- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
arkadaşlar hepinizin sevgililer günü kutlu olsun
Derramcım geçmiş olsun.Sanırım bendede başladı o akşam 2-3 bardak bi şey içip 10 kez yatmadan wc ye gidilir.Sabahta sıkışık bi vaziyette uyanılır mı yaoff kızlar birde idra yolu enfeksıyonum cıktı cok korkuyorum bişey olurda tedavıme baslamazsam dıye ikidir bişey cıkıyo gıdemıyorum inş. bu enfeksıyon cok etkılemez
Ya arkadaşlar benim ilk aşılamamdan önce doktorum adetmin ikinci günü çağırıp kan aldırmıştı testler için.Yani muayene etmedi.İkincidede ben 5. günü gitmek zorunda kaldım kan falan almadılar ultrasonla baktılar.Şimdi üçüncü aşılama yapılacak ve adetinin ikinci günü gel ultrasonla bakıcaz dedi.Kafam karıştı ya adetliyken nasıl bakıcaklar anlamadım bi yanlışlık olmasın bu işte.:uhm:
maydonoz kaynat iç 3 gün peşpeşe yap 3 öğün aç karnına iç iyi gelcek emin ol
Bebeğin nasıl canım,gelişmeler iyidir inşallah.a.s.yok bi yanlışlık bende yaşadım bu olayı 3 defa hemde canım adetliyken yumurtaların durumuna bakıyorlar mecbur yaniiii netçen idare edicen yaniii benimde doktorum erkekkkk
progynova yıda iki bazlı hormon dedi benim yumurtalar fazla büyüdü ve aşırı çoktu sanırım bunu engellemek için daha fazla büyümesinler hepsi birden çatlamsındiye verdi bişleranlattı buna benzer ama net olarak bilmiyorum bakalım
bebeğin tutnmasınısağlıyor düşükleri engelliyorprogestan ne için arkadaşlar doktor banada vermişti
darkım valla bebeiş söz konusu olunca insan ne yapacagını şaşırıyo bişey degıl 18 inde randevum var ve benım idrar yolu için antıbıyotıge baslamam lazım off yaaa cokta heveslıydım heveslı olmamakmı lazım şaşırdım yaaaaaaaa
Ne için verdiki ilacı, bana hiç ilaç vermedi aşılamadan sonra:uhm:
bana ilkinde verdi. 2. de şimdi vermedi. bazen gerekmiyormuş canım merak etme.
darkım valla bebeiş söz konusu olunca insan ne yapacagını şaşırıyo bişey degıl 18 inde randevum var ve benım idrar yolu için antıbıyotıge baslamam lazım off yaaa cokta heveslıydım heveslı olmamakmı lazım şaşırdım yaaaaaaaa
progestan ne için arkadaşlar doktor banada vermişti
selam herkse bende bu ay aşılamaya başlıycaktık ama malesef bendede idrar yolu enfeksııyonu ve böbrekte taş cıktı taşı düşürdüm ama her ihtimale karşı 1 ay erteledik bu ay yine ilacla deniycez bidahaki ay inşallah benim sorunum pkos malesef
bu pkos herkesın sorunu canım senın durumda benım gıbı bende 18 inde bebek için tedavıye baslıycaktım ama idrar tahlılımde 20 lökosit cıktı offf bilmiyorum o güne kadar gecermı inş. gecer yaa
elifim canım cok tesekkur edıyorum hayatımm inş. busefer hepımızın cabası boşa gıtmezz
aaa evet bu olayı arkadaşlardan duymuştum.İnşallah işe yaramıştır.
Kaç mm di yumurtaların.Kaç tane gelişmişti?
Şansın bol olur umarım.
2 hafta geçmez şimdi sana.
ewet canım durum böle 20 mm 19mm 18mm ve daha 17 ler16 lar var 5 tane sağda 7 tane de solda olmak üzere bakalım hayırlısı olsun ALLAH isteyen herkese versin
Çok güzel gelişmiş maşallah.
İnşallah bu kadar büyüdüğünün çok olduğunun karşılığını alırsın.
Çogul gebelik de olabilir.Bu kadar yumurtayla.
Tabi olacak olduktan sonra 1 tane lazım bize.Önemli olan kaliteli olmaları.İnşallah güzel gelişir hep ve pozitifi görürsün.
arkadaşlar aşılamadan kaç gün sonra ilişki olmalı bilgisi olan varmı?
amin dileklerin için sağol canım doktorum uyardı zaten çoğul gebelik riski var istersen ertele dedi ama ben çok istedim. ikinci günüm daha ama vücudumda herhangi bi değişiklik yok tuttumu acaba merak ediyorum ben çok hareketli bi insanım 5 dakika duramıyorum yerimde tutmazsa bu yüzden diye korkuyorum valla ne yapmalıyım bilmiyorum. aşılamadan yarım saat sonra birde wc ye gittim çok sıkışmıştım çünkü kafama takılıyor acaba bişi olurmuki sormadımda doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?