Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
CAYCAYcım canım çok üzüldüm senağlama
Hayırlısı böleymiş demekki üzme kendini canım mutlaka biyerlerde meleklerimiz bizi bekliyodur. Senle biz kaderdaşızda, bende hipotiroit hastasıyım
Sen ilaç kullanıyomusun, değerin şu an kaç:uhm:

berenboz korkulacak bi işlem değil kendini kasma yeter.

CAYCAY hayırlısı böyleymiş,inşallah bidahaki sefere güzel sonuçlar alacaksın

sağol,darkinlife..yarın doktora gidiyorum,kan tahlillerim yapılacak,adet bitiminde de rahim filmim çekilecek..film çekilmeden önce ağrı kesici alsam mı ki,bakalım dr ne diyecek.yarın başlıyorum maratona

sağol,darkinlife..yarın doktora gidiyorum,kan tahlillerim yapılacak,adet bitiminde de rahim filmim çekilecek..film çekilmeden önce ağrı kesici alsam mı ki,bakalım dr ne diyecek.yarın başlıyorum maratona

al canım ağrı kesici hap.
bir de kas gevşetici iğne yaptır ben öyle yapmıştım.
hemşire akrabamız öyle tavsiye etti bana.
ben doktora felan sormadan yaptım bunları.sen sor istersen.
geçmiş olsun
inşallah herşey iyi çıkar

canim sanada geçmişolsun.ilaç kullaniyorum zaten ömür boyu kullanmak zorundayim.şu anda 2,03 değerim ama 76,4 lerden düştübu değere,yaziliminu doğru becerebilecekmiyim bilmiyorum ama erotrix kullaniyorum.hafta içi 100mg hafta sonu 150mg

canım o nedemek ben hiç öyle şeyler yaptıramadığım için bilmiyorum

Pitoscum merhabalar nasılsın.. Bu rahim filmi aslında önemli. Benim ilk iki aşılamamda da çekilmemişti, sonra üçüncüyü başka bi doktor yaptı ve rahim filmi olmadan aşılama yapılmaz dedi.. Çünkü tüplerin eğer kapalıysa aşılamanın hiç bir manası yok.. Aklında olsun..a.s.

Merhaba Berencim inşallah güzel sonuçlara ulaşırsın sonunda canım.. Benden sana tavsiye hiç stres yapma özellikle işlem sırasında rahat olman lazım. Benim ilk aşılamada normalden fazla tepki vermişim doktor öyle söyledi. Tamamen kendimi kasmaktan ve stresten dolayı. O takılan alet nedeniyle endimi kastım sanırım ve çok ağrım oldu midem bulanmıştı. Bunlar tamamen senle alakalı. Rahim filmi çekilmeden önce de doktora bu tepkilerimi söylemiştim o da ağrı kesici ve mide bulantısı için emedur iğnesi almıştı yanına ama o kadar tepki vermemiştim. Doktorunla konuş yanında hazır bulundursun gerekirse yapar.. Ama dediğim gibi olup olmaması tamamen sana bağlı rahat ol canıma.s.

2.aşılamamın 14.günü adet oldum ve iki gün sürdü v e kesildi.hiç bukadar kısa sürmemişti.acaba kist mi oldu ilk kez böyle birşey geldi başıma.normalde 5 gün sürer ama garip geldi bana

Ben de c.tesi ilk aşılamamı yaptırdım ve dün bütün gün başım dönüp midem bulandı. Psikolojik kesinlikle... Eşim doktoru aramam için ısrar etti ama ben doktor güler diye arayamadım:)

canım senin değerin baya yükseklerden inmiş,
Benim değerim en son kan tahlilimde 4,76 idi. Sınır 4tü. Öncekilerde de en fazla 5 küsürlü bişeydi. Bende yaklaşık 15 gün önce günde yarım tefar'a başladım. Ya sen ilacını içmeyi unutunca (yada şartlardan dolayı içemeyince) sonraki gün ne yapıyosun:uhm:
Ben dün evde diğildim ilacım evde kalmış içemedim bu sabah onun yerine 1 tam içtim:1no2: şimdide bişey olurmu acaba diye tırsıyorum.

