- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.001
arkadaşlar aşılamadan kaç gün sonra ilişki olmalı bilgisi olan varmı?
darkinlife canım benım adetımde yenı bıttı adelıyken gıdecektım ama randevu alamadımyani bu ay asılama olmayacak sadece ön görüşme gibi ultrasyondan bakar heralde bu idrar enfeksıyonumda bi gecsee
Bende adetim yeni bitti.Dr.a haftaiçi gidip yaranın durumuna baktırcam.Bi de enfeksiyon varsa 3. aşılama öncesi hallederim diyorum.
Enfeksiyon olunca aşılama sonrası ilişkide işkence oluyo.
Tek aşılamaya da güvenemiyoruz, o da olsa iyi olur.a.s.
amin dileklerin için sağol canım doktorum uyardı zaten çoğul gebelik riski var istersen ertele dedi ama ben çok istedim. ikinci günüm daha ama vücudumda herhangi bi değişiklik yok tuttumu acaba merak ediyorum ben çok hareketli bi insanım 5 dakika duramıyorum yerimde tutmazsa bu yüzden diye korkuyorum valla ne yapmalıyım bilmiyorum. aşılamadan yarım saat sonra birde wc ye gittim çok sıkışmıştım çünkü kafama takılıyor acaba bişi olurmuki sormadımda doktora
Çok ta farketmez ama özellikle aşılama günü tercih ediyor dr.lar ve ertesi gün de önemli.Çünkü yumurtlama olduktan sonra yumurta 12 saat yaşıyormuş.arkadaşlar aşılamadan kaç gün sonra ilişki olmalı bilgisi olan varmı?
Seninde mi ertelendi bu aydarkinlife canım benım adetımde yenı bıttı adelıyken gıdecektım ama randevu alamadımyani bu ay asılama olmayacak sadece ön görüşme gibi ultrasyondan bakar heralde bu idrar enfeksıyonumda bi gecsee
Her dr. farklı öneriyor zaten çok da değişmez.canım benim doktor asılamadan bir gün sonraya ilişki verdi.recetem aynen söyle;16.02 yani bugün ilişki,sabah 4:00 catlatma ignesi,17.02 bekleme,18.02 saat 18:00 da asılama,ertesi gün ve 21.02 tekrar ilşki verdi.bilmiyorum artık hayırlısı....
darkınlıfe canımmm ben geldımm doktoruma muayene oldum içime cok sindi doktor bey
rahimde enfeksıyon gelişmiş antıbıyotık kullanacagım ama asılama yapmayalım şimdiden dedı gonophene ve pregly olucam 2 ay sonra hsg falan mantıgımada uydu napalım zinciri kırmayalım artık hayırlısı canımm sende bi idrar kültürüde yaptır bende bakteri çıktı allah acil şifalar versinnn cümlemizee
canım doktorunu dinle.vardır bi bildiği.sonuçta onlara inanarak yolalıyoruzslm kader arkadaşlarım bende aynı sorunla karşı karşıyayım 9 yıllık evliyim 4,5 yaşında bir oğlum var oda zor olmuştu tedaviyle falan ama sonunda olmuştu şimdi oğluma kardeş yapmak istiyoruz 2 senedir ama yine olmuyor..doktor tüp bebek diyor bizde aşılama denemek istiyoruz çok kararsızım acaba aşılama boşa gidermi yaklaşık 1000 ytl tutacak çünkü bilmiyorum napmam gerek sizce fikri olan varmı.....
slm kader arkadaşlarım bende aynı sorunla karşı karşıyayım 9 yıllık evliyim 4,5 yaşında bir oğlum var oda zor olmuştu tedaviyle falan ama sonunda olmuştu şimdi oğluma kardeş yapmak istiyoruz 2 senedir ama yine olmuyor..doktor tüp bebek diyor bizde aşılama denemek istiyoruz çok kararsızım acaba aşılama boşa gidermi yaklaşık 1000 ytl tutacak çünkü bilmiyorum napmam gerek sizce fikri olan varmı.....
canım benim doktor asılamadan bir gün sonraya ilişki verdi.recetem aynen söyle;16.02 yani bugün ilişki,sabah 4:00 catlatma ignesi,17.02 bekleme,18.02 saat 18:00 da asılama,ertesi gün ve 21.02 tekrar ilşki verdi.bilmiyorum artık hayırlısı....
canım bol su iç çok fark edıyo idrar yolu enfeksıyonunda birde maydonoz suyu ben içemedım ama tekrarlayan idrar yolu ıltıhaplarında kültür istiyolar neyse bakalım allahım hayırlı evlatlar versın cümlemize bu bölüm cok sonlarda kalmış neden kı yaff
kızlar günler geçmek bilmiyor yaaaaaaaaaaaaaa. ağlıcam valla çok heyecenlıyım ilk aşılamadan tek farkı bu. büyük gün cumartesi tabiii ben o zamana kadar adet olmazsam.
sizleri evimde bilgisayar çöktüğünden dolayı okuldan takip ediyorum
allahım heepimize bebekler versin çifter çifter
:teytey: :teytey: kızlar içim kıpır kıpır inş. hepımız hayırlısıyla anne olacagız biraz nazlı olacak bebeklerımız :roflol: hayırlısı
slm kader arkadaşlarım bende aynı sorunla karşı karşıyayım 9 yıllık evliyim 4,5 yaşında bir oğlum var oda zor olmuştu tedaviyle falan ama sonunda olmuştu şimdi oğluma kardeş yapmak istiyoruz 2 senedir ama yine olmuyor..doktor tüp bebek diyor bizde aşılama denemek istiyoruz çok kararsızım acaba aşılama boşa gidermi yaklaşık 1000 ytl tutacak çünkü bilmiyorum napmam gerek sizce fikri olan varmı.....
evet canım bende sana onu soracaktım bu konu senındı okadar emek cektın :))
canım doktorum antıbıyotık verdı bu dönemde kullanma yumurtlama dönemındesın dedı belli olmaz birde hamıle kalıverırsın dedı :roflol: gercekten hiç bellı olmaz allahım bır mucize verıverır bellımı olur zaten ben bu günlerde pek kıpırım yaffff :teytey:
ne güzel olur valla bu pozitif düşünce cok etkıledı benı pek takmıyorum artık allahım önce saglık versin sen aşılamayı ne zaman düşünüyorsun inşaallah asılamaya gerek kalmaz canım benım ya bu sayfa hakket cok gerılerde eskısı gıbı pek kımse gelmıyo gecen ben bıle baktım baska nık var yanlıs sayfa sandım içinde yazdıklarımı okudum öyle gırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?