Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar tavsiyeleriniz için tşk ederim hamişlerin şimdiden hayırlı olsun bebişleri sağlıkla doğumları olur inşaallah eylülcüm seninde hayırlı olsun sağol tavsiyen için

arkadaşlar bu ay tedavi görmedim ama doktorum ilaçların etkisi devam edebilir demişti şimdi adetimin 15.günü ve kahve rengi kan geldi çok korktum daha önce hiç böyle birşey olmadı acaba neden oldu bilen lütfen yazsın

eylülcüm nasılsın. tehlike devam etmiyordur inşallah. ben bugün 2. aşılamayı yaptırdım çoooooooooooook korkuyorum eylül:1no2:

akdaş canım aşılaman inşallah hayırlısıyla bu sefer tutar korkma aklına getirmemeye çalış olacağı varsa zaten olacak rabbim dilerse olacak aşılama bi vesile.Bende 3.de tutmaz diyodum hatta lekelenme oluncada adet oldum sanmıştım sürekli dikkat ediyorum inşallah bu sefer sağlıklı bi şekilde bebeğimi kucağımıza alırız isteyen herkesle beraber ama bu sefer doktorumdan çok memnunum.

tedavime baslıyorummmm anca ayın 18 ine alabıldım gün cok yogun doktorumm içim bı tuhaf kıpır kıpırrr allahım sen hayırlılara vesıle kıl

sağol canım ya. dua et bizler için hamilelrin duası kabul olurmuş yerimseniben

efendım buradayım kız ne oldu buraya yaz beklıyorum
ANIIIMMMM SENİN BİR KEREE YAZINI OKUDUM.PCOSUM DEMİŞSİN VE İLK ASILAMADA HAMİŞ KALMISSIN?BENDE PCOSUM VE İLK ASILAMAMA START VERECEGİZ.1 HAFTAYA KADAR....SENDEN ALDIGIM BU HABER AZDA OLSA İÇİMİ KIPIRDATDI.COK SEVİNDİM SENİN ADINA ,ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN AMİİİİNNNN....YAAA İŞTE SENLE DERTLESMEK İSTEDİM.AMA ONLINE ANINI YAKALAYAMADIM:sm_confused:

LİF CİĞİMMM LEKELENMELERİN İLACLARDAN OLABİLİR.BİLİYORSUN TEDAVİDE BAYA HORMON YÜKLENİYORUZ.BÜNYEMİZİ ALT ÜST EDİYOR.BU BİRİNCİ İHTİMAL,İKİNCİSİ İSE;İMTİNASYON KANAMASI DİYE DÜŞÜNDÜM AMA ODA ADETİN 15.GÜNÜ OLMAZ SANIRIM.İMTİNASYON=GEBELİKTE ÜZERİNE GÖRME,SENİNKİ BU DURUM İÇİN ERKEN...BENİM BİLDİKLERİM BUNLAR.BİRDE DR.GÖRÜS İSTERSEN CANIM.a.s.

YLÜLL CANIMMM NASILSIN?HAMİŞ OLMAK NASIL BİR DUYGU,EMİNİM Kİ COOOK MUTLUSUNDUR.ALLAH HERKESE NASİP ETSİN BU KUTSAL DUYGUYU....AKDASA,DaRKİNLİFE,ELİF23,SELİNX,BEBİŞLERİM,VE İSMİNİ SAYAMADIGIM BÜTÜN ARKADASLARA AMİİİNNNN

Bugün adetim geldi.Ama napcaz dr.a gitcekmiyiz bilmiyorum??
Eşim bişe demedi bende sormadım.Eskisi gibi hemen şimdi olsun diyen Dark gitti galiba??

HAZALIMMM sağol canım.İNşallah hepimiz biran önce bu güzel duyguyu yaşarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…