- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.161
DDM canım yaaaaa inşallah allah kucağına almayı da nasip eder.
allahım bize de nasip etsin inşallaha.s.
Eğer başka bir sorun yoksa Kanalların iyiyse,tutmamasının sebebi stres de olabilir, bi de kısmet her şey uygun olsa da olmayabiliyor.arkadaslar merhaba aşılamanının tutmamasının nedenlerını bılen vvarmı??
Hadi hayırlı olsun.İyi büyümüş yumurtalarınBol şanslar Tiny canım inşallah tüm dileklerin gerçek olur.
darkcım, sağol
yarın aşılamam oluyor kesinleşti. buügn pregnly vuruldu. yarın büyük gün. sağ da 3 yumurta var. inşallah bu ay tutar canım.
allah hepimize sabır ve sağılık versin.İnşallah verimli bi aşılama olur.
Çatlatma iğnesinin hemen öncesinde karında rahatsızlık,şişkinlik hissettin mi canım?
Bende olmuştu son aşılamada çok rahatsız edici bi şeydi,çatlatmadan sonra geçti.
tiny bende bu akşam aşılama olacam canım
benimde solda 2 sağda bir tane var sonuçlarımızı arka arkaya alacağız bu dönemde haberleşelim canım inşallah ikimizde hamile kalırız
Kızlar yumurtalarınız gayet güzel doğrusu,inşallah herşey güzel gelişir pozitif olur sonuç.
Morgül cüm aşılama oldun bu akşam canım pozitif düşün,karnında hisset.Meleğin gelir bakarsın,seni kıramayıp..
İNşallah çifter çifter gelecek pozitifler.
16 Şubat ta ilk aşılama olmuştu. Dün öğrendim yine olmadı(( ooofff of
arkadaslar aşılama ile hamıle kalan varmı aranızda
Kısmet canım üzme kendini,her işte bir hayır varmış.Bende 3. aşılamamı olcam bu ay bir aksilik olmazsa.
Var canım daha dün bir hamiş haberi aldık.
ddm arkadaşımız ilk aşılamada hamile kaldı..
Hepimiz için umut oldu..
Kısmet canım üzme kendini,her işte bir hayır varmış.Bende 3. aşılamamı olcam bu ay bir aksilik olmazsa.
Var canım daha dün bir hamiş haberi aldık.
ddm arkadaşımız ilk aşılamada hamile kaldı..
Hepimiz için umut oldu..
Kızlar cumartesi günü kontrole gitcem.Hani yanma acı oluyodu ya onun için.
Umarım ciddi bir şey çıkmaz ve bu ay aşılama olana kadar iyileşmiş olurum.
Biliyorsunuz ki tedavi edilmeyen enfeksiyonlar gebelik düşmanı.Aşılamada şans sadece aşılamayla gelmiyor.Sonrasındaki ilişkilerde önemli.Onun için de enfeksiyondan uzak durmalıyım ama nasıl(
Bir de kızlar korunmadık ya hani az da olsa çıkmayan candan umut kesilmiyo.
Diyorum ki ya bişey varsa,ilaçların zararı olur mu?
Dr.a da soramam heralde(
O kadar aşılama yaptık gebe kalmadın,kendi kendine kalcanımı düşünyon çılgın, derse
(
canım ya biyandan çok seviniyorum biyandanda bi garip oldum.3çüz falansa diye kafam karıştı.akşamda konusu oldu ya değer yüksek falan diye.kafam karıştı
hazalım aklıma geldi şimdi.benim aşılamanın 3.gününden itibaren gaz sorunum başlamıştı ardındanda kabızlık olmuştu.sonra doktor ilaç vermişti onunla rahatlamıştım.çok sancı yapıyordu.sende varmı merak ettim
merhaba sanırım hamılesın ılk aşılanmı
evet canım ilk aşılamam.şükürler olsun ki oldu
inşallah olur canım.allah gönlüne göre verir.puregon iğne kullandım göbekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?