- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 363
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.021
canım sen bu konularda cok ılgılısın herkesle ılgılenıyorsun sana bu konuda minnettarım..ılk gırınce sana bakıyorum onlıne mı dıye ve sırf senle yazısmak ıcın bu sayfaya gırıyorum
sen hiç gonophene ve pregly tedavısı oldunmu canım
canım ben folık asıt almıyorum ben bundan 7 ay önce gonophene ve pregly oldum 4 ay boyunca bu tedavı yapıldı
şimdiki doktorum dedıkı 6 aya tamamlayalım ve benım cok içime sindi bu doktor cünkü spermıyogramı bu hastanede yaptırma tıp fakultesınde yaptır dedı daha ıyı sonuc alınıyo dedı.
valla canım her doktora güven olmuyo bana bunca yıl pko denıldı ama meger öyle degılmısım
senın sorun neydı ben hep kendımı anlatıyorum :roflol:
allahım inşaallah bu pozitiflikle bize hayırlı bebişler verır hata tüm ısteyenlere :teytey:
selam kızlar dün akşam randevum vardı şuanda herşey yolunda gidiyor
galiba salı sabah çatlatma yiyecem çarşamba akşama da aşılama olacam gibi
dualarınızı bekliyorum
inşallah annelik çok yakınımdadır
slm arkadaslar, ben de subatin 14 de ilk asilamami yaptirdim ayin 29 da kan verececegim. yaklasik iki yildir tedavi goroyrum herhangi bi sonuc alamayinca asilamaya karar verdik. Son dort gundur ozellikle geceleri kasiklarimdaki sancdan uyuyamiyrum. sizlerde de boylemi olmsutu
selam kızlar dün akşam randevum vardı şuanda herşey yolunda gidiyor
dualarınızı bekliyorum
aaa burayı yenii buldumm:))
neden çağırmıyonuz beni burayaa:)))
ayy kızlar benım perşembe günü sabahdan iğnem vuruldu 9,30 daa ve dün yanıcuma günüde aşılamam oldu saat 2,30 da...
ama benım hala ateşim artmadı yumurtlayınca ateş artmazmı????
nedne böyle oldum yumurtam çatlamadımı acabaaa..ne olun cevaplayınnnnnnnnn
Of ya kızlar
Belki ben bu ay da aşılama yaptıramayabilirim.
Dün ilişki sonrasında kanama oldu.
Dr.a da hafta içi yada önümüzdeki haftasonu gidebileceğim ancak.
aaa burayı yenii buldumm:))
ayy kızlar benım perşembe günü sabahdan iğnem vuruldu 9,30 daa ve dün yanıcuma günüde aşılamam oldu saat 2,30 da...
Morgülcüm umarım böyle yolunda devam eder herşey ve bu sefer annelik seni bekliyordur inşallah.selam kızlar dün akşam randevum vardı şuanda herşey yolunda gidiyor
dualarınızı bekliyorum
Çatlamış olması gerekiyor.Aşılama yaparken dr. çatlamamış olsaydı görürdü zaten.aaa burayı yenii buldumm:))
Canım belirtiler çok değişiklik gösterebiliyorr.O belirtiler kullandığın çatlatma iğnesinden de olabiliyor.Sen dinleme fazla kendini.slm arkadaslar, ben de subatin 14 de ilk asilamami yaptirdim ayin 29 da kan verececegim. yaklasik iki yildir tedavi goroyrum herhangi bi sonuc alamayinca asilamaya karar verdik. Son dort gundur ozellikle geceleri kasiklarimdaki sancdan uyuyamiyrum. sizlerde de boylemi olmsutu
bitanem gecmiş olsunn neden geldıkı kanama bana doktorum ilişki sırasında kanaman oluyomu diye sormuştu bu kanama ne anlama gelıyokı inşaallah kötü bişey degıldır bi kontrol amaclı gitsen doktora hem için rahat eder canım benım gecmiş olsunna.s.
canım gonophene ne zaman kullanırım bılmıyorum martın 9 unda adet olucam ozaman antıbıyotıklere baslıycam canım moralını bozma belkı ıyı bişeydır bellımı olur sen yınede doktoruna bı gıt bakalım bu kanama neyın nesi moralını bozma bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler
darkımmm bende de öyle gelısıyo bı ara 18mm 20mm 22mm 3 tane yumurta gelişmişti catlama ignesi olmuştum ama doktorum hiç catlamışmı dıye bakmazdı
bencede bıde hayırlısıyla şu çift çizgiyi görsek :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?