Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

3.gün ne için? Test yaptırmak içinse adet gününde yaptırabilirsin.
Bazen kanama olabiliyor gebelik olsada.
Bizim bir arkadaş 2 aylık hamile.Bi taraftanda rahimde bi bölüm hala ara ara kanıyormuş.Gerçi şimdi düşük tehlikesiyle boğuşuyor ya hayırlısı artık.
Olabilir böyle şeyler de.En garanti kan testi.

yok canım aşılama için hazırlığa adetin 3.günü başlanıyorya bende biraz siyahlık geldi dedim ya ben tam sökülmüş halimden başlayarak adeti 3sayacağım dimi.bu siyahlığı kale almayarak

yok canım aşılama için hazırlığa adetin 3.günü başlanıyorya bende biraz siyahlık geldi dedim ya ben tam sökülmüş halimden başlayarak adeti 3sayacağım dimi.bu siyahlığı kale almayarak

Dr.uma sormuştum bana da böyle bi durum oldu.
Aktif adetin 3. günü git sen canım.Buna bakma.

dark naptın canım?Ne zaman aşılama yaptırıyosun?

Uğraşıyorum Butterfylsim ya daha başlayamadım 3. aşılamaya.Yine ilişkide ağrı başladı bu hafta dr.a gitcem.Başka bi dr. buldum.
aşılama aynı yerde olacak da diğer işler için yeni ye gitcem.

Sen naptın beklemedemisin hala?Ne zaman başlanacak tedavine?
Özledik seni Şeniz

3. adeti bekliyorum martın 9-10 u gibi olmalıyım .sonra da dr a gidicem başlıycaz inşallah.ama biraz daha mı beklesem bilemiyorum. ben seni özledim Şeniz

3. adeti bekliyorum martın 9-10 u gibi olmalıyım .sonra da dr a gidicem başlıycaz inşallah.ama biraz daha mı beklesem bilemiyorum. ben seni özledim Şeniz

Bende 6 sı gibi olurum heralde.Başlarsak aynı zamanlarda başlayacağız demekki.
O zaman gelsin dr.a git bakalım ne diyecek ona göre kesin kararı verirsin.
2 ay mı oldu ara vereli.
Olmazsa 1 ay daha beklersin.
Toparlanmış olman önemli.
İyiyim kendimi toparladım,dr. da önerdi dersen başlarsın.
Hazır olmayınca sters faktörü işi yokuşa sürüyor çünkü.

ya aslında bana kalsa denerim ama ilk dönem rapor almıştım biliyosun bizim müdür biraz kem küm yapmıştı.şimdi yine almak lazım o canımı çok sıkıyo.bi de eşim biraz daha bekleyelim diyor,bilemiyorum aslında akışına bıraktım dr a gideyim dediğin gibi sonra karar veririm.hayırlısı...
dondurulmuşlarla transfer daha uzun sürüyormuş sanırım.İnşallah ben tam başlamadan sen pozitif sonucunu almış olursun

Neyse ki bizim müdür şimdilik iyi ya bakalım ne olur.
Tüp de uzun süre evde dinlenmek gerekiyor,bizde yok şimdilik öyle bir durum.
Aman olsun da boşver sen toparlarsın olmadığın günleri.

Benim eşimde aşılama olmazsa yazın tüp yaptıralım diyor.erkekler daha sabırlı galiba.
Bende şimdi eskisi kadar illa bu ay hemen yapalım demiyorum,en iyisi galiba akışına bırakmak.
İnşallah sendende kısa zamanda duyarız canım pozitifi.aminn.görüşürüz yine canım.kendine iyi bak gittim ben.

ahhhh bu stres beni bitirdi şimdiden midem deliniyor.cnm merhaba a.s.benim aşılamamın 7.günü bende asırı yogun bir duygu hali var.depresyondamıyım ne?bugün anneme gittik.masada bir anda aglamya basladım.hemde gıckıra,hıckıra herkes sasırdı.hiç sebebsiz.zaten kendimide korumuyorum.her işi yapıyorum,geziyorum.coook kötüyüm....bu asılama olayı bana göre depresyon sebebi:a015:

darkinlife rahim enfeksıyonu olabılır canım benımde ilişki sırasında agrı oluyodu rahim enfeksıyonum cıktı bi fitil kullanıyorum vagino-hex diye artık agrım yok
hazalım sende cok stres yapma canım yaa pozitif düşün pozitif olsun

KIZLARRRR ben bu ay yaptıramıyorum aşılama allahtan kist falan değil bu ay önceki aşılamalar nedeni ile yumurtam çabuk büyümş iğne başlarsak 9. gün aşılama olur o zamanda rahim hazır olmazmış

marta kaldık yaaaaaaaaa:1no2
:

kendimi görüyoruummmmm. stresss yok demesi kolaymış değil miyerimseniben
düşünme desemmde olmuyor zaten olacaksa her şekilde olur canım. hayal kur ben inanıyorum senin tutacak

ben bu ay yaptıramıyorum

marta kaldık yaaaaaaaaa
[/B]

o zaman bitanem bu ay dinlen bol,bol zıpla gez.kendine vakit ayır moral topla,topla ki.....bu seferki asılaman rahat gecsin.ALLAH bizide ilk geceden hamile kalanlardan,korunuyordum ama gebe kalmısım diyenlerden kılsın...aaaamiiiiinnnnn.....canımsınnna.s.

arkadaslar merhaba biz de tüp bebege baslayacaktık ama esimin spermogram tahlil sonucu yüksek cıktı ve asılama dediler bugün adetimin ücüncü günü ve bana klomen baslattılar 1 hafta sonra gel dediler anlamadım cogunlukla igne olunuyor sanıyordum ne oldu anlamadım i hafta sora gitcem igne falan dediler cok iyi acıklamadılar ya pek iyi bir doktora denk gelemedim galiba ufff kötüyüm nasıl oluyo bu isler ??? cok zor geldi yaa

Hadi bakilim hayirlsi olsun insallah ya.Ins asilama yaptran arkdaslarin hepsinden mujdeli haberler aliriz. rabbim hayri istmeyi ve hayra razi olmayi nasip etsin insallah hepimize. Umitle umitsizlik arasinda dolasip duruyor ruh halim benimde. sancilarim gittikce siddletledni benim ve dun dayanamayip doktra gittik. Yumurtaliklarinla birlikte kislerin de buyumus dedi doktor. Eger agrilarin dayanilmaz olursa mecburen serum verecegiz dedi ve boyle giderse serum a evet dieycegim ben.. Ah Ahh ne zormus anne olmaya calismak yaa..:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…