- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 363
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.041
Kızlar klomenle 4,5,6,18,ve 19mm büyüklüğünde 5 tane yumurtam olmuş:bbo: Buna sevinmelimiyim üzülmelimiyim şimdi.
Biraz önce çatlatma iğnesini yaptırdım pazarteside aşılama olucak dualarınızı bekliyorum..
benım bakılmadıgı için gebe kalmamıs olmayayım büyüklügüne bakardı ve 14, gun ıgneyı olurdumm insan catlamısmı dıye bakar ama hıc bakmadı bırde gonophene yi cok kullanınca kist yapıyomuş dıyolar ee ben yandım ozaman 6 aya tamamlıycaz inşaallah olmaz bişiy ama olacak olsa doktor söylerdı heralde
Bu sefer ümitlenmiyorum.Artık hastaneye gidip gelmekten bıktım.Tek derdim bir an önce bu son aşılamamı da yaptırıp raporumu elime almak.
Benim dr. bakardı.
Çatlamayanı da aşılama yaparken görmüştü diğer dr.
Aşılamayı izletiyolar ya bi de ultrasonla.Çok güzel oluyo izlemek.O zaman 3 taneden bir hala çatlamamış bekliyodu.
5 tane sayı olarak iyi ama 2 tanesi işini görecek.
Klomenle 2 tane yumurta gayet iyi.
Hayırlı olsun, inşallah aşılamandan güzel bir sonuç alırsın.
benım bakılmadıgı için gebe kalmamıs olmayayım büyüklügüne bakardı ve 14, gun ıgneyı olurdumm insan catlamısmı dıye bakar ama hıc bakmadı bırde gonophene yi cok kullanınca kist yapıyomuş dıyolar ee ben yandım ozaman 6 aya tamamlıycaz inşaallah olmaz bişiy ama olacak olsa doktor söylerdı heralde
CNM İYİ GECELER BENDE SENİN DURUMUNDAYIM.ÖZEL BİR KLİNİKTE ASILAMA OLDUM.AMA,BENİM DR.CATLAMIŞ MI DİYE;BAKMADAN ASILAMAYI YAPTI.KAFAM KARISTI YAAA...SEN ASILAMA OLDUN MU?
ay canım başından beri bi umutsuzluk vardı.niye dersen herkesin aşılaması çatlatma iğnesinden 36saat sonra oluyor benim 24 saat sonra yapıldı.ve yumurtalarımın aşılamadan 1gün sonra çatladığını hissettim.sağol canım desteğin için.allah hepimizin yüzünü güldürsüncanım allahım sabır versin inşaallah bidahakı sefere bizimde imtihanımız buymuş allahım hayırlı evlatlar versin bakalım biraz daha bekle belkı üstünü görüyosundur
senin aşılaman iğneden 36saat sonra olmadımı zatenkızlar ateşim bıu sabah arttığını gördüm hep 36,3 giderken bu sabah 36,6 oldu ve tekrar uyudum ve saat 10,30 uyandıyımda ateşimin 36,8 olduğunuu gördüm ...arkadaşlar çatlama gerçeklerştti ama ne zaman olduğunu bilemiyorum genelde 36 saat sonra deniyor ama benin ne ağrım ne sızım oldu :)neyse arkadaşlar inşallah aşılamam tutar evdede çalışmalar sürüor:))bakkalım artık allahıma kaldı..
benım perşembe sabahı iğnem oldu saat 9,30 da sonra cuma günü 2,30 da enjekde edildi hatta saat 3 e doğru..yanııı 30 saat sonra enjekde edildi....
CNM BENİM KAFAMA TAKILAN BİRSEY DAHA VAR YAAA....DR.COK YUMURTLAYIP OHSS OLUSUYOR DİYE...AZ DOZLARLA BASLADI VE TEK YUMURTA GEKİŞTİRDİ.ODA 19mm BENİM HAMİLELİK SANSIM %0 SANIRIM YAAA....
Ben şunu tesbit ettim gözlemlerime göre,ultrasonla bakanlar infertilite alanında uzmanlaşmış dr.lar oluyor genelde.Yani bazı dr.lar bu konunun yeterince hakimi olmadığı halde yapabiliyorlar.Ben özel bir muayenede olmuştum bir sefer de ordan biliyorum.Adam ölü spermlerle yaptı aşılamayı bırak ultrasonu.CNM İYİ GECELER BENDE SENİN DURUMUNDAYIM.ÖZEL BİR KLİNİKTE ASILAMA OLDUM.AMA,BENİM DR.CATLAMIŞ MI DİYE;BAKMADAN ASILAMAYI YAPTI.KAFAM KARISTI YAAA...SEN ASILAMA OLDUN MU?
darkınlıfe ben asılama olmıcemkı doktor 2 ay daha hap tedavısı verdı olmazsa hsg sonra baska bı hap tedavısı en son asılama ama sperm testı kötü çıkarsa hemen asılama olacagım nasip ya allahım inşaallah kucagımızı boş bırakmaz
Canım ya sen yinede kan testi yaptırsaydın.Bazen tututp düşebiliyormuş ya,en azından kafanda soru işareti kalmazdı.Ben adetim gelse de yaptırıyorum hep.arkadaşlar benimde olmadı ilk aşılamamdı.bugün 14 gün.tuv.girdim peçeteye kanlı su geldi.çoooooooooooooooook moralim bozuk.tekrar aynı sıkıntıları yaşıyacağım...devamıda gelir heralde
ay canım başından beri bi umutsuzluk vardı.niye dersen herkesin aşılaması çatlatma iğnesinden 36saat sonra oluyor benim 24 saat sonra yapıldı.ve yumurtalarımın aşılamadan 1gün sonra çatladığını hissettim.sağol canım desteğin için.allah hepimizin yüzünü güldürsün
kızlar ateşim bıu sabah arttığını gördüm hep 36,3 giderken bu sabah 36,6 oldu ve tekrar uyudum ve saat 10,30 uyandıyımda ateşimin 36,8 olduğunuu gördüm ...arkadaşlar çatlama gerçeklerştti ama ne zaman olduğunu bilemiyorum genelde 36 saat sonra deniyor ama benin ne ağrım ne sızım oldu :)neyse arkadaşlar inşallah aşılamam tutar evdede çalışmalar sürüor:))bakkalım artık allahıma kaldı..
a.s canım benimde cuma günü o saatlerde aşılamam oldu bende perşembe sabahı iğnemi vurdurdum.3 . aşılamam oldu.ultrasonlada bakılmadı çatlamışmı diye bugünde belim ve kasıklarım çok ağrıyor daha öncekilerinde kasıklarımda pek ağrı yokdu ama hayırlısı bakalım tutacakmış gibi pek umudum yok ama tüp bebek için rapor almak için uğraşıyoruz bundan sonra tutmazsa alıcaz bakalım ALLAH hepimize annelik duygusunu tatdırsın amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?