Bide cnm sen bu ilacı hep kullanıyosunya bu arada başka ilaçlarda içiyosundur dimi, ben günde 3 tanede folik plus içiyorumda birbirine karışınca kötü etki eder diyede tırsmıyo değilim:çok üzgünüm:

öpüyorum seniŞeniz

Mrb arkadaşlar ben yeni üyeyim uzun süredir okuyorum bu siteyisizlerle aynı dertten muzdaribim başarısızbir aşılama geçirdim ondan öncesi boşa geçen bir aşılamam var 6. gün iğnemi olmadığım için asıl ilk aşılamam es geçildi soğolsun çok vicdanlı doktorlarımız sayesinde uzun oldu ama çok üzülmştm

Canım hayırlı böleymiş demekki üzme kendini, inşallah en kısa zamanda meleğine kavuşursun:1hug:

Merhaba bende cumartesi günü ilk aşılamamı oldum. Benim için dua edin lütfen. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.

Dualarımız seninle, inşallah yolun sonunda meleğine kavuşursun:1hug:

Ben de c.tesi ilk aşılamamı yaptırdım ve dün bütün gün başım dönüp midem bulandı. Psikolojik kesinlikle... Eşim doktoru aramam için ısrar etti ama ben doktor güler diye arayamadım:)

Bencede psikolojik canım belkide ilaçlardandır. Umarım ilk aşılamanda yüzün güler, bizlere umut olursun:1hug:

2.aşılamamın 14.günü adet oldum ve iki gün sürdü v e kesildi.hiç bukadar kısa sürmemişti.acaba kist mi oldu ilk kez böyle birşey geldi başıma.normalde 5 gün sürer ama garip geldi bana
çesa kesinlikle bir kan testi yaptırmalısın.sonuç negatif diye düşünsen bile.
Bazı hamileliklerde adet görülmesi olabiliyormuş bunu duymuşsundur mutlaka.
İnternet sitelerinde hamilelik belirtilerinde bile vardır beklenen adetin miktarının değişik gelmesi diye.

Gebe değilsen bile en fazla test yaptırmış olursun.ama gebeysen hayatında çok şey değişecek.
Benim bebeğimi doktor farketmemişti kist diye düşürecekti.İyiki kan testi yaptırdım diyorum ve her fırsatta arkadaşları uyarıyorum mutlaka kan testi yaptırın adet olsanız bile.Lütfen test yaptır.

Canım üzme kendini meleğin en doğru zamanı bekliyor sana gelmek için.sakın üme kendini.allah hayırlı evlatlar nasip etsin

Merhaba bende cumartesi günü ilk aşılamamı oldum. Benim için dua edin lütfen. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.
İnşallah hayırlısıyla tutar aşılaman.

Çok heyecanlısın galiba :)) psikolojik olmasa bile ilaçların yan etkisi olabilir.Bu kadr erken mide bulantısı yaşanmıyor zaten.Mide bulantıları sen hamile olduğunu öğrendikten çok çok sonra başlıyor genelde.
inşallah güzel sonuçlar alırsın pozitif diye yazarsın bizlere

Bütün aşılama yaptıranlar ALLAH EMEKLERİNİZİ BOŞA ÇIKARMASIN HEPİMİZE ACİLEN BEBEKLERİMİZİ GÖNDERİR İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞALLAAAAAAAAAAAAAH

tüm aşılama yaptıran , aşılama yaptıracak yada sonuç bekleyenler
allah gönlünüzden geçen dileği Kabul etsin inşallah :)

Benim eşimin sperm sayısı aşılama sırasında 11 milyon boyamadan sonra 5 milyon hareketliliğide %50 den biraz düşük Bazısıda %50 bu durum da olupta aşılama da hamile kalanlar varmı lütfen yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…