- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.141
:teytey: :teytey: :teytey: sıra bize gelıyo gelıyo darkımmmm hazalım önce sıra sendee
ben 2aya kadar 62 kilo idim.birden 55 kiloya indim.diyorlarya pkoda kilo etkili diye.belkide buda faydalı olmuş olabilir.glucophage kullanıyorum.seeeeeeen...inç. canım hislerin gerçek olur
Canım göğüslerde belirti hemen olmayabiliyor.Daha çok kasık ağrısı yaşıyorlar hamişler.
DURAMADIM DR. ARADIMMMM.BENDE NEDEN HİÇ AGRI YOK DİYE....BENİM KOKANAM DOGAL BİR ASILAMA OLDU BU CNM DEDİ.TEK YUMURTA AZ DOZLARLA İLAÇ VERDİM.YOKSA SENDE KASIK AGRISI OLURDU DEDİ.BAKALIMMM NE OLACAK...DARKİN BEBİŞLERİMLE YAZIŞTIN MI?HİÇ CNM YAAA...DÜŞÜK YAPTI,COK ÜZÜLDÜM.SANIRIM ONLINE DEGİL NE ZAMANDIR...
evet canım progestan kullanıyorum.ama şu son 3gündür bırakmıştım yoktur diye.bugün doktor ona devam et dediBENDE KULLANIYORDUM ONDAN DERİ ALTI ALERJİ YAPTI BIRAKTIM.NE GÜZEL KİLO VERDİRECEK DİYE SEVİNİYORDUM.AYNENE BENDE 63 KİLOYUM.SU AN İLACLARDAN KARNIM SİİS BİRAZ.SEN PROGESTERON KULLANIYORMUSUN CNM?BENİM İÇİME İKİZ DİYE DOGUYOR.AAAMMİİNNN
Haklı galiba dr. un fazla ilaç yüklemesi olunca yumurtalar daha baskılanıyor ve dolayısıyla ağrılarda şiddetli oluyor.
ben şu tedaviler boyunca öyle değişik belirtiler gördüm ki dedim tamam ben hamişim diye ama yok.Tutmayınca tutmuyo.
Hem bazılarında belirti olmuyomuş.
Online değil canım.
Bol şanslar Tiny canım inşallah tüm dileklerin gerçek olur.
darkcım, sağol
yarın aşılamam oluyor kesinleşti. buügn pregnly vuruldu. yarın büyük gün. sağ da 3 yumurta var. inşallah bu ay tutar canım.
allah hepimize sabır ve sağılık versin.
ddm hadi sohbet odasına gelsene yukarıda yanıp yanıp sönen y harfinin yanında sohbet odası haddiii...
tiny bende bu akşam aşılama olacam canım
benimde solda 2 sağda bir tane var sonuçlarımızı arka arkaya alacağız bu dönemde haberleşelim canım inşallah ikimizde hamile kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?