Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Doktorunuz progestan verdimi arkadaşlar? Bana böyle bişey demedi acaba unuttumu?

Birde aşılamadan sonra kaçıncı gün progestanı kullanmaya başladınız?. Ağız yoluylamı alıyorsunuz? Yoksa fitil olarakmı?

sizce progestan hapına adet görene kadar devam etmeli miyim?karnımı şişkinlikten taşıyamıyorum,pantolon kapanmadı eşofman giymek zorunda kaldım.bunu yaşayanlar hangi sonuçla karşılaştı?fisfisfis

Mrba ben ilk aşılamamda sadece az lekelenme tarzı kan geldi ama çok az seninki biraz tuhaf progestanıda adet olana kadar kullanmıştım bence kullan ama doktorunu arayıp sor bu kanlı akıntı ne diye sadece o an kan olyo ama yani kanlı akıntı doktorunada danış bence

Günaydın İzmirde Tedavi Olanlar Prof. Cemal Posacı da Tedavi olan varmı yada önereceğiniz iyi bi doktor

:1rolleyes:canım merhaba bende izmirde tedavi görüyorum ve dr um dan çok memnunum DR EROL TAVMERGEN hem şifada hemde özel muaynanesinde tedavi görüyorum zaten bu işin uzmanlarından biridir ege ünüversitesi infertilite bölüm başkanı kendisi yani bu işin kitabını yazmış eğer istersen ona gidebilirsin bu arada google dan ismini girerek yaptığı bütün işlemlere bakabilirsin sevgiler...:CüvCüv:

Mrhba Bebişko verdiğin bilgi için çok teşekkür ederima.s..

Canım sizdeki problem neydi bizde sperm düşüklüğü var 11 milyon

Haaaaaaaaaaaa1shok:
Günde kaç bardak içtim........ Baş dönmesi inanılmaz derecede, üstelik tuvaletimi yapmama rağmen

aramıza hoşgeldin vsml ben de yeniyim. benim 1. aşılamam yapıldı adetimin 13. günü çatlatma iğnesinde 40 saat sonra ama herkes 36 saat sonra yapılıyor diyor. Umarım ikimiz için de yanlış birşey uygulanmamıştır ve sağlıklı bebeklere hamile kalırız. Kaç yumurtan vardı ve kaç sperm verildi

Arkadaşlar ...........
Hiç aşılamanın ertesi gün başı dönmeye başlayan yokmu??????? Aşılamamın üzerinden 4 gün geçti ama sanki başım hala uyuşmuş gibi dönüyo. Dayanılacak gibi değil. Başım dönüdükçe midem de bulanıyo. başına böyle bişey gelen var mı?

merhaba arkadaşlar.herkesin kandilini kutluyorum.tek tek yazmak yerine burda topluca kutlamak istedim.bende durumlar hala aynı bilen bilir.dinlenmedeyiz adetler düzensiz geçinip gidiyoruz bunada şükür.herkesi öpüyorum.rabbim bu gece dualarımızı geri çevirmesin inş.hayırlı kandiller.

aşılamadan sonra kullanman üzere progestan verildimi oda baş dönmesi yapıyor yada çok kanaman oldumu canım istersen doktoruna bir sor canım allah şifa versin meleğine kavuştursuna.s.

Mrb Canım bendede oldu çok aşırı baş dönmesi vardı ama ilaç kullanmaya başladıktan sora başladı tam 1 ay devam etti tavana bakamıyordum yada yatarken yastıkta sağa sola başımı çeviriken bikaç dakikada kendime gelemiyodum ama geçti artık şimdi iyiyim

Canım sizdeki problem neydi bizde sperm düşüklüğü var 11 milyon

bizde herşey normal ama olmuyo 1.aşılamada tuttu ama erken düşük olmuş hiç hamileliğimi yaşayamadan gitti bebeğim 2.aşılamada tutmadı şimdi eylülde 3.aşılama olacak nasipse ama bizimkisi sebebsiz infertilite oluyo canım spermlerve yumurtalar hepsi çok normal ama allahım ol demedikçe olmuyo işte ama dr dam çok memnunum umarım sende en kısa zaman da bebeğine kavuşursun...kandilin mübarek olsunŞeniz

Herkezin miraç kandili mübarek olsun arkadaşlar allah gönlünüzdeki tüm dilekleri bu akşam kabul eder inşallahh...en kisa zamanda bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bebeklerimizi kucağimiza aliriz inşallahhh

Canım inşallah eylülden önce kendiliğinden olur. Seninde kandilin mubarek olsun:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…