- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #5.241
tüm iyi dilekleriniz içi teşekkürler mutluluk ben 7 temmuzda aşılammı oldum doktorum 24 temmuzda test yapmamı söledi şimdi hesapla bakalım 12 gün sonra hangi gün oluyor
testi erken yaptırıp olumsuz sonuç alabilme ihtimalin varmı acaba
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
mutluluk nasıl yani ya ben bugünü 12.gün olarak saydım 9 temmuzu saymadana saydığımızda bugün 12.gün ediyor sen nasıl 14.gün çıkardın
of neklemek çok zor rabbim hepimize olumlu sonuç almayı nasip etsin inşallah
CNM BEN BURDA 9 TEMMUZ DEDİM AŞILAMAMI ÇATLATMA 7 TEMMUZ yerimseniben
ÇOK AMA ÇOK SAĞOL İLGİNE İLGİNİZE...
tüm iyi dilekleriniz içi teşekkürler mutluluk ben 7 temmuzda aşılammı oldum doktorum 24 temmuzda test yapmamı söledi şimdi hesapla bakalım 12 gün sonra hangi gün oluyor
testi erken yaptırıp olumsuz sonuç alabilme ihtimalin varmı acaba
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Ay yanliş yazmişim cnmcim ya
sende onu görmüşsün 7 temmuzda çatlatmami oldum 9 yazacağima 7 yazmişim kusuruma bakma
tüm iyi dileklerin için sağol
sen ne durumdasin şimdi
CAYCAY76 cnm adet gününe ne kadar zaman var? eğer günün geldiyse baktırabilirsin bence kanda. İnşallah hamişsindir umut olursun bizlere:1hug:
Ya kızlar esrasoner'den haberi olan var mı:uhm:
Sonucunun belli olması lazım ama ben hiç bi topikte yeni yazısını göremiyorum, merak ettim doğrusuCADIARZU
22/07-25/07 arasında adet olmam lazım,geçen aşılamamda aşılamanın 15,günü adet olmuştum.bu seferde 15.günü adet olmazsam ozaman baktırayım diyorum,esrasoneri bende merak ediyorum.ama tutsaydı mutlaka yazardı diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?