- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #5.381
berenboz korkulacak bi işlem değil kendini kasma yeter.
CAYCAY hayırlısı böyleymiş,inşallah bidahaki sefere güzel sonuçlar alacaksın
sağol,darkinlife..yarın doktora gidiyorum,kan tahlillerim yapılacak,adet bitiminde de rahim filmim çekilecek..film çekilmeden önce ağrı kesici alsam mı ki,bakalım dr ne diyecek.yarın başlıyorum maratona
caycaycım canım çok üzüldüm senağlama
hayırlısı böleymiş demekki üzme kendini canım mutlaka biyerlerde meleklerimiz bizi bekliyodur. Senle biz kaderdaşızda, bende hipotiroit hastasıyım
Sen ilaç kullanıyomusun, değerin şu an kaç:uhm:
berenboz korkulacak bi işlem değil kendini kasma yeter.
Caycay hayırlısı böyleymiş,inşallah bidahaki sefere güzel sonuçlar alacaksın
canım o nedemek ben hiç öyle şeyler yaptıramadığım için bilmiyorum
sağol,darkinlife..yarın doktora gidiyorum,kan tahlillerim yapılacak,adet bitiminde de rahim filmim çekilecek..film çekilmeden önce ağrı kesici alsam mı ki,bakalım dr ne diyecek.yarın başlıyorum maratona
canim sanada geçmişolsun.ilaç kullaniyorum zaten ömür boyu kullanmak zorundayim.şu anda 2,03 değerim ama 76,4 lerden düştübu değere,yaziliminu doğru becerebilecekmiyim bilmiyorum ama erotrix kullaniyorum.hafta içi 100mg hafta sonu 150mg
senağlamaMerhaba arkadaşlar 10 temmuzda ikinci aşilamami yaptirmiştim malesef bu seferde olmadi gözyaşlarim kurudu artik akmiyorlar yorgunum çok yorgun allah hepimize sabir versin,kucağimizi boş birakmasin inşallahhhhhhhh
Merhaba bende cumartesi günü ilk aşılamamı oldum. Benim için dua edin lütfen. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.
Ben de c.tesi ilk aşılamamı yaptırdım ve dün bütün gün başım dönüp midem bulandı. Psikolojik kesinlikle... Eşim doktoru aramam için ısrar etti ama ben doktor güler diye arayamadım:)
çesa kesinlikle bir kan testi yaptırmalısın.sonuç negatif diye düşünsen bile.2.aşılamamın 14.günü adet oldum ve iki gün sürdü v e kesildi.hiç bukadar kısa sürmemişti.acaba kist mi oldu ilk kez böyle birşey geldi başıma.normalde 5 gün sürer ama garip geldi bana
Canım üzme kendini meleğin en doğru zamanı bekliyor sana gelmek için.sakın üme kendini.allah hayırlı evlatlar nasip etsinsenağlamaMerhaba arkadaşlar 10 temmuzda ikinci aşilamami yaptirmiştim malesef bu seferde olmadi gözyaşlarim kurudu artik akmiyorlar yorgunum çok yorgun allah hepimize sabir versin,kucağimizi boş birakmasin inşallahhhhhhhh
İnşallah hayırlısıyla tutar aşılaman.Merhaba bende cumartesi günü ilk aşılamamı oldum. Benim için dua edin lütfen. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.
Ben de c.tesi ilk aşılamamı yaptırdım ve dün bütün gün başım dönüp midem bulandı. Psikolojik kesinlikle... Eşim doktoru aramam için ısrar etti ama ben doktor güler diye arayamadım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?