- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #5.281
oh ne güzel senin adina sevindim şu illetten herkes kurtulsun inşallah inşallah hamilesindir kaç gün var anlamanahmm.. Anladım.. Bende de vardı cok sukur geçti gitti iyileştim..hadi hayırlısı olsun.. Evet beklemedeyim pitoscum..
oh ne güzel senin adina sevindim şu illetten herkes kurtulsun inşallah inşallah hamilesindir kaç gün var anlamana
cok sagol hakikaten zor bir hastalık ama kurtuldugumda aa bumuydu diyorum..insallah sende tez zamanda kurtulursun..
Adetime 3 gün var ama hiçbir belirtim yok..adet ağrılarım da başladı tutmadı herhalde..
amin inşallah bende birgün derim o lafi ya hemen kötü düşünme belli olmaz ki sen niye aşilama yaptirdinki sorunu çözdüysenizcadiarzu
HADİ BAKALIM İNŞALLAH BEBİŞİN GELİR AMA KÖTÜ DÜŞÜNME CANIM BELLİ OLMAZ BU İŞLER RABBİM HAYIRLISINI VERSİN VE YARDIMCIN OLSUN:1hug:sorunumuz cozuldu ama 1 bucuk yıldır deniyoruz.. ve bebiş gelmiyor.. doktorun önerisi üzerine yapıldı..
canim ben vajinusmus hastasiyim ondan öyle yapicaklar ilkinde anestezi aldim tam ama şimdi görüp kafamda bitirmek istiyorum olayi allah yardimcimiz olsun hepimizin sen beklemedemisin
canım geçmiş olsun inşallah tez zamanda kurtulursun bu hastalığındanşakkıdı
AH CANIM MERHABA HATIRLAMAMMI NASILSIN İYİKİ GÖRDÜM SENİ BENDE YARIN OLCAM 2. AŞILAMAMI EE NEZAMAN OLCAN REGLİ AY HADİ İNŞALLAH BUAY GÜLER YÜZÜMÜZ:sm_cool:merhaba arkadaşlar..uzun süredir girmiyordum foruma,pitos tadavin hayırlı olsun,umarım bu kez bebişine kavuşursun.PİTOS 25 .hatırlıyosan,haziran da aşılama yaptırmıştım bende.bu ay tekrar deneyeceğim.dr um 1 ay dinleneceğiz demişti,1 ay geçti..regl olmayı bekliyorum,yeni bir maraton için
AH CANIM MERHABA HATIRLAMAMMI NASILSIN İYİKİ GÖRDÜM SENİ BENDE YARIN OLCAM 2. AŞILAMAMI EE NEZAMAN OLCAN REGLİ AY HADİ İNŞALLAH BUAY GÜLER YÜZÜMÜZ:sm_cool:
iyi gibiyim,sen heyecanlısın sanırım..büyük gün yarın a.s inşallah 2 denememizde olur,gelir bebeklerimiz.regl geçen ay 25'inde olmuştum.bekliyorum işte.bu sefer bir klinikte yaptırmak istiyorum..şu an araştırıyorum yeni bir dr ya da bir klinik
hemde nasil heyecanliyim birbilsen anestezimi yoksa epidurallemi yaptirsam karar veremedim bende korkuyorum geçen anestezi zor geçti ama epidurallede bele iğne yapiliyorya o korkutuyor beni
seninde regline birşey kalmamiş belki bakarsin olmazsin ay ne büyük süpriz olur sanada
allah seninle olsun,umarım bu kez olur..mutlu mutlu haberini alırız..keşke olsa ama,hiç sanmıyorum...
evet canım harikasın güçlü ol lütfen rabbim eminim bizim için en güzelini ve hayırlısını ayarlıyor inşallah senin içinde en güzel zamanda bebişin gelicek kucağına rabbim yardımcın olsuna.s.sağolun arkdşlr neyapalım hayırlısı buymuş kabullenip oturmaktan başka seçeneğimiz warmı
inşlhh bekleyen arkdşlr pozitif sonuç alırsınız inşlhh gönülden diliyorumm bunu
canim ben vajinusmus hastasiyim ondan öyle yapicaklar ilkinde anestezi aldim tam ama şimdi görüp kafamda bitirmek istiyorum olayi allah yardimcimiz olsun hepimizin sen beklemedemisin
Berenboz ben umut tüp bebek enver kurta gidiyorum 1.aşilamami yaptirdim orda çok işin ehli bi doktor tavsiye ederim benimde perşembe test günüm ama dayanamicam yarin test yaptiricam sanirim hakkimizda hayirlisi olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?