- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
kan testi için daha çok erken ben korktum ama akıntı devam etmedi 1 2 kere oldu sonra kesildi bende yumurtalar çatlıyor diye düşündüm bir hafta sonra test yaptırcam
geliyor anlaşılan.Hadi bakalım hayırlısıyla inşallah..
aşılamadan sonra 14. gün yapılıyo.bazen 12igünlerdede belli oluyomuş kanda hatta daha erken belli olabilenlerde var.Ama garanti olsun diyosan 14. gün.Bekliyoruz bakalım
darkım korkma canım ya zaten narkoz veriliyomuş hiç duymazsın gerci ona pek gerek kalmıycak biz hamiş olacaz inş.
Neden olmasın ki tedavi olmadan da olabilir sonuçta.:içelim::içelim::içelim::içelim:
arkadaşım inşallah allah hepimize nasip eder yazını okuyunca birden umutlandım bu ay tedavi olmadığım için hiç umudum yoktu allahım ne olur bu defa olsun dün bi yazı okumuştum bugün benim doğum günüm iyki doğdun annecim diyen yok çok üzüldüm bugun benimde doğum günüm ve iyki oğdun annecim diyen kimse yok kalbimin acıdığını hissediyorum tek tesellim eşim onu çok seviyorum ve ne olursa olsun biliyorumki eşim herzaman benim yanımda olacak
3 kere aşılama yaptırdım tutmadı sıra tup bebekte ne yapmalıyım bılmıyom asılamada nerde bı yerde hatamı var bılmıyom aşılamayla nasıl hamıle kaldınız veya normal yolla yapmamız gereken bır şeyler olmalı
banada baktılar canım adetliyken.fakat benim doktorum bayan çok çekinmedim.sebebide 1önceki aydan çatlamamış yumurta kalıp kalmadığıymış.kadın olmanın zorluğu.Ya arkadaşlar benim ilk aşılamamdan önce doktorum adetmin ikinci günü çağırıp kan aldırmıştı testler için.Yani muayene etmedi.İkincidede ben 5. günü gitmek zorunda kaldım kan falan almadılar ultrasonla baktılar.Şimdi üçüncü aşılama yapılacak ve adetinin ikinci günü gel ultrasonla bakıcaz dedi.Kafam karıştı ya adetliyken nasıl bakıcaklar anlamadım bi yanlışlık olmasın bu işte.:uhm:
evt insan bazen isyan etmek istemiyor fakat garip düşüncelere kapılıyorr.bizimde kaderimiz böyleymiş.belkide allah sabrımızı ölçüyor.pes etmeden biz elimizden geleni yapalım gerisi allahın taktiri.doktorum aşılamadan sonra bi ilaç verdi akşam onu içtim 2saat sonra kus kus içim dışıma çıktı.başım da döndü aynı zamanda gözümü açamadım fakat katlanıyoruz bakalım.buakşam elim gitmiyor o hapa ama içecezzzzzzzzzzOoofff offf şeytan diyorki vazgec su çocuk işinden.Nasıl olsa olmuyor. Aldır rahmide tüpleride bide her ay adet sancısı çekme bari
off kızlar birde idra yolu enfeksıyonum cıktı cok korkuyorum bişey olurda tedavıme baslamazsam dıye ikidir bişey cıkıyo gıdemıyorum inş. bu enfeksıyon cok etkılemez
Ya arkadaşlar benim ilk aşılamamdan önce doktorum adetmin ikinci günü çağırıp kan aldırmıştı testler için.Yani muayene etmedi.İkincidede ben 5. günü gitmek zorunda kaldım kan falan almadılar ultrasonla baktılar.Şimdi üçüncü aşılama yapılacak ve adetinin ikinci günü gel ultrasonla bakıcaz dedi.Kafam karıştı ya adetliyken nasıl bakıcaklar anlamadım bi yanlışlık olmasın bu işte.:uhm:
off kızlar bu gün aşılama oldum çok kötü allah birdaha yaşatmasın da hamile kalırımda inşallah. resmen işgence doktorum çok iyi allahtan bol bol su içtim aşılama olmadan bir türlü wc den çıkamadım yarım saat sonra hemen tuvalete koştum bişi olurmu acaba. bende progestan ve cyclo progynova verdi kullandım acayip baş ağrısı ve mide bulantısı var.
Hayırlı olsun SEFİLcim umarım pozitif olur da bir daha çekmezsin.
Allahtan benim dr.um idrara sıkışık yapmıyo aşılamamı.Walla bu konuda senin kadar dayanamazsım.
Yarım saat yattıysan yeter dert etme canım.Sorun olmaz.
progynova yı ne için veriyolar hiç duymadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?