- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
MERHABA ARKADAŞLAR BU SİTEYE YENİ KATILDIM BENDE 1,5 YILLIK EVLİYİM VE HALA BİRYOK AMA HER AY UMUTLA BEKLEMENİN VE SONRA UMUDUNUN YOK OLMASININ NEKDAR BERBAT BİR DUYGU OLDUĞUNU İİ BİLİRİM
MARIM RABBİM İSTEYEN HERKEZE VERİRİ
BANA İNFERTİLİTE DEDİLER BEN KORKTUM VE HALA YAPTIRAMADIM ŞİMDİ EŞİM TEDAVİ GÖRÜYOR BEKLİYORUZ BAKALIM İNFERTİLİTE HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM TŞK
NASILSIN CNM?BİR BELİRTİ VAR MI?SONUCU NE ZAMAN ÖGRENECEKSİN?a.s.
Bugün adetim geldi.Ama napcaz dr.a gitcekmiyiz bilmiyorum??
Eşim bişe demedi bende sormadım.Eskisi gibi hemen şimdi olsun diyen Dark gitti galiba??
HAZALIMMM sağol canım.İNşallah hepimiz biran önce bu güzel duyguyu yaşarız.
ANIIIMMMM SENİN BİR KEREE YAZINI OKUDUM.PCOSUM DEMİŞSİN VE İLK ASILAMADA HAMİŞ KALMISSIN?BENDE PCOSUM VE İLK ASILAMAMA START VERECEGİZ.1 HAFTAYA KADAR....SENDEN ALDIGIM BU HABER AZDA OLSA İÇİMİ KIPIRDATDI.COK SEVİNDİM SENİN ADINA ,ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN AMİİİİNNNN....YAAA İŞTE SENLE DERTLESMEK İSTEDİM.AMA ONLINE ANINI YAKALAYAMADIM:sm_confused:
merhaba arkadaşlar
dr yücel karaman hakkında bilgisi olna varmıııı......??????
Yok canım kaçtım lap.dan ben.Olmayacağım,ya boşuna oluyosam dedim.Bilmiyorum iyi mi kötü mü ettim??darkınlıfe nasılsın canımm laparoskopi olmadınmı?
İnşallah sende yaşarsın canım hamişliği.Bekleyen herkese allah tez zamanda versin.hazalım benı unutmuşsunbana da dua edın cok heyecanlıyım neden dır bılmem
derramcım inşallah bu ay gebe kalırsın dualarımız seninle
Cicikız hepimiz infertiliteyle boğuşuyoruz.Yani bazı sorunlar bulunuyo ama kesinlikle gebeliğe engel sorunlarımız yok.Olabilir deee...Olmayabilir deee..Sizin sorun ne gözüküyor şu an?Rahim filmin nasıl çıktı?Yumurtlaman nasıl?Spermiyogramınız nasıl çıktı vsss.Bunlar baya önemli konular.MERHABA ARKADAŞLAR BU SİTEYE YENİ KATILDIM BENDE 1,5 YILLIK EVLİYİM VE HALA BİRYOK AMA HER AY UMUTLA BEKLEMENİN VE SONRA UMUDUNUN YOK OLMASININ NEKDAR BERBAT BİR DUYGU OLDUĞUNU İİ BİLİRİM
MARIM RABBİM İSTEYEN HERKEZE VERİRİ
BANA İNFERTİLİTE DEDİLER BEN KORKTUM VE HALA YAPTIRAMADIM ŞİMDİ EŞİM TEDAVİ GÖRÜYOR BEKLİYORUZ BAKALIM İNFERTİLİTE HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM TŞK
İnşallah pozitifi görürsün bakgüncüm.Neden iğne kullanmadın?Devletten faydalanmıyomusun?Çünkü sonra tüpe geçmek gerekirse 3 kez iğneyle yapılan aşılama istiyorlar, haberin olaa..slm kızlar bende 3.aşılamaya start verdim dün doktora gittim klomen verdi haftaya çarşamba kontrole gidicem bakalım hayırlısı
Morgülcüm,hayırlısıyla bu kez güzel gelişir aşılama senin için inşallah.Allah bu denemende bebişini sana verir umarım.bakgün inşallah tutar canım
bende adet olunca verecem 3.için startı
allahım hepimize anneliği nasip etsin
Burdayım bak yine pozitifim :dance: Ama elimde olmayan sebeplerle bu ay olmayacak aşılama canımcım ya.canım nereye gitti eski dark.hemen gelsin.onun olumlu yaklaşımları beni aşıllamaya ve tüpe yaklaştırdı.
bu defa tutucak dark. ya zamanıysa?
TOnya hoşgeldin..Hayırlı olur inşallah aşılaman ve son olur inşallah da hemen pozitif olur.kızlar bende yeni katıldım trabzon ktü hastanesinde aşılamaya karar verdik ama dr.klomen kullanma dedi.....
darkinlifem sen kacıncı asılamanı olacaksın canım hadı pozitif enerji yükleyelım bırbırmıze ben cok ümitliyim yaa içim bi tuhaf aslında hiç böyle degıldım hayırmı şermi bilmem
Anladım Tonyacım doğal bir süreç değil tabi ilaçla uyararak daha çok yumurta elde ediliycanım yumurtalar daha sağlıklı oluyormuş ilaç kullanmadan nedenini böyle açıkladı ama eşim kullanıyor zaten bakalım bende büyük bir hevesle başlıyorum bu aşılama yolculuğuna ktü yaptırcam nasipse bu ay adet olmayı bekliyorummm.herkese selam
darkınlıfemmm rapor için nekadar beklıyorsun ben biraz aceleciyim şimdiden arastırıyorum mesela raporu aldın devlet ne kadar bekletıyo lap. olsaydın keske içinde soru işaretı olmazdı canım yaa tek dılegım allahım bu cabalarımızı boşa cıkarmasın tüm isteyenlerın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?