- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #5.341
Sevgili Berenboz,
Bize her türlü tetkik yapıldı. Hormon tahlilleri, spermiogram testi, rahim filmi... Ama gebe kalamamın nedenini malesef açıklayamadı doktor. En sonunda da "rahim filmini çektiğim sırada küçük bir yara görmüştüm belki ondan olmuyordur çocuğunuz" dedi. Yaranın tedavisi birkaç ay sürdü. Doktor tam "yara iyileşti artık gebe kalırsın" demişken yara tekrar oluştu. Doktor da yarayı es geçip aşılamayı önerdi, tabi eşimde çok ümitlendi. Bakalım yarın aşılamamız yapılacak. 4 tane yumurta var. Boyları 17 ve 19 arasında değişiyor. Sizdeki sorunu doktor nasıl açıklıyor?
İnşallah Aşılama yöntemi yüzümüzü güldürür....
Sevgili Berenboz,
Bize her türlü tetkik yapıldı. Hormon tahlilleri, spermiogram testi, rahim filmi... Ama gebe kalamamın nedenini malesef açıklayamadı doktor. En sonunda da "rahim filmini çektiğim sırada küçük bir yara görmüştüm belki ondan olmuyordur çocuğunuz" dedi. Yaranın tedavisi birkaç ay sürdü. Doktor tam "yara iyileşti artık gebe kalırsın" demişken yara tekrar oluştu. Doktor da yarayı es geçip aşılamayı önerdi, tabi eşimde çok ümitlendi. Bakalım yarın aşılamamız yapılacak. 4 tane yumurta var. Boyları 17 ve 19 arasında değişiyor. Sizdeki sorunu doktor nasıl açıklıyor?
Sevgili Berenboz,
Aynı hormon testleri uygulandı bana da. Hatta ilk gittiğim hastanede benim de prolaktin yüksek çıkmıştı. 27 falandı galiba. Eşimin de sperm sayısına 6 milyon dedi. (Ama açıkçası biz sperm verirken çok stres yapmıştık. Nasıl verilmesi gerektiğini bile bilmiyorduk. Bizi bir hasta odasına çıkardılar sperm vereceksiniz diye, sonra gittiler. Bizde 15-20 dk bekledik doktor gelir sperm alır diye:) Ne cinsel perhiz dedi ne bişey. Muayeneye gittiğimiz ilk gün yaptılar bunları. Sonra eşim mastürbasyonla saatlerce sperm vermeye uğraştı.) Test sonuçları böyle çıkınca da doktor "sizin çocuğunuz falan olmaz, boşuna başka yerde para harcamayın, tek çare tüp bebek" dedi. Tüm bunlar Doğan hastanesinde oldu...
Şimdi gittiğimiz hastanede de tüm tetkikler tekrar yapıldı. Prolaktin hormanı saniyede değişen bir hormonmuş. O anda iğneden korktuysan bile tavan yapabiliyomuş. O yüzde hem otuz çok yüksek değil, hem de tekrar ölçelim dedi doktor. Tekrar ölçtüğünde de düşük çıktı. Eşimin sperm sayısı da 95 milyon. Yani Diğer doktor bizim moralimizi sıfır etti... O yüzden benim şimdi en büyük sorumun doktorlara güvenmemem. Her biri farklı konuşuyor. Hep birbirlerini kötülüyolar. Malesef bizim sıkıntılarımız onların pazarı durumuna gelmiş...
Sizin tahlil sonuçlarınız kaç çıkmıştı. Eşin de sperm sayısı için ilaç kullandımı. Ve diyelim benim de prolaktin yüksek, o zaman aşılama hiç işe yaramaz mı?
caycay76 adaçayı demiştim bugün aldım. adetin 3. günü başlayıp 11 .günü de dahil günde bir fincannmı kullanılcak. (umarım yarın herşey yolunda gider ve adet olmadan herşey hallolur)
evet canım ben öyle biliyorum.
idrar testi yaptım malesef bu seferde olmadı.
evet canım ben öyle biliyorum.
idrar testi yaptım malesef bu seferde olmadı.
merhaba kızlar caycay canım üzüldüm senin adına inşallah bir dahaki sefere kavuşursun meleğine
kızlar ben çarşamba günü aşılama oldum ama ara ara hafif kanamalarım oluyor aranızda bu tarz bişey yaşayan oldumu
merhaba kızlar caycay canım üzüldüm senin adına inşallah bir dahaki sefere kavuşursun meleğine
kızlar ben çarşamba günü aşılama oldum ama ara ara hafif kanamalarım oluyor aranızda bu tarz bişey yaşayan oldumu
pitos,,selam.aşılaman hayırlı olsun.ne kadar sperm verildi,hareket kaçtı
hım anladım canım senin kaçıncı aşılamandıoluyor canım kanama.rahime takılan o aletten dolayı bazı kişilerde kanama oluyor.
sağol canım benim hareketliliği %22 yavaş hareketli% 43 tü insemine edilen 20_60 milyon yazıyor sen bşladınmı ilaçlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?