Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaslar merhaba aşılamanının tutmamasının nedenlerını bılen vvarmı??
Eğer başka bir sorun yoksa Kanalların iyiyse,tutmamasının sebebi stres de olabilir, bi de kısmet her şey uygun olsa da olmayabiliyor.

16 Şubat ta ilk aşılama olmuştu. Dün öğrendim yine olmadı (( ooofff of

Kısmet canım üzme kendini,her işte bir hayır varmış.Bende 3. aşılamamı olcam bu ay bir aksilik olmazsa.
arkadaslar aşılama ile hamıle kalan varmı aranızda

Var canım daha dün bir hamiş haberi aldık.

ddm arkadaşımız ilk aşılamada hamile kaldı..

Hepimiz için umut oldu..

Kızlar cumartesi günü kontrole gitcem.Hani yanma acı oluyodu ya onun için.

Umarım ciddi bir şey çıkmaz ve bu ay aşılama olana kadar iyileşmiş olurum.
Biliyorsunuz ki tedavi edilmeyen enfeksiyonlar gebelik düşmanı.Aşılamada şans sadece aşılamayla gelmiyor.Sonrasındaki ilişkilerde önemli.Onun için de enfeksiyondan uzak durmalıyım ama nasıl (

Bir de kızlar korunmadık ya hani az da olsa çıkmayan candan umut kesilmiyo.
Diyorum ki ya bişey varsa,ilaçların zararı olur mu?
Dr.a da soramam heralde(
O kadar aşılama yaptık gebe kalmadın,kendi kendine kalcanımı düşünyon çılgın, derse
(

bende iğnelerimi oluyorum şuan göbekten kendım yapıyorum.çarsamba gunu doktora gıtcem bakalım neolucak hayırlısı

canım ya biyandan çok seviniyorum biyandanda bi garip oldum.3çüz falansa diye kafam karıştı.akşamda konusu oldu ya değer yüksek falan diye.kafam karıştı

sacmalama cnm yaaa...tabiiki dr.soracaksın....hamile testi yaptır.ne olur olmaz,üzülme sonra.benimde ilk evlendigimde olmustu enfeksiyon havuzdan olmustu,agır bir antibiyotik tedavisinden sonra gecti,1 ay ilişki yasagı verdi.benim ilişkiden sonra birde idrardan sonra kan geliyordu.ama tedaviden sonra birdaha tekrarlanmadı....gecmiş olsun bitanem.....hadi sende sıraya gir bakiiiyyymmm

korkma bitanem....ALLAH senin kaldıramