- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.081
tabiki canım tabiki rabbim neyi uygun gördüyse o olsun aşılamanın 11 ve 12 .günü yumurtalar çatlamaya devam ediyomuş hıı kistler ilaçlardan dolayımı bütüme yapıyor acaba peki ultr girdiginde tutup tutmadıgını görmedimi sence tuttuysa belli olması gerkmiyormu çok soru sordum özürdilerim benim moreli çok bozuk canım yaaaa dün gece kanama geldi ama çok az pembemsi bir renk doktora söyledim perşembe günü kanda ögrenelim sonucu ondan sonra dedi allah kolaylık versin herkese allaha emanet olsenağlamaHadi bakilim hayirlsi olsun insallah ya.Ins asilama yaptran arkdaslarin hepsinden mujdeli haberler aliriz. rabbim hayri istmeyi ve hayra razi olmayi nasip etsin insallah hepimize. Umitle umitsizlik arasinda dolasip duruyor ruh halim benimde. sancilarim gittikce siddletledni benim ve dun dayanamayip doktra gittik. Yumurtaliklarinla birlikte kislerin de buyumus dedi doktor. Eger agrilarin dayanilmaz olursa mecburen serum verecegiz dedi ve boyle giderse serum a evet dieycegim ben.. Ah Ahh ne zormus anne olmaya calismak yaa..:1rolleyes:
teşekkür ederim melek cim şimdi rahatım diyorum ama hastaneye girince ne olur bilemiyorum...sağolasın...
tabiki canım tabiki rabbim neyi uygun gördüyse o olsun aşılamanın 11 ve 12 .günü yumurtalar çatlamaya devam ediyomuş hıı kistler ilaçlardan dolayımı bütüme yapıyor acaba peki ultr girdiginde tutup tutmadıgını görmedimi sence tuttuysa belli olması gerkmiyormu çok soru sordum özürdilerim benim moreli çok bozuk canım yaaaa dün gece kanama geldi ama çok az pembemsi bir renk doktora söyledim perşembe günü kanda ögrenelim sonucu ondan sonra dedi allah kolaylık versin herkese allaha emanet olsenağlama
kızlar perşmebe akşama aşılama oluyorum dualarınızı bekliyorum
ne kadr zamandır uğraşıyosunuz melek cim inşallah pozitif çıkar sonucun allahın izniyle..
Merhaba arkadaşlar
1.aşılamam yaptıralı 16. günüm ama hala kan testi yaptırmadım korkuyorum negatif diye. bugün idrar testi yaptım malesef negatif sizlerin adetiniz normal gününde mi geldi. Zaten karnımda çok ağrıyo olamadı galiba. Adetime 2 gün var lüüütfen cevap verin ALLAH hepize en yakın zamanda bebişlerimizi verir
:1no2:kızlar bugün aşılama için rahim filmi çektirmeye gidiyorum bana dua edin çok canım acıyacak biliyorum....:1no2:
Morgülcüm canım hep dualarımızdasın.Tüm sitedeki arkadaşlarımı unutmuyorum kendimle birlkte.Ama özellikle perşembe günü de dualarımız seninle olcak.bol şanslar,gönlüne göre olsun inşallah bu sefer.kızlar perşmebe akşama aşılama oluyorum dualarınızı bekliyorum
darkinlife rahim enfeksıyonu olabılır canım benımde ilişki sırasında agrı oluyodu rahim enfeksıyonum cıktı bi fitil kullanıyorum vagino-hex diye artık agrım yok
hazalım sende cok stres yapma canım yaa pozitif düşün pozitif olsun
Değerlendir o zaman o yumurtaları :)))jeyyarKIZLARRRR ben bu ay yaptıramıyorum aşılama allahtan kist falan değil bu ay önceki aşılamalar nedeni ile yumurtam çabuk büyümş iğne başlarsak 9. gün aşılama olur o zamanda rahim hazır olmazmış
marta kaldık yaaaaaaaaa:1no2:
Canım neden iğne varilmedi,aşılama sonrası tüp bebeğe geçerken yaptırdığın aşılamanın sayılması için 3 kez iğneyle aşılamanın yapılması isteniyormuş.arkadaslar merhaba biz de tüp bebege baslayacaktık ama esimin spermogram tahlil sonucu yüksek cıktı ve asılama dediler bugün adetimin ücüncü günü ve bana klomen baslattılar 1 hafta sonra gel dediler anlamadım cogunlukla igne olunuyor sanıyordum ne oldu anlamadım i hafta sora gitcem igne falan dediler cok iyi acıklamadılar ya pek iyi bir doktora denk gelemedim galiba ufff kötüyüm nasıl oluyo bu isler ??? cok zor geldi yaa
darkincincin inşallah.yarın yaptıyorum.inş.güzel heber veririm sizlereKızlar 16.güne kalmadan gelir genelde aşılamada.
Çoğunlukla 14.gün geliyo.
Ddm senin siyah kan pazar geldi bi daha gelmediyse var yaaaa sen hamişsin galibaaa.
Tutunma kanamasına benziyor.Hadi bakalım inşallah ikinizinkide tutar umarım.
benimki tedavinin en başında çekilmişti.ama burada okuyorum ilk aşılama olupta sonuç negatif olursa onun ardındanda çektirenler var.benim aşılamada iğneler için rapor çıkarttırırken onuda istemişlerdi.senin nasıl olacak ki..arkadaşlar bir şey sormak istiyorum tecrübesi olanlar lütfen cevap versin benim doktorum ilk aşılamamı yapacak ama rahim filmini çekmedi önce rahim filmi mi çekmesi gerekmez mi doktoruma güvenemiyorum
doktorum aşılamayı yapalım olmazsa daha sonra film çekeriz dedi bana mantıklı gelmedi de eğer tüpler tıkalıysa aşılama gerçekleşmez sanırım boş yere zaman kaybı diye düşündüm
darkincincin inşallah.yarın yaptıyorum.inş.güzel heber veririm sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?