- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #5.321
Amin
inşallah iyi dilekleriniz için teşekkür ederim benim geçen ağustosta kendiliğinden oluşan ve düşükle sonuçklanan bi gebeliğim var ondan sebep pek sevinemiyorum rabbim inşallah bu sefer tamamina erdirip kucağima almayi nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
caycaycim benim şu bvelirtim var diyemicem şimdi
bile öle belirti yok c.tesi testimi yenilicem bakalim katlamiş olacakmi
rabbim ben ve tüğm isteyenleri sağlikla ve hayirlisi ile kucağina almayi nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Arkadaşlar bugün aşilamamin 15,günü.geçen aşilamamda 15.gün adet olmuştum ama bu sefer daha birşey yok acaba ümitlenmelimiyim?
Canım inşallah hamişsindir, ümidini kırmak istemem ama ben 3 Aşılama geçirdim ve hepsindede adetlerim gecikti (5gün falan) tabii bizde hemen hevesleniyorduk bu sefer oldu diye...Sonra ben test yapıyordum, negatif ! testi yaptıktan hemen sonrada adetim geliyordu, psikolojikti daliba benimki. Birde bu kullandığımız progestan kapsüller geciktiriyor biraz. Ama dediğim gibi bu benim yaşadığım, sen inşallah hamilesindir, sizdeki sorun neydi caycay?
doktor muayne ilaç değil ama beklemek beni bitiriyor.2 yıldır çocuk için uğraşıyorum olmuyor. bu 2. doktorum.ilk tedaviyi yarıda bıraktım doktorumdan memnun kalmayınca. şimdi 2 aydır düzenli tedavi oluyorum daha bi yol kat edemedik. çok dirençli yumurtalıklarım 2 ay sonra 30 uma giricem ve daha bir çocuğum yok.
Allah şifasını versin canım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah benimde ctesi belli olacak heyecandan yerimde duramıyorum onun için seni çok iyi anlıyorum.
Gittiğim klinikte ertesi ay tekrar aşılama uygulananlarla tanıştım. Süreci hızlandırmak için arka arkaya da uygulanabiliyormuş.
canım benim yumurtalarımda öle idi sen nerde oturuyorsun istanbuldamı sana kendi doktorumu önerebilirim bu konuda işin ehli
birde sen polikistik overmisin
ben polikistik overliyim de yumurtalarım dirençli dedin ya ondan sebep sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?