Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım sen bu konularda cok ılgılısın herkesle ılgılenıyorsun sana bu konuda minnettarım..ılk gırınce sana bakıyorum onlıne mı dıye ve sırf senle yazısmak ıcın bu sayfaya gırıyorum
sen hiç gonophene ve pregly tedavısı oldunmu canım

Sağol canım elimden geldiğince arkadaşlara cevap yazmaya çalışıyorum.
Hepimiz aynı dertten yanıyoruz ne de olsa.Bende sizleri görünce daha şevkle yazıyorum zaten :)

Ben aşılama öncesinde bir kez ya da iki kez ganophene kullanmıştım yalnız bunu kullanırken çatlatma iğnesiz yumurta takibiyle kullanmıştım.İlk kullanmamda adetin bi kaç gün geçmişti.Dr. ultrasonda baktı.Minik bi nokta vardı siyah,vatana millete hayırlı olsun dedi nasıl ümitlendim.Kan testi verdim.Daha test sonucunu öğrenmeden merdivenleri in çık,adetimin geldiğini farkettim.Testte de negatif çıkmıştı.Bazen acaba??? diyorum olabilirmiydi?
Dr. o nuktayı bana da gösterdi mini minicik bişeydi.Yumurta kesesi değildi kesinlikle ya Allah bilir neydi?

Sonra benim hayatımda sildiğim bi aşılamam olmuştu.Nerdeyse spermlerin hepsini öldüren bi yere yıkatmışız malesef boşa yaptık onu,ben de zaten onu sildim hayatımdan.Orda kullanmıştım ganophene ve pregnly i.Ama ben bu denemeyi sildim yani benim 0. denemem o :))))

İlk aşılamam(Deneyimli ellerde yapılan)yine ganophene ile oldu.

İkincisi gonal f leydi?

Folik asit alıyomusun bu arada?

canım ben folık asıt almıyorum ben bundan 7 ay önce gonophene ve pregly oldum 4 ay boyunca bu tedavı yapıldı
şimdiki doktorum dedıkı 6 aya tamamlayalım ve benım cok içime sindi bu doktor cünkü spermıyogramı bu hastanede yaptırma tıp fakultesınde yaptır dedı daha ıyı sonuc alınıyo dedı.
valla canım her doktora güven olmuyo bana bunca yıl pko denıldı ama meger öyle degılmısım
senın sorun neydı ben hep kendımı anlatıyorum :roflol:
allahım inşaallah bu pozitiflikle bize hayırlı bebişler verır hata tüm ısteyenlere :teytey:

Neden almıyosum?Özel bi sebebi var mı?
Bebeklerin nörolojik gelişimi için çok önemliymiş.Hamile kalınmadan 1 yıl önce kullanmaya başlanılması iyi olur diyordu geçen bi gazetede.
Bende kullanmayı bırakmıştım çok üstüste kullanmak zararlı olur diye.Başladım yeniden.
Çok uzun süredir bebek beklemiyorsanız denenebilir 2 kere daha tabiki.
Biz 5 yıldır evli olunca daha fazla beklenti içerisinde oluyoruz.
Spermiyogram yapan yer de çok önemli yıkama işlemini yapan yer de.
Eşiminde sonuçları hep değişik değişik çıkıyordu.
Bizim morfoloji,ileri hareketsizlik, bir de benim sol kanal kapalıydı.Sorunlarımız bunlardı canım.

İnşallah canım bizde pozitifliğin faydasını kan testindede görürüz :teytey:

Kaçıyorum ben.Öptüm canım..

selam kızlar dün akşam randevum vardı şuanda herşey yolunda gidiyor
galiba salı sabah çatlatma yiyecem çarşamba akşama da aşılama olacam gibi
dualarınızı bekliyorum
inşallah annelik çok yakınımdadır

aaa burayı yenii buldumm:))

neden çağırmıyonuz beni burayaa:)))

ayy kızlar benım perşembe günü sabahdan iğnem vuruldu 9,30 daa ve dün yanıcuma günüde aşılamam oldu saat 2,30 da...

ama benım hala ateşim artmadı yumurtlayınca ateş artmazmı????

