- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #5.361
oluyor canım kanama.rahime takılan o aletten dolayı bazı kişilerde kanama oluyor.
canım o nedemek ben hiç öyle şeyler yaptıramadığım için bilmiyoruminşallah,2.denemende zafere ulaşırsın.:CüvCüv: Ben bu ay sadece hsg çektireceğim,ama yarın hormon tetkiklerimi yaptıracağım.dr adetin başladıı günden say,9.günü çektir dedi.
evet haklısın canım kader kısmet işi 12 gün nasıl geçer şimdi onu düşünüyorum2,aşılamada şans daha yüksek diye biliyorum ama olmayınca olmuyor işte
canım ben hipotroid hastasıyım.değerlerim normale geldiği halde gebelik olmadı o yüzden aşılamaya geçtik.şu an için bildiğimiz başka bir problem yok
canım ben hipotroid hastasıyım.değerlerim normale geldiği halde gebelik olmadı o yüzden aşılamaya geçtik.şu an için bildiğimiz başka bir problem yok
canım o nedemek ben hiç öyle şeyler yaptıramadığım için bilmiyorum
hadi bakalım inşallah bir sorun yokturrahim filmi pitos..rahim içine bakılacak,tüplerde tıkanıklık falan var mı diye
hadi bakalım inşallah bir sorun yoktur
haklısın canım benimde farklılık gösterdi bu sefer çok rahat olmaya çalışıyorum olmazsada hayırlısı der gçerim ne yapalım herşey allah.tanpitos canım sana tavsiyem bu bekleme sürecinde hiç belirti falan arama.ben 2 tane aşılama yaptırdım ilkinde çok sancım oldu adet oluncaya kadar.ama 2, de ilk günün dışında sancım bir iki defa oldu.aynı büntede bile farklı etkiler gösterebiliyor
inşallah...zor bişey sanırım,korkuyorum ama korkunun ecele faydası yokkk
sanırım diğer tarafta kızlar yazıyordu okudum zor değil diyorlar sadecekendini kasmaman gerekmiş biraz regli sancısı gibi oluyrmuş okadar
progesteron prolaktin ve tsh hormonlarıma bakıldıbilmiyorum yaa,hangi hormon tahlillerini yaptırdın
pitoosss nerdesin sen canım yaa günlerdir seni arıyopm ben, bak senin arkandan bu topiğe kadar geldim
canım o saatte eşim geliyor eğer işin yoksa şimdi geliyim görüşelim ne dersiniyidir işte ne olsun.. ben şimdi bu topikte çok misafirim arkadaşlara ayıp olmasın istersen akşam saat 10 gibi erken hamilelik belirtilerine gel görüşelim canım, ne dersin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?