- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #5.461
sizce progestan hapına adet görene kadar devam etmeli miyim?karnımı şişkinlikten taşıyamıyorum,pantolon kapanmadı eşofman giymek zorunda kaldım.bunu yaşayanlar hangi sonuçla karşılaştı?fisfisfis
Günaydın İzmirde Tedavi Olanlar Prof. Cemal Posacı da Tedavi olan varmı yada önereceğiniz iyi bi doktor
:1rolleyes:canım merhaba bende izmirde tedavi görüyorum ve dr um dan çok memnunum DR EROL TAVMERGEN hem şifada hemde özel muaynanesinde tedavi görüyorum zaten bu işin uzmanlarından biridir ege ünüversitesi infertilite bölüm başkanı kendisi yani bu işin kitabını yazmış eğer istersen ona gidebilirsin bu arada google dan ismini girerek yaptığı bütün işlemlere bakabilirsin sevgiler...:CüvCüv:
:1rolleyes:canım merhaba bende izmirde tedavi görüyorum ve dr um dan çok memnunum DR EROL TAVMERGEN hem şifada hemde özel muaynanesinde tedavi görüyorum zaten bu işin uzmanlarından biridir ege ünüversitesi infertilite bölüm başkanı kendisi yani bu işin kitabını yazmış eğer istersen ona gidebilirsin bu arada google dan ismini girerek yaptığı bütün işlemlere bakabilirsin sevgiler...:CüvCüv:
Yok canım öyle zırt diye hamilemi kalınırmış. :) Neyse inşallah ikimizinde olumlu sonuçlanır.
Ben sürekli kabızlık sorunu yşıyorum zaten ama bu sıra arttı gibi geliyo banada.
Doktorun sana progestan yada jel verdimi? Ben arayıp soracağım belkide unutmuş olabilri diye..
Adaçayı düşüğe sebep oluyor. İçme bence.
aşılamadan sonra kullanman üzere progestan verildimi oda baş dönmesi yapıyor yada çok kanaman oldumu canım istersen doktoruna bir sor canım allah şifa versin meleğine kavuştursuna.s.Arkadaşlar ...........
Hiç aşılamanın ertesi gün başı dönmeye başlayan yokmu??????? Aşılamamın üzerinden 4 gün geçti ama sanki başım hala uyuşmuş gibi dönüyo. Dayanılacak gibi değil. Başım dönüdükçe midem de bulanıyo. başına böyle bişey gelen var mı?
Arkadaşlar ...........
Hiç aşılamanın ertesi gün başı dönmeye başlayan yokmu??????? Aşılamamın üzerinden 4 gün geçti ama sanki başım hala uyuşmuş gibi dönüyo. Dayanılacak gibi değil. Başım dönüdükçe midem de bulanıyo. başına böyle bişey gelen var mı?
evet canım bende hep uyku hissi yaptı ama içinde yazıyor zaten sen beklemedemisinBende progesta kullanmiştim tedavimde bir süre ve gerçekten baş dönmesi çok yapiyo.
Canım sizdeki problem neydi bizde sperm düşüklüğü var 11 milyon
bizde herşey normal ama olmuyo 1.aşılamada tuttu ama erken düşük olmuş hiç hamileliğimi yaşayamadan gitti bebeğim 2.aşılamada tutmadı şimdi eylülde 3.aşılama olacak nasipse ama bizimkisi sebebsiz infertilite oluyo canım spermlerve yumurtalar hepsi çok normal ama allahım ol demedikçe olmuyo işte ama dr dam çok memnunum umarım sende en kısa zaman da bebeğine kavuşursun...kandilin mübarek olsunŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?