- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.061
darkinlifecim canım inş.dediğin olur.ne diyeyim böyle bir ceviz tanesi büyünü kaplayacak şekilde tam kanda değil siyahlık geldi bu akşam.hala bişi olduğu yok.sökülmeye çalışıyor anlamadımsadece kasıklarımda bi dolgunluk acı var birde beli ağrıyor adet olacakmışım gibi karnımda falan hiç ağrı yok.evet canım düşünüyorum kan testi yaptırmayı.2.aşılama için tam söküldüğü günden sonramı 3.gün sayılacak...
yok canım aşılama için hazırlığa adetin 3.günü başlanıyorya bende biraz siyahlık geldi dedim ya ben tam sökülmüş halimden başlayarak adeti 3sayacağım dimi.bu siyahlığı kale almayarak
3.gün ne için? Test yaptırmak içinse adet gününde yaptırabilirsin.
Bazen kanama olabiliyor gebelik olsada.
Bizim bir arkadaş 2 aylık hamile.Bi taraftanda rahimde bi bölüm hala ara ara kanıyormuş.Gerçi şimdi düşük tehlikesiyle boğuşuyor ya hayırlısı artık.
Olabilir böyle şeyler de.En garanti kan testi.
yok canım aşılama için hazırlığa adetin 3.günü başlanıyorya bende biraz siyahlık geldi dedim ya ben tam sökülmüş halimden başlayarak adeti 3sayacağım dimi.bu siyahlığı kale almayarak
dark naptın canım?Ne zaman aşılama yaptırıyosun?
Uğraşıyorum Butterfylsim ya daha başlayamadım 3. aşılamaya.Yine ilişkide ağrı başladı bu hafta dr.a gitcem.Başka bi dr. buldum.
aşılama aynı yerde olacak da diğer işler için yeni ye gitcem.
Sen naptın beklemedemisin hala?Ne zaman başlanacak tedavine?
Özledik seni Şeniz
3. adeti bekliyorum martın 9-10 u gibi olmalıyım .sonra da dr a gidicem başlıycaz inşallah.ama biraz daha mı beklesem bilemiyorum. ben seni özledim Şeniz
ya aslında bana kalsa denerim ama ilk dönem rapor almıştım biliyosun bizim müdür biraz kem küm yapmıştı.şimdi yine almak lazım o canımı çok sıkıyo.bi de eşim biraz daha bekleyelim diyor,bilemiyorum aslında akışına bıraktım dr a gideyim dediğin gibi sonra karar veririm.hayırlısı...
dondurulmuşlarla transfer daha uzun sürüyormuş sanırım.İnşallah ben tam başlamadan sen pozitif sonucunu almış olursun
Bende 6 sı gibi olurum heralde.Başlarsak aynı zamanlarda başlayacağız demekki.
O zaman gelsin dr.a git bakalım ne diyecek ona göre kesin kararı verirsin.
2 ay mı oldu ara vereli.
Olmazsa 1 ay daha beklersin.
Toparlanmış olman önemli.
İyiyim kendimi toparladım,dr. da önerdi dersen başlarsın.
Hazır olmayınca sters faktörü işi yokuşa sürüyor çünkü.
ahhhh bu stres beni bitirdi şimdiden midem deliniyor.cnm merhaba a.s.benim aşılamamın 7.günü bende asırı yogun bir duygu hali var.depresyondamıyım ne?bugün anneme gittik.masada bir anda aglamya basladım.hemde gıckıra,hıckıra herkes sasırdı.hiç sebebsiz.zaten kendimide korumuyorum.her işi yapıyorum,geziyorum.coook kötüyüm....bu asılama olayı bana göre depresyon sebebi:a015:
KIZLARRRR ben bu ay yaptıramıyorum aşılama allahtan kist falan değil bu ay önceki aşılamalar nedeni ile yumurtam çabuk büyümş iğne başlarsak 9. gün aşılama olur o zamanda rahim hazır olmazmış
marta kaldık yaaaaaaaaa:1no2:
merhaba seninle aynı gün aşılama yaptırmışız aynı agrılar bende aşılamadan sonra bir hafta geceli gündüzlü o agrıları yaşadım doktora sordum normal olacak yumurtalar çatlıyordur yada tutunmaya çalışıyodur dedi iki gündür daha iyiyim inşallah olur rabbim isteyen herkese versin inşallah güzel haberleriniverirsin
:1no2:kızlar bugün aşılama için rahim filmi çektirmeye gidiyorum bana dua edin çok canım acıyacak biliyorum....:1no2:
alah kolaylık versin gülüm rahat olmaya çalış sen nekadar rahat oursan o kadar kolay geçiyor allaha emanet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?