Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bana rahim filmi çektirmedi doktorum 3 aşlama yapalım sonra dedi bende pek güvenmedim doğrusu acaba tüpüm kapalıda ondan mı hamile kalmadım diye şüphe ediyorum

Arkadaşlar benim kan testim de 2.07 yazıyordu sonucum birde yan tarafta verilmiş 2 değeri vardı akşam aldığım için doktor yoktu bana orda bır kız sınırda dedi kızılayda yaptırdım kanda gebelik testi.aşılama yaptırmıştım ben 13 ünde olmuştu aşılamam doktorum eşinizle de 2 gün beraber oldun dedi 14 15 temmuz biz eşimle 14 ve 17 sinde beraber olduk 30 unda hastalanmam gerekiyor olmadım daha doktoruma söyledim işte sonuç negatif diye bana adet oldunmu dedi hayır dedim bu değer sınırda dedi 0 çıksaydı kötü 2.07 tutunmaya çalışmış dedi ama belki eşimle benimki tutmuş olabilirmi o yüzden bana bu hafta hasta olmazsan tekrar gebelik testi yap dedi benim normalde hasta olmam gerekiyor değilmi sonuçta yumurtam çatladı hamile değilsem adet olmam gerekir ben şeyden korkuyorum ben adet göremiyordum ilaç almadan ama bana iğneler vuruldu aşılama için yumurta çatlatıldı benim adet olmam gerekir değilmi olmazsam gebelik testimi yaptırayım acaba yine doktorumun dediği gibi gebelik sonucu 50 falan çıkması gerekşyordu herhalde ilk günler kaç çıkarki 17 sindeki tutmuşsa belki bu hafta belli olur hamileysem değiilmi inş. öyle olmuştur eşimle benimki tutmuştur hayırslısını versin alalhım hepimize

sevgili arkadaşım inşallah hamilesindir ama durum onu gösteriyor gibi değer iyi gibi

neden benimle konuşmuyosunuz ya yeniyim diyemi yada msj larım mı görünmüyo yenilere hep böylemi yapılyo ben bunları ilk işe girdiğimde 12 yıl önce yaşamıştım zaten burdada yapmayın yaaaaaaaa

ARKADAŞLAR LÜTFEN CEVAP VALLA AĞLICAM ŞİMDİ HÜNGÜR HÜNGÜR ZATEN YAPRAK DÖKÜMÜNÜN MÜZİĞİDE ÇALIYO:1no2::1no2:

merhaba irem naz moralini bozma canım. inan bu durumun sana hiç faydası yok aksıne zararı oluyor ..aslında bu işleri kafana takmamak en ıyısı ne kadar huzurlu ve rahat olursan hamilelik o kadar kolay gelıyor .. koyde yaşayan kadınları düşünsene çocuklarının olmama ihtimalini bile dusunmuyorlar yumurta nedır bır coğunun haberı bıle yok ama rahat rahat hamıle kalıyorlar.. uzme kendını

aslında aşılama için sayı yeterli cunku yıkama işlemınden sonra kanüle o kadar sperm sığıyor eger kalıtelı bır yumurtan varsa mutlaka sonuç alırsın merak etme sonuçta sadece 1 sperm dölluyor yumurtayı

MRB CANS teşekkür ederim moral önemli doğru olmaya çalışcam ama zor :teselli:

Ama 45 milyon yada 75 milyon olanları duyunca çok üzülüyorum kendi adımıza pardon sizde problem varmı

sana komık bır sey anlatayım mı ? ben gecen sene tam 1 yıl boyunca uğraştım olmadı ..sonra kucuk bır kopek yavrusu aldık onunla uğraşmaya başladım . bu olayları unuttum bıle o ay hamile kaldım ustelık adet tarıhını bıle unutmuştum tahlıle gıttığımde deger 4500 dı . ama maalesef 3 aylıkken kalp atışları durdu kurtaj oldum cok uzuldum ama yıne de umutluyum bozma moralını..sormak ıstedıgın bır seyler olursa yardımcı olmaya calışırım tabiii elimden geldiğince

geçen ay aşılama yaptırdım 12 mılyondu maalesef tutmadı ama bence dr un zamanında çatlatma iğnesi yapmamasından kaynaklandı cunku 5 yumurta vardı 3 unu harcadı sadece 2 tanesıyle denedı .. neyse inşallah bu ay ..

iNŞALLAH CANIM YA MAŞALLAH NE ÇOK YUMURTA KAÇ İĞNE OLDUN İĞNENİN ADI NEYDİ

ben iğne kullanmadım gonophone 50 mg hap kullandım cok ıyı cevap verdı bu ay aynı ilacı kullandı m yumurta takibi yaptırdım 7 tane yumurta gordu 11. gun çatlatma ıgnesı yaptırdık yumurtaların boyutu 23 18 18 16 dı aşılama yaptıracaktım vazgeçtım kendımız denedık bakalım hayırlısı.

Ben de c.tesi ilk aşılamamı yaptırdım ve dün bütün gün başım dönüp midem bulandı. Psikolojik kesinlikle... Eşim doktoru aramam için ısrar etti ama ben doktor güler diye arayamadım:)

Bende cumartsi aşılama yaptırdım. Aynı belirtiler bende de vardı :) Demekki herkeste oluyomuş. Bugün iyiyim bulantımda baş dönmemde geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…