Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

teşekkürler iwy,bu ay yeni bir dr gideceğim kısmetse,muhtemelen yeniden tetkikler yapılacak ve belki de mikroya yönlendirecek bizi.mikro nasıl bi işlem,hiç araştırmadım acı falan var mı..hayırlısı olsun,umarım bebişin seninledir şu an ve güzel haberini alırız:1rolleyes:

QUOTE=iwy7;3388966]Arkadaşlar belki bana düşmez ama eşlerinizde sperm sayı düşüklüğü morfoloji gibi sorunlar varsa boşa aşılamayla zaman kaybetmeyin derim ben. Bizde böyle bi sorun olmamasına rağmen 3 aşılama da olmadı. Aşılama normal ilişkiden çok farklı değil zaten. Ama tabii rapor çıkarmak için 3 aşılama gerekiyor onuniçin deniyorsanız bilemem. dediğim gibi tutarsa ne ala, ama doktorlar her defasında umut veriyo sende umutlanıyorsun, sonra yıkılıyo insan. Ben şimdi micro yaptırdım inş bundan olumlu sonuç alırım. Biz aşılama yaptırırken bana herkez aşılamayla zaman kaybetme dedi ama dr ciddi bi sorun yok sizin dediği için devam ettik. 6 ay boşa gitti...hakkımızda hayırlısı kızlar[/QUOTE]

iwy,mikro uygulama şekli nasıl bilgi verir misin bana.yumurta nasıl toplanıyo,anlamadım kafam karıştı:1no2:

berenbozcum, microya ben adetin 2.günü lucrin ve fostimon iğneleriyle başladım aklaşık 10 gün göbekten yaptım. Sonra çatlama iğnesi. Bunlar zaten aşılamaya benziyor. Sonra anestezi altında yumurtalarım toplandı 7 adet, eşimde sperm verdi ertesi gün aradılar hepsi döllendi diye, sonra bölündüler tabii. 2 gün sonra 4 tane kaliteli embriyo transfer edildi. Transfreden 12 gün sonrada sonuç belli oluyor. İşlemin hiç bi zorluğu yok canım. Bende bilmediğim için çok korkuyordum ama yum. toplama zaten anesteziyle oluyor hiç anlamıyorsun, transferde aşılama gibi zaten.Kısaca böyle işte canım.

evet canım, benim öyle yapıldı. Bazıları lokal anesteziyle yaptırmış ama benim genel anestezi oldu. iyikide öyle oldu. Benim 45 dk. falan sürdü.Narkoz verilene kadar çoook heyecanlandım ameliyat ortamıya bide ama ben farkında bile olmadan narkoz verilmiş şıp uyumuşum. Gözümü bi açtım tam beni dinlenme odasına almışlar o anda uyandım. Yani canım çok kısa süreli bi narkoz. Yatakta bi saat dinlendim ağrım çoktu bi ağrı kesici yaptılar. Bi kaç gün kasıklarımda hafif batmalar oldu o kadar. Ama dediğim gibi hiç korkulacak bişey değil. Tedavin şimdiden hayırlı olsun canım

ya,gitmek istedğim doktorla konuştum biraz önce,ilk önce rahim filmi istedi,adet bitiminde.yani bu ay aşılama ya da mikro yapılamayacak.adetin 3.günü de prolaktin lh falan istedine yapacağımı bilmiyorum yaa

Canım sen önceki aşılamandan önce bu tahlilleri yaptırmadın mı? Normalde tedaviye alır almaz önce tetkikler yapılıyo ve ona göre tedavi uygulanıyo. Çünkü hormanal veya başka sorun varsa önce onların tedavi edilmesi lazım. İnş bişey çıkmaz tahlillerinde.

canım,mart ayında dr gittik,bebek istiyoruz diye,benden regl 3.günü prol,e2,lh falan eşimden de kruger kriterli spermogram istedi.benim prolaktin yüksek çıktı. mayıs ayına kadar ilaç kullandım,prolaktin düştü.aşılamaya karar verdik ama,hsg yi,ameliyatın,kürtajın,bebeğin yok,ilk denemede hsg çekmiyorum dedi.olmazsa 2.de çekeriz dedi.şimdi dr değiştireceğim ya,mecbur isteyecek benden yeni tahliller

berenboz aslında en baştan hsg çektirmek en doğrusu.
anesteziyi felan düşündürcek bi işlem değil bence.ağrı kesici haap alaıp bi de kas gevşetici iğne yaptırırsan pek bişey hissetmezsin.

berenboz aslında en baştan hsg çektirmek en doğrusu.
anesteziyi felan düşündürcek bi işlem değil bence.ağrı kesici haap alaıp bi de kas gevşetici iğne yaptırırsan pek bişey hissetmezsin.

sağol arkadaşım.bahçeci ye gitmeyi düşünüyorum.regl olayım,bir hastane de hsg çektirip,onunla gitsem doktora olur mu ki..

slm. ben daha bugün kayıt oldum. burayı tesadüfen kullandığım ilacı araştırırken buldum.yazılarınızı okuyunca bu sorun bi bende değilmiş diye moral oldu biraz.kendimi dünyada tek gibi hissetmeye başlamıştım. bende aşılama yaptırıcam fakat daha henüz o aşamaya bile gelemedim ben.yumurtlarım yeteri kadar büyümüyo. bu sorun yüzünden tedavi olan varmı acaba. bu ne kadar zaman alıyo. gonaphene kullandım yeterli felmedi. şu an menogon kullanıyorum ve 2. kutuya başaladım.klava:

Cnm her ay farkli tepki veriyor vücudun hiç stres yapma benimde geçen ay 2.5 kutu klomenle bir yumurtam bile oluşmadi bu yumurta büyütme doktorla da ilgili doktor kullandiği ilaçlarlada alakali bu ay çok şükür 2-3 yumurtam oluştu aşilama oldum ve dün kanda baktirdim pozitif çikti bakalim c.tesi testi tekrarlicam bakalim değer katlamişmi hayirlisi ve sağlikla ben ve tüm isteyenlere nasip etsin rabbim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

nurti,hayırlı olsun,allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…