Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin
inşallah iyi dilekleriniz için teşekkür ederim benim geçen ağustosta kendiliğinden oluşan ve düşükle sonuçklanan bi gebeliğim var ondan sebep pek sevinemiyorum rabbim inşallah bu sefer tamamina erdirip kucağima almayi nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
caycaycim benim şu bvelirtim var diyemicem şimdi
bile öle belirti yok c.tesi testimi yenilicem bakalim katlamiş olacakmi
rabbim ben ve tüğm isteyenleri sağlikla ve hayirlisi ile kucağina almayi nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

nurti,aşılamaya geçmeden önce hangi hormon tahlilleri yapıldı ve hsg çekildi mi

Arkadaşlar bugün aşilamamin 15,günü.geçen aşilamamda 15.gün adet olmuştum ama bu sefer daha birşey yok acaba ümitlenmelimiyim?

Canım inşallah hamişsindir, ümidini kırmak istemem ama ben 3 Aşılama geçirdim ve hepsindede adetlerim gecikti (5gün falan) tabii bizde hemen hevesleniyorduk bu sefer oldu diye...Sonra ben test yapıyordum, negatif ! testi yaptıktan hemen sonrada adetim geliyordu, psikolojikti daliba benimki. Birde bu kullandığımız progestan kapsüller geciktiriyor biraz. Ama dediğim gibi bu benim yaşadığım, sen inşallah hamilesindir, sizdeki sorun neydi caycay?

bende ilkinde 15,gün adet olunca heveslenmiştim.neyse en iyisi beklemek.canım ben haşimato hastasıyım yani troid hormonum yeteri kadar çalışmıyor.değerlerim normale geldi ama hala gebelik yok.ee yaşta oldu biraz o yüzden aşılama yapıldı.

Allah şifasını versin canım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah benimde ctesi belli olacak heyecandan yerimde duramıyorum onun için seni çok iyi anlıyorum.

doktor muayne ilaç değil ama beklemek beni bitiriyor.2 yıldır çocuk için uğraşıyorum olmuyor. bu 2. doktorum.ilk tedaviyi yarıda bıraktım doktorumdan memnun kalmayınca. şimdi 2 aydır düzenli tedavi oluyorum daha bi yol kat edemedik. çok dirençli yumurtalıklarım 2 ay sonra 30 uma giricem ve daha bir çocuğum yok.

canım benim yumurtalarımda öle idi sen nerde oturuyorsun istanbuldamı sana kendi doktorumu önerebilirim bu konuda işin ehli
birde sen polikistik overmisin
ben polikistik overliyim de yumurtalarım dirençli dedin ya ondan sebep sordum

canım ben de ilk dr a gittiğimde 3 ay sonra tekrar gel demişti.bana o kadar uzun gelmiştiki o 3 ay allahım nasıl geçecek bu 3 ay demiştim.7sene geçti.bu iş bize sabırlı olmayı öğretiyor.inşallah hepimiz en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz.

Allah şifasını versin canım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah benimde ctesi belli olacak heyecandan yerimde duramıyorum onun için seni çok iyi anlıyorum.

inşallah hayırlı sonuç alırsın canım.benim dün akşam kahverengi lekelenmem oldu.sabahta progestan kahverengi geri geldi.sanırım bu seferde olmadısenağlama

Arkadaşlar ben 32 yaşındayım erken mennopoz teşhisi konmuştu bana ben aşılama yaptırdım işte 13 ünde bugün belli olacak sonuç kan verdim sabah akşam alıcam eve giderken şimdi işe geldim ama eve gidip birde idrar testi yaptırdım merakımdan tek çizgi çıktı çok üzüldm 1 ay sonra 1 sene olacak evleneli tek yumurtam gelişti ilaçla işte 16 mm olunca çatlattı doktor demek tutmammış çok ümidim kırıldı belkide hiç bebeğim olmayacak benim ağladım 2 aylık yeğenim var onu sevdim biraz işe gelmeden eşimede diyemiyorum idrar testi yaptım sonuç negatif o da heyecanlı akşam kan testi için bugün çok kötü birgün benim için ilk aşılamam ve negatif ben birde adet olamıyorum ilaçla oluyordum çok şansızım ben anladım artık

Merhaba arkadaşlar,
Benim de ilk aşılamam yarın yapılacak. Heyecandan yerimde duramıyorum. Aşılama öncesi veya sonrası alınmasının iyi olacağını duyduğunuz besinleri benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Herkese sevgiler...

bilmiyorum 30 unda adet oldum en son geçen ay ama göğüslerim şişti adet olacakmışım gibi geliyor adet olmazsam yine bir test yaparım kısmet artık 2 .denemeyi ne kadar sonra yapabiliriz acaba bilen varmı

Gittiğim klinikte ertesi ay tekrar aşılama uygulananlarla tanıştım. Süreci hızlandırmak için arka arkaya da uygulanabiliyormuş.

aşılaman hayırlı olsun,bende geçen ay yaptırmıştım ilk kez aşılama,sonuç negatif.dr 1 ay beklemek gerektiğini söylemişti.bu ay yeni bir dr ile tedaviye başlayacağım.ilk önce hsg çekilecek.ne gibi tetkikler yapıldı sana?

ewet. ist. dayım ama şu an doktorum çok iyi. poliksitik overim yok çok şükür. bugün 7. iğnemi vuruldum. yarın dr. kontrolüm var sanırım yarın durumum belli olcak.

caycay76 adaçayı demiştim bugün aldım. adetin 3. günü başlayıp 11 .günü de dahil günde bir fincannmı kullanılcak. (umarım yarın herşey yolunda gider ve adet olmadan herşey hallolur)

Sevgili Berenboz,
Bize her türlü tetkik yapıldı. Hormon tahlilleri, spermiogram testi, rahim filmi... Ama gebe kalamamın nedenini malesef açıklayamadı doktor. En sonunda da "rahim filmini çektiğim sırada küçük bir yara görmüştüm belki ondan olmuyordur çocuğunuz" dedi. Yaranın tedavisi birkaç ay sürdü. Doktor tam "yara iyileşti artık gebe kalırsın" demişken yara tekrar oluştu. Doktor da yarayı es geçip aşılamayı önerdi, tabi eşimde çok ümitlendi. Bakalım yarın aşılamamız yapılacak. 4 tane yumurta var. Boyları 17 ve 19 arasında değişiyor. Sizdeki sorunu doktor nasıl açıklıyor?
İnşallah Aşılama yöntemi yüzümüzü güldürür....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…