cnm adet gününe ne kadar zaman var? eğer günün geldiyse baktırabilirsin bence kanda. İnşallah hamişsindir umut olursun bizlere:1hug:

Ya kızlar esrasoner'den haberi olan var mı:uhm:
Sonucunun belli olması lazım ama ben hiç bi topikte yeni yazısını göremiyorum, merak ettim doğrusuCADIARZU

22/07-25/07 arasında adet olmam lazım,geçen aşılamamda aşılamanın 15,günü adet olmuştum.bu seferde 15.günü adet olmazsam ozaman baktırayım diyorum,esrasoneri bende merak ediyorum.ama tutsaydı mutlaka yazardı diye düşünüyorum.

Canım bencede en azından adet gününü bekle. Zaten 3 gün var bide ozamanda 15-16 gün oluyo kesin sonuç alırsın, yanılma payıda ortadan kalkar. Bende 2 aşılamamda da 15 günler adet oldum hiç kanda beta hcg ye baktıramadımsenağlama

Esra soner bence sonuç olumsuz olsa da yazardı, inşallah herşey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…