Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bakalım cnm ne güzel yazıyorsun.insan burada kimselerle konusamadıklarını ve samimiyeti bulamıyor.ben pek ümitli deyilim.dr.bilinçli olarak tek yumurta geliştirdi.pcos oldugum için,birde ben hiç yatmadım.cok hareketli bir yapım var.elimde deyil....:dance:herkesin agrısı oluyor.bende bişey yok .entresan gibi.cnm sen tedavinin hangi asamasındasınnnn?a.s.
hazalım inşaallah bebegım senınde tutarrr dark biraz sonra gelecek kaybolmayın bakimmm

bilmem banada öyle geliyor.3yumurta ile yapıldı aşılama.daha 3tane daha vardı gelişmekte olan.doktorda çoğul gebelikten korktu.napalım hayırlısı artık öyleyse de

canım bellımı olurr allahım belırtısısız konduruverir göbişine bebegını
ben daha ılk asamalardayım 4 ay gonophene ve pergly olmustum doktor 6 aya tamamlayalım dedı 2 ay daha gonophene tedavısı

yanlış yazmısımmmm yaaaa....samimiyeti buluyor.hepiniz canımsınız benim.ALLAHH isteyen herkese bu güzel ve kutsal duyguyu tatdırsınnn.....AAAMMMMİİİNNNNNN.....

canımsıııınız ya.çok sağolun...hiç bozma güzel kalbini.nasip olunca gerçekten oluyor.benim hiiç umudum yoktu inan bana..belirti olarak 14.gün kanlı su ve çok az siyahlık geldi.ağla ağla öldürdüm kendimi.bidahada bişi gelmedi.17.günüm ama çok umutsuz gittim tahlil yaptırmaya bugün.birde bacaklarıma ve kasıklarıma ara ara ağrı saplanıyordu.ben hep sökülmüyor dedim.gözlerim ışıl ışıl oldu ve göçtü.herkes oradan anladı zaten.allahım sizlere versin en kısa zamanda

kızlar bimem ki banada öyle geliyor sanki.3yumurta ile aşılama yapılmıştı.arkadan 3yumurta daha geliyordu gelişen.doktorda çoğul gebelikten korktu.napalım hayırlısı olursada artık
Ddm tebrikler canımcım yaaaaaa
süper bir haber Allah analı babalı büyütmesiy nasip eder inşallah....

Darısı bizlere de olsun ....

HAZALIMM sen naptın?Canım test yapmadın mı?

Ddm tebrikler canımcım yaaaaaa
süper bir haber Allah analı babalı büyütmesiy nasip eder inşallah....

Darısı bizlere de olsun ....

HAZALIMM sen naptın?Canım test yapmadın mı?

amin canım çooook teşekkürler.iyiki varsınız sizlerle moral buldum.duarım herkesten tyana.ezan okunuyor şuan inan bana dua ediyorum hepinize.inş.bigün mutlaka sizlerede nasip olacak

canım ben aldım bugün sonucu pozitif.492.1 sonuç.allahım herkese yaşatsın bu güzel duyguyu.allah sizlerede versin çifter çifter....
Canım değerin çok iyiymiş.Çoğul gebelik gibi duruyor walla.İnşallah hayırlısı olur.
darkincigim cnm merhaba ben beklemedeyim cnm.daha sonuca 1 hafta var.ama ben hiç yerimde duramıyorum.bol,bol geziyorum.tutsuysa mucize inan ki....sen neler yaptın?a.s.

Canım hafsaa seni sorunca bende bugün sandım.Oh oh dedim ne güzel yıkacaklar burayı die.

Neyse sende haftaya yıkarsın buraları inşallllaaaaahhh.a.s.

canım evet ya benide o düşündürüyor.sizler daha iyi biliyorsunuz öylemi oluyor gerçekten değer yüksek olunca.tek olsa dahamı az çıkardııı.

DDm içine doğuyormuydu canım ne kadar ümitsiz olsakta bazen insanlar hissediyor ya?
Bir de ne gibi belirtiler yaşadın..

ilk 1hafta hep evet diyordum.sonra ümidin yerini umutsuzluk aldı tamamen.yemek yemekten uzaklaştım.çok aç oturuyordum yemeğe ve daha 2lokmada tıkanıp kalıyordum.hep dışarıdan hazır bişiler yemek istedim ev yemekleri yerine.kasıklarıma sancı giriyordu ara ara.belim bazen ağrıyordu.bacaklarım 1hafta önce müthiş ağrımıştı.onun haricin çok bişi hissetmedim.birde midem çok yanmıştı dün

bitanemmm ben hiiiiçççç bişey hisedemiyorummmm yaaaa....bu nasıl bir durum yaaa...dr.muayenelerinde olan ultrasyon makinelerinden bende mi eve alsam.ne olacak bizimkine ögretirim valla....arada bakarız oralarda küçük fasülyeden bişey var mı diyee...hergün aynadan gögüslerime,karnıma göz altlarıma bakıyorum.bir degişiklik var mı diye...yok yok catlayacam offf....:tomato:

Canım göğüslerde belirti hemen olmayabiliyor.Daha çok kasık ağrısı yaşıyorlar hamişler.

inanırmısın bende hep eşime derdim bizde eve alalım diye.oda hep nekadardır o biliyormusun sen diyordu.işin esprisi.çok takma ya valla.benimde aklımdaydı hep ama ben şunları düşünüyordum 2. aşılamam olacak 3te olacak yine olmıycak ardından tüp bebek diyordum bazen onu oldurmuyordum kendimce.başkada çare yok diyordum.allah büyük inş.herkese bu duyguyu tattırır en kısa zamanda.bende sana moral olayım rahat ol

aman yarabbi bu yazdıkların aynısı bendede oluyor.bir ümitsizlik,bir heyecan ev yemekleri cnm istemiyor.fas fuude yemek istiyorum vede yiyiyorum da sonucta ve sisko oldum...göz alylarım cöktü çünkü uyumuyoruuummmm.mide yanmam var idi;arttı.sag kasıgıma bazen agrı giriyor.ddm sen bana coookk büyük ümit oldun.ALLAH bebişlerini kucagına almyı nasip etsin.AAAMMMİİİNNN

ben 2aya kadar 62 kilo idim.birden 55 kiloya indim.diyorlarya pkoda kilo etkili diye.belkide buda faydalı olmuş olabilir.glucophage kullanıyorum.seeeeeeen...inç. canım hislerin gerçek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…