Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
oh ne güzel senin adina sevindim şu illetten herkes kurtulsun inşallah inşallah hamilesindir kaç gün var anlamana

Cok sagol hakikaten zor bir hastalık ama kurtuldugumda aa bumuydu diyorum..insallah sende tez zamanda kurtulursun..

adetime 3 gün var ama hiçbir belirtim yok..adet ağrılarım da başladı tutmadı herhalde..

cok sagol hakikaten zor bir hastalık ama kurtuldugumda aa bumuydu diyorum..insallah sende tez zamanda kurtulursun..

Adetime 3 gün var ama hiçbir belirtim yok..adet ağrılarım da başladı tutmadı herhalde..

amin inşallah bende birgün derim o lafi ya hemen kötü düşünme belli olmaz ki sen niye aşilama yaptirdinki sorunu çözdüysenizcadiarzu

merhaba arkadaşlar..uzun süredir girmiyordum foruma,pitos tadavin hayırlı olsun,umarım bu kez bebişine kavuşursun.PİTOS 25 .hatırlıyosan,haziran da aşılama yaptırmıştım bende.bu ay tekrar deneyeceğim.dr um 1 ay dinleneceğiz demişti,1 ay geçti..regl olmayı bekliyorum,yeni bir maraton için

AH CANIM MERHABA HATIRLAMAMMI NASILSIN İYİKİ GÖRDÜM SENİ BENDE YARIN OLCAM 2. AŞILAMAMI EE NEZAMAN OLCAN REGLİ AY HADİ İNŞALLAH BUAY GÜLER YÜZÜMÜZ:sm_cool:

AH CANIM MERHABA HATIRLAMAMMI NASILSIN İYİKİ GÖRDÜM SENİ BENDE YARIN OLCAM 2. AŞILAMAMI EE NEZAMAN OLCAN REGLİ AY HADİ İNŞALLAH BUAY GÜLER YÜZÜMÜZ:sm_cool:

iyi gibiyim,sen heyecanlısın sanırım..büyük gün yarın a.s inşallah 2 denememizde olur,gelir bebeklerimiz.regl geçen ay 25'inde olmuştum.bekliyorum işte.bu sefer bir klinikte yaptırmak istiyorum..şu an araştırıyorum yeni bir dr ya da bir klinik

hemde nasil heyecanliyim birbilsen anestezimi yoksa epidurallemi yaptirsam karar veremedim bende korkuyorum geçen anestezi zor geçti ama epidurallede bele iğne yapiliyorya o korkutuyor beni
seninde regline birşey kalmamiş belki bakarsin olmazsin ay ne büyük süpriz olur sanada

allah seninle olsun,umarım bu kez olur..mutlu mutlu haberini alırız..keşke olsa ama,hiç sanmıyorum...

sağolun arkdşlr neyapalım hayırlısı buymuş kabullenip oturmaktan başka seçeneğimiz warmı
inşlhh bekleyen arkdşlr pozitif sonuç alırsınız inşlhh gönülden diliyorumm bunu

sağolun arkdşlr neyapalım hayırlısı buymuş kabullenip oturmaktan başka seçeneğimiz warmı
inşlhh bekleyen arkdşlr pozitif sonuç alırsınız inşlhh gönülden diliyorumm bunu
evet canım harikasın güçlü ol lütfen rabbim eminim bizim için en güzelini ve hayırlısını ayarlıyor inşallah senin içinde en güzel zamanda bebişin gelicek kucağına rabbim yardımcın olsuna.s.

Berenboz ben umut tüp bebek enver kurta gidiyorum 1.aşilamami yaptirdim orda çok işin ehli bi doktor tavsiye ederim benimde perşembe test günüm ama dayanamicam yarin test yaptiricam sanirim hakkimizda hayirlisi olsun inşallah

canim ben vajinusmus hastasiyim ondan öyle yapicaklar ilkinde anestezi aldim tam ama şimdi görüp kafamda bitirmek istiyorum olayi allah yardimcimiz olsun hepimizin sen beklemedemisin

Merhaba yeni gördüm mesajını yazmak istedim. Ben 7 yıllık evliyim. 5 yılımı vajinusmus olarak geçirdim. Ne korku ne korku. Sonra psikolog yardımıyla aştım. Korktuğum günlere mi yanayım. Daha sonrasında bebek için hsg 3 defa aşılama bie ameliyat. Onlar bile korkutamadı beni. İnan kafanda bitiyor. Dedim ki küçücük çocuklar bile yapıyor. Sürekli telkinde bulunmalısın kendine. Bence önce bunu aşmalsın ki inan çok kolay.

İnşallah umduğun herşeyi elde etmen dileğimle..

Berenboz ben umut tüp bebek enver kurta gidiyorum 1.aşilamami yaptirdim orda çok işin ehli bi doktor tavsiye ederim benimde perşembe test günüm ama dayanamicam yarin test yaptiricam sanirim hakkimizda hayirlisi olsun inşallah

teşekkür ederim nurtii..1 aşılama yaptırdım,negatifeşimde sperm sayı düşük ve morfoloji bozuktu.ilk aşılama da 21mil ve %95 hareketli sperm verildi ama tutmadı,gayet iyi demişti dr,ama olmadı.kısmet ,zamanını bekliyo sanırım.sizde sorun neydi

Arkadaşlar belki bana düşmez ama eşlerinizde sperm sayı düşüklüğü morfoloji gibi sorunlar varsa boşa aşılamayla zaman kaybetmeyin derim ben. Bizde böyle bi sorun olmamasına rağmen 3 aşılama da olmadı. Aşılama normal ilişkiden çok farklı değil zaten. Ama tabii rapor çıkarmak için 3 aşılama gerekiyor onuniçin deniyorsanız bilemem. dediğim gibi tutarsa ne ala, ama doktorlar her defasında umut veriyo sende umutlanıyorsun, sonra yıkılıyo insan. Ben şimdi micro yaptırdım inş bundan olumlu sonuç alırım. Biz aşılama yaptırırken bana herkez aşılamayla zaman kaybetme dedi ama dr ciddi bi sorun yok sizin dediği için devam ettik. 6 ay boşa gitti...hakkımızda hayırlısı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…