Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar hepinizin sevgililer günü kutlu olsun

Teşekkürler canım hepimizin sevgililer gününü bende kutluyorum.Bir dahaki sevgililer gününü 3 kişi hatta 4 kişi kutlarız inşallah..

off kızlar birde idra yolu enfeksıyonum cıktı cok korkuyorum bişey olurda tedavıme baslamazsam dıye ikidir bişey cıkıyo gıdemıyorum inş. bu enfeksıyon cok etkılemez
Derramcım geçmiş olsun.Sanırım bendede başladı o akşam 2-3 bardak bi şey içip 10 kez yatmadan wc ye gidilir.Sabahta sıkışık bi vaziyette uyanılır mı ya ((
Bende dr.a bi görünsem bari...
Enfeksiyona dikkat etmek lazım.Aman çok hemde.İlerletmeden hallet.

Malesef adetliyken görünmen lazım.Hem önceden kalan çatlamamaış yumurta kesesine bakıyolar.Hem rahim içi kalınlıktı endometrium du felan filan ölçülüyor.Gerekli oldukça.Sıkıcı bi işlem ama mecburuz bu işlemi yaptırmaya.

maydonoz kaynat iç 3 gün peşpeşe yap 3 öğün aç karnına iç iyi gelcek emin ol

Bende yapayım bariş PAPATYAM, nerdesin hiç görüşemiyoruz.Uğra arada buraya.Aşılamada umutsuz olanlar var.Sen örneğimizsin bizim canım.Umut ışığımız..
Senin dediğin sayfaya bi kaç kez yazdım ama görmedin sayfalar hızlı ilerliyo orda.
Benimde hem erkek hem bayan dr.um var.Napalım mecbur.Aşılamayı bayan yapıyo ama diğre sorunlarımda erkek dr.a gidiorum.Yara yakma vb.

yok bi yanlışlık bende yaşadım bu olayı 3 defa hemde canım adetliyken yumurtaların durumuna bakıyorlar mecbur yaniiii netçen idare edicen yaniii benimde doktorum erkekkkk
Bebeğin nasıl canım,gelişmeler iyidir inşallah.a.s.

aaa evet bu olayı arkadaşlardan duymuştum.İnşallah işe yaramıştır.
Kaç mm di yumurtaların.Kaç tane gelişmişti?
Şansın bol olur umarım.
2 hafta geçmez şimdi sana.

darkım valla bebeiş söz konusu olunca insan ne yapacagını şaşırıyo bişey degıl 18 inde randevum var ve benım idrar yolu için antıbıyotıge baslamam lazım off yaaa cokta heveslıydım heveslı olmamakmı lazım şaşırdım yaaaaaaaa

geçmiş olsun canım canını sıkıp sitres yapma moral çok önemli bu sefer olcak buna inan

selam herkse bende bu ay aşılamaya başlıycaktık ama malesef bendede idrar yolu enfeksııyonu ve böbrekte taş cıktı taşı düşürdüm ama her ihtimale karşı 1 ay erteledik bu ay yine ilacla deniycez bidahaki ay inşallah benim sorunum pkos malesef

bu pkos herkesın sorunu canım senın durumda benım gıbı bende 18 inde bebek için tedavıye baslıycaktım ama idrar tahlılımde 20 lökosit cıktı offf bilmiyorum o güne kadar gecermı inş. gecer yaa
elifim canım cok tesekkur edıyorum hayatımm inş. busefer hepımızın cabası boşa gıtmezz

Bende adetim yeni bitti.Dr.a haftaiçi gidip yaranın durumuna baktırcam.Bi de enfeksiyon varsa 3. aşılama öncesi hallederim diyorum.
Enfeksiyon olunca aşılama sonrası ilişkide işkence oluyo.
Tek aşılamaya da güvenemiyoruz, o da olsa iyi olur.a.s.

progestan ne için arkadaşlar doktor banada vermişti

Rahim içi kalınlığı iyi bulmazsa dr. tutunmayı kolaylaştırma amaçlı veriyor.Bende 1 defa kullanmıştım.Şimdi ilaçsızda gayet güzel çıkıyor değerlerim maşallah.

Seherim ilk denemeniz hayırlı olsun, umarım başarılı sonuçlanır.Enfeksiyonu da halletsen iyi olur.Çünkü aşılama sonrası ilişki öneriliyor.Enfeksiyon varsa o spermleri öldürüp, geçişe izinvermeyebilir.İyileşmesinde fayda var.

Derram bu ayın 18 ine mi geçsin diosun? Yani 3 gün var, sen çok film izliyosun galiba lülülülülülü
Canım arkadaş 2 hafta antibiyotik kullanarak geçirmiş.Bir de fitil kullandım dedi bugün.Anca o kadar sürede geçer.20 lökosit çok mu bu arada?Bana az gibi geldi de:uhm: Fazla bir değer değilse geçer aşılamaya daha 2 hafta var.
Geçmiş olsun Derramcım.a.s.

aaa evet bu olayı arkadaşlardan duymuştum.İnşallah işe yaramıştır.
Kaç mm di yumurtaların.Kaç tane gelişmişti?
Şansın bol olur umarım.
2 hafta geçmez şimdi sana.

ewet canım durum böle 20 mm 19mm 18mm ve daha 17 ler16 lar var 5 tane sağda 7 tane de solda olmak üzere bakalım hayırlısı olsun ALLAH isteyen herkese versin

ewet canım durum böle 20 mm 19mm 18mm ve daha 17 ler16 lar var 5 tane sağda 7 tane de solda olmak üzere bakalım hayırlısı olsun ALLAH isteyen herkese versin

Çok güzel gelişmiş maşallah.
İnşallah bu kadar büyüdüğünün çok olduğunun karşılığını alırsın.
Çogul gebelik de olabilir.Bu kadar yumurtayla.
Tabi olacak olduktan sonra 1 tane lazım bize.Önemli olan kaliteli olmaları.İnşallah güzel gelişir hep ve pozitifi görürsün.

amin dileklerin için sağol canım doktorum uyardı zaten çoğul gebelik riski var istersen ertele dedi ama ben çok istedim. ikinci günüm daha ama vücudumda herhangi bi değişiklik yok tuttumu acaba merak ediyorum ben çok hareketli bi insanım 5 dakika duramıyorum yerimde tutmazsa bu yüzden diye korkuyorum valla ne yapmalıyım bilmiyorum. aşılamadan yarım saat sonra birde wc ye gittim çok sıkışmıştım çünkü kafama takılıyor acaba bişi olurmuki sormadımda doktora

darkinlife canım benım adetımde yenı bıttı adelıyken gıdecektım ama randevu alamadımyani bu ay asılama olmayacak sadece ön görüşme gibi ultrasyondan bakar heralde bu idrar enfeksıyonumda bi gecsee

merak etme ondan bişey olmaz aşılamadan sonra yarım saat yattıysan ama sen yinede dikkatli ol ani hareketler yapma pozitif çıkarsa bizide haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…