Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
son bir saat kızlar sonuç için
umutsuzumm:çok üzgünüm:

Hadi bakalım canım hakkında hayırlısı olsun. İnşallah akşam üstü burda halay çekicez sayende:teytey:
Bu arada o umutsuzlukta neyin nesiklava:
Fazla kendini kaptırmadan umud et, ve olumsuz şeyleri kafandan at. Bazı şeyleri düşünce yoluyla biz davet ediyoruz unutma...
Haberlerini bekliyoruz:1hug:

nursistcim valla bak başladım dua etmeye ben ama sen sakın çok fazla stres yapma olurmu tatlım olumsuz çıksada üzülme daha önünde çok uzun yollar var olumlu olursada hepimize moral olursun.bak bizler yaklaşık 2 veya 3 aşılama geçiripte gebe kalamayanlardanız ve daha çok umudumuz var...hadi bakalım hayırlı haberler canımcım çok öptümmm

Merhaba arkadaşlar 2.Aşılamamı olmuştum ama bu seferde malesef tutmadı.21 temmuz sonuç günümdü ama iki gün önceden adet belirtileri başladı ve sonucu bekleyemeden adet oldum.Yinede hayırlısı diyorum.Ne yapalım herşey Allahtan geliyor.Bu sefer içimde tutacak hissi vardı ama yanılmışım.Adetimden bir gün öncesine kadar çok ümitliydim fakat en son rüyamda adet olduğunu gördüm.O saatten sonra ister istemez koptum çünkü rüyamda adet olduysam gerçekte de aynen çıkar bu hep böyle olmuştur.Tabi üzülmedim desem yalan olur.Moral kaynağım herzamanki gibi eşim bana bu konuda çok destek oluyor.Allah hiç kimseyi yalnız bırakmasın.

sağol canım bende öyle düşünüyorum.adet tarihim geçerse eğer İNŞALLAH ozaman yaptırırım.zaten hiçbir belirtimde yok ümitli değilim anlayacağın

3.ve son aşılamam eylülden sonraya kaldı Aşılamayı yaptırdığım hastanenin tüp bebek servisi tadilat ve temizlik için 1 ay kapalı olacakmış.Bende bu arada dinlenmiş olurum ilaçlar beni çok etkiledi kilo aldım onları vermem lazım spor ve diyetli günlere devam.Tatile çıkmaya karar verdik.Normalde bu yazın tatil yapmayacaktık ama kısmette yapmak varmış.Sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah güzel haberler verirsiniz bizlerede umut olur.Sizlerin durumunu takip ediyorum.Allah herkesin gönlünün muradını tez zamanda versin.Amin.

Efsanecim merhaba, aşılamanın tutmamasına üzüldüm canım, demekki vakti değilmiş her şeyde bi hayır var sıkma sakın kendini. Bencede git tatiline dinlen, kafanı dağıt belki bu bekleme sürecinde bebeğin kendiliğinden gelip sürpriz yapar

Merhaba elalı güzel dileklerin ve desteğin için teşekkürler .Böylesi hayırlıymış.İnşAllah kendiliğinden olur hayat bu belli olmaz.Kendine iyi bak.Sağlıklı ve mutlu kal.:1hug:

Konu hakkında bilginiz var mı arkadaslarr....:teselli:

Malesef benim bu konu hakkında bilgim yok cnm. :1no2:
Bilgisi olanlar yazacaklardır mutlaka, ama ben bu ateş ölçme işinden hiç bişey anlamıyorum zaten benim ateşim devamlı var, acep süreklimi yumurtluyom ki:roflol:

arkdşlr umudunuzu kırmak istemezdim ama negatif maleseff
sağolun yinedee
hoşçakalın

canım çok üzüldüm.inşallah birdahaki sefere tutar.benim de ilk aşılamam tutmamıştı ne büyük bir üzüntü olduğunu iyi bilirim buradaki herkes gibi.ama güçlü olmak zorundayız.yoksa nasıl kavuşacağız bebeklerimize değilmi ama.

herkese merhaba negatif sonuçla karşılaşan arkadaşlar lütfen umudunuzu kaybetmeyin rabbim büyüktür ve inşallah hepimizin bir gün bebişleri olucak bende 2. aşılamamı olucam yarın allahım hepimize hayırlı olanı versin

aşılamayı mı anestezi ile olacaksın? Ilk defa duyuyorum.. Insallah hayırlısı olur içini ferah tut olacagı varsa bu tedaviler sadece bahanesi.. :)

canim ben vajinusmus hastasiyim ondan öyle yapicaklar ilkinde anestezi aldim tam ama şimdi görüp kafamda bitirmek istiyorum olayi allah yardimcimiz olsun hepimizin sen beklemedemisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…