- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
ssk hakkı nasıl bitiyorki ben anlamadım
eylülcüm nasılsın. tehlike devam etmiyordur inşallah. ben bugün 2. aşılamayı yaptırdım çoooooooooooook korkuyorum eylül:1no2:
haffsaaaa nerelerdesinn...sana ihtiyacım var.soru sormam lazımmm
akdaş canım aşılaman inşallah hayırlısıyla bu sefer tutar korkma aklına getirmemeye çalış olacağı varsa zaten olacak rabbim dilerse olacak aşılama bi vesile.Bende 3.de tutmaz diyodum hatta lekelenme oluncada adet oldum sanmıştım sürekli dikkat ediyorum inşallah bu sefer sağlıklı bi şekilde bebeğimi kucağımıza alırız isteyen herkesle beraber ama bu sefer doktorumdan çok memnunum.
tedavime baslıyorummmm anca ayın 18 ine alabıldım gün cok yogun doktorumm içim bı tuhaf kıpır kıpırrr allahım sen hayırlılara vesıle kıl
efendım buradayım kız ne oldu buraya yaz beklıyorum
arkadaşlar bu ay tedavi görmedim ama doktorum ilaçların etkisi devam edebilir demişti şimdi adetimin 15.günü ve kahve rengi kan geldi çok korktum daha önce hiç böyle birşey olmadı acaba neden oldu bilen lütfen yazsın
akdaş canım aşılaman inşallah hayırlısıyla bu sefer tutar korkma aklına getirmemeye çalış olacağı varsa zaten olacak rabbim dilerse olacak aşılama bi vesile.Bende 3.de tutmaz diyodum hatta lekelenme oluncada adet oldum sanmıştım sürekli dikkat ediyorum inşallah bu sefer sağlıklı bi şekilde bebeğimi kucağımıza alırız isteyen herkesle beraber ama bu sefer doktorumdan çok memnunum.
YLÜLL CANIMMM NASILSIN?HAMİŞ OLMAK NASIL BİR DUYGU,EMİNİM Kİ COOOK MUTLUSUNDUR.ALLAH HERKESE NASİP ETSİN BU KUTSAL DUYGUYU....AKDASA,DaRKİNLİFE,ELİF23,SELİNX,BEBİŞLERİM,VE İSMİNİ SAYAMADIGIM BÜTÜN ARKADASLARA AMİİİNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?