Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tabiki canım tabiki rabbim neyi uygun gördüyse o olsun aşılamanın 11 ve 12 .günü yumurtalar çatlamaya devam ediyomuş hıı kistler ilaçlardan dolayımı bütüme yapıyor acaba peki ultr girdiginde tutup tutmadıgını görmedimi sence tuttuysa belli olması gerkmiyormu çok soru sordum özürdilerim benim moreli çok bozuk canım yaaaa dün gece kanama geldi ama çok az pembemsi bir renk doktora söyledim perşembe günü kanda ögrenelim sonucu ondan sonra dedi allah kolaylık versin herkese allaha emanet olsenağlama

ne kadr zamandır uğraşıyosunuz melek cim inşallah pozitif çıkar sonucun allahın izniyle..

ne kadr zamandır uğraşıyosunuz melek cim inşallah pozitif çıkar sonucun allahın izniyle..

ben evlendigim ilk günden beri yani 8 sensdir ugraşıyorum biyorumki yine olmadı rabbim istemiyor galiba neyapalım yorulsamda sonuna kadar deneyecegim rabbim inşallah bizlerin boynunu bükmiyecektir babbime güveniyorum

rahim filmini çektirdim geldim melek cim allah yardım etti korktuğum gibi zor olmadı tabi biraz ağrı acı vardı ama çokta değildi sorunyokmuş tüpler açık bakalım şimdi bi daha ki aya aşılama artık inşallah ondada herşey yolunda gider..

Merhaba arkadaşlar
1.aşılamam yaptıralı 16. günüm ama hala kan testi yaptırmadım korkuyorum negatif diye. bugün idrar testi yaptım malesef negatif sizlerin adetiniz normal gününde mi geldi. Zaten karnımda çok ağrıyo olamadı galiba. Adetime 2 gün var lüüütfen cevap verin ALLAH hepize en yakın zamanda bebişlerimizi verir

canım seninle aynı gün yatırmışız.benimde 16.gününm.bende yarın yaptıracağım.benimde geçen ay 28inde idi adetim.benden pazar günü bulanık bi akıntı ile biraz siyahlık geldi.bidaha bişi olmadı.doktorum yaptır dedi.inş.güzel sonuçlar alırız...

Kızlar 16.güne kalmadan gelir genelde aşılamada.
Çoğunlukla 14.gün geliyo.
Ddm senin siyah kan pazar geldi bi daha gelmediyse var yaaaa sen hamişsin galibaaa.
Tutunma kanamasına benziyor.Hadi bakalım inşallah ikinizinkide tutar umarım.

:1no2:kızlar bugün aşılama için rahim filmi çektirmeye gidiyorum bana dua edin çok canım acıyacak biliyorum....:1no2:

Nasıl korktuğun gibi değil di değil mi?
Ben hep diyorum korkulacak bişi yok diye zaten azcık acıyo ama az.
Sewindim kanallarının açık çıktığına.Denemenizde başarı sağlarsınız umarım.

kızlar perşmebe akşama aşılama oluyorum dualarınızı bekliyorum
Morgülcüm canım hep dualarımızdasın.Tüm sitedeki arkadaşlarımı unutmuyorum kendimle birlkte.Ama özellikle perşembe günü de dualarımız seninle olcak.bol şanslar,gönlüne göre olsun inşallah bu sefer.

Gitcem canım dr.a üşütmüşüm çok kötüyüm gidemedim daha.
Vardır bişeyler öğrencez artık neyse.
Evet HAZALIM Pozitif düşün lütfen.

Değerlendir o zaman o yumurtaları :)))jeyyar
Bayatlatma sakın yerimseniben
az daha bekleyelim sorun değilde sonuca ulaşalım yeter ki..

Canım neden iğne varilmedi,aşılama sonrası tüp bebeğe geçerken yaptırdığın aşılamanın sayılması için 3 kez iğneyle aşılamanın yapılması isteniyormuş.
Ben de bunu sonradan öğrendim ben ilk aşılamamda hapla büyütüldü yumurtalar ya benim o aşılamam sayılmayabilirmiş.Artık dr. kılıfına uydurabilir mi bilemem de.Sorsaydın bunu bir keşke.

darkincincin inşallah.yarın yaptıyorum.inş.güzel heber veririm sizlere

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum tecrübesi olanlar lütfen cevap versin benim doktorum ilk aşılamamı yapacak ama rahim filmini çekmedi önce rahim filmi mi çekmesi gerekmez mi doktoruma güvenemiyorum

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum tecrübesi olanlar lütfen cevap versin benim doktorum ilk aşılamamı yapacak ama rahim filmini çekmedi önce rahim filmi mi çekmesi gerekmez mi doktoruma güvenemiyorum
benimki tedavinin en başında çekilmişti.ama burada okuyorum ilk aşılama olupta sonuç negatif olursa onun ardındanda çektirenler var.benim aşılamada iğneler için rapor çıkarttırırken onuda istemişlerdi.senin nasıl olacak ki..

doktorum aşılamayı yapalım olmazsa daha sonra film çekeriz dedi bana mantıklı gelmedi de eğer tüpler tıkalıysa aşılama gerçekleşmez sanırım boş yere zaman kaybı diye düşündüm

jupitercim yasinin gencligi,
hic dogum yapmamis olman,
hic ameliyat,enfeksiyon v.b. seyler gecirmemis olman,
dr unun seni saglikli bulmasi
belki istememesine sebep olmustur bende dru kandirabilsem film cektirmeden asilmama yaptirmak istiyrm ama isticegini solemisti
korkudan gitmiyrm dr a

doktorum aşılamayı yapalım olmazsa daha sonra film çekeriz dedi bana mantıklı gelmedi de eğer tüpler tıkalıysa aşılama gerçekleşmez sanırım boş yere zaman kaybı diye düşündüm

evet şimdi doktorun ya tutarsa yapıyo rahim filmini görmeden deniyo eğer tıkanıklık varsa boşuna uğraşıyo yani.....benim tüplerim açık olduğu ben biliyodum zaten ama yinde doktorum istedi benim bir oğlum var 4,5 yaşında ama sezeryanla yaptığım için doğumu ameliyatta da tüpler tıkanabiliyomuş yani normal doğum olsaydı gerek yoktu benim için filme ama ben yaptırdım tabi açık bakalım bir dahaki aya aşılama allah hepimizin yardımcısı olsun canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…