nedne böyle oldum yumurtam çatlamadımı acabaaa..ne olun cevaplayınnnnnnnnn

slm arkadaslar, ben de subatin 14 de ilk asilamami yaptirdim ayin 29 da kan verececegim. yaklasik iki yildir tedavi goroyrum herhangi bi sonuc alamayinca asilamaya karar verdik. Son dort gundur ozellikle geceleri kasiklarimdaki sancdan uyuyamiyrum. sizlerde de boylemi olmsutu

HADI HAYIRLISI OLSUN MORGÜL
POZITİF OL POZITIF DUSUN OLACAK INŞALLAH

merhaba seninle aynı gün aşılama yaptırmışız aynı agrılar bende aşılamadan sonra bir hafta geceli gündüzlü o agrıları yaşadım doktora sordum normal olacak yumurtalar çatlıyordur yada tutunmaya çalışıyodur dedi iki gündür daha iyiyim inşallah olur rabbim isteyen herkese versin inşallah güzel haberleriniverirsin

merhaba canım kolay gelsin inşallah herşey çok güzel geçer bende silifkedeyim seninle tanışmak isteriminşallah sonu güzel biter duaların seninle hoşçakal

Canım öyle ateş falan olmuyo zaten hem senin yumurtlama evren geçmiş artık aşılaman yapıldığına göre, çatlamıştır merak etme sen, inşallah tutar hayırlısıyla

Of ya kızlar
Belki ben bu ay da aşılama yaptıramayabilirim.
Dün ilişki sonrasında kanama oldu.
Dr.a da hafta içi yada önümüzdeki haftasonu gidebileceğim ancak.

bitanem gecmiş olsunn neden geldıkı kanama bana doktorum ilişki sırasında kanaman oluyomu diye sormuştu bu kanama ne anlama gelıyokı inşaallah kötü bişey degıldır bi kontrol amaclı gitsen doktora hem için rahat eder canım benım gecmiş olsunna.s.

hoşgeldın canımm nasıl gıdıyo diyet işi:smiley-cool:bak ben 68 oldum:hooray: asılama mı yaptırdın hayırlı olsun bakalım ben daha ıkı ay gonophene kullancam

Morgülcüm umarım böyle yolunda devam eder herşey ve bu sefer annelik seni bekliyordur inşallah.

Çatlamış olması gerekiyor.Aşılama yaparken dr. çatlamamış olsaydı görürdü zaten.
Benim geçen aşılamamda yumurtanın biri daha çatlamamış,neden biliyomusun bana sürpriz yapmak istemiş :)))) Dr arada oluyor böyle demişti.
Hadi canım hayırlı olur inşallah.

Canım belirtiler çok değişiklik gösterebiliyorr.O belirtiler kullandığın çatlatma iğnesinden de olabiliyor.Sen dinleme fazla kendini.
Sorununuz neydi acaba?Özel değilse.
29 şubata da az kalmış güzel haberini de alırız umarım,bol şanslar.

senağlamasenağlama
Bilmiyorum herşey olabülür senağlama
Çok moralim bozuldu.En çok da tedavi olurum aşılama bu ay da ertelenir diye korkuyorum.
Ne zaman kullancaksın ilaçlarını sen?

canım gonophene ne zaman kullanırım bılmıyorum martın 9 unda adet olucam ozaman antıbıyotıklere baslıycam canım moralını bozma belkı ıyı bişeydır bellımı olur sen yınede doktoruna bı gıt bakalım bu kanama neyın nesi moralını bozma bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler

Bende martın 6sı gibi olcam heralde.Sanırım yine beraber gideceğiz.
Bi de beraber pozitifi görsek bu ay :))

Hayırlısı olsun.

Senin ganophene de kaç yumurta gelişiyo benim1ila 3 arası oluyo.
Zaten gonal f de de (75) 3 taneydi.

darkımmm bende de öyle gelısıyo bı ara 18mm 20mm 22mm 3 tane yumurta gelişmişti catlama ignesi olmuştum ama doktorum hiç catlamışmı dıye bakmazdı
bencede bıde hayırlısıyla şu çift çizgiyi görsek :teytey:

Benim dr. bakardı.
Çatlamayanı da aşılama yaparken görmüştü diğer dr.
Aşılamayı izletiyolar ya bi de ultrasonla.Çok güzel oluyo izlemek.O zaman 3 taneden bir hala çatlamamış bekliyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…