- 12 Mart 2008
- 7.031
- 19
- 158
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #5.261
son bir saat kızlar sonuç için
umutsuzumm:çok üzgünüm:
Canım bencede en azından adet gününü bekle. Zaten 3 gün var bide ozamanda 15-16 gün oluyo kesin sonuç alırsın, yanılma payıda ortadan kalkar. Bende 2 aşılamamda da 15 günler adet oldum hiç kanda beta hcg ye baktıramadımsenağlama
Esra soner bence sonuç olumsuz olsa da yazardı, inşallah herşey yolundadır.
Merhaba arkadaşlar 2.Aşılamamı olmuştum ama bu seferde malesef tutmadı.21 temmuz sonuç günümdü ama iki gün önceden adet belirtileri başladı ve sonucu bekleyemeden adet oldum.Yinede hayırlısı diyorum.Ne yapalım herşey Allahtan geliyor.Bu sefer içimde tutacak hissi vardı ama yanılmışım.Adetimden bir gün öncesine kadar çok ümitliydim fakat en son rüyamda adet olduğunu gördüm.O saatten sonra ister istemez koptum çünkü rüyamda adet olduysam gerçekte de aynen çıkar bu hep böyle olmuştur.Tabi üzülmedim desem yalan olur.Moral kaynağım herzamanki gibi eşim bana bu konuda çok destek oluyor.Allah hiç kimseyi yalnız bırakmasın.
arkdşlr umudunuzu kırmak istemezdim ama negatif maleseff
sağolun yinedee
hoşçakalın
Efsanecim merhaba, aşılamanın tutmamasına üzüldüm canım, demekki vakti değilmiş her şeyde bi hayır var sıkma sakın kendini. Bencede git tatiline dinlen, kafanı dağıt belki bu bekleme sürecinde bebeğin kendiliğinden gelip sürpriz yapar
Merhaba Arkdaslar bende beklemedeyim.. Ateş ölçme yöntemi aşılama da gecerli mi yoksa yanıltabiliyor mu biliyor musunuz:= ) insallah herkesin ruyası gerçekleşir..
Konu hakkında bilginiz var mı arkadaslarr....:teselli:
arkdşlr umudunuzu kırmak istemezdim ama negatif maleseff
sağolun yinedee
hoşçakalın
eeeeeeee herkes nerde hadi kızlar çok stresliyim ve korkuyorum gelin
sağol canim ama elimde deği epidral anesteziyle olcam canim yanarmi acaba ya çok korkuyorum sonrasi kolay amasakın stres yapma pitos'cum.. Dusunmemeye heyecanlanmamaya calıs.. Birde oluruna bırak.. Allah yardımcımız olsunn..
sağol canim ama elimde deği epidral anesteziyle olcam canim yanarmi acaba ya çok korkuyorum sonrasi kolay ama
aşılamayı mı anestezi ile olacaksın? Ilk defa duyuyorum.. Insallah hayırlısı olur içini ferah tut olacagı varsa bu tedaviler sadece bahanesi.. :)
canim ben vajinusmus hastasiyim ondan öyle yapicaklar ilkinde anestezi aldim tam ama şimdi görüp kafamda bitirmek istiyorum olayi allah yardimcimiz olsun hepimizin sen beklemedemisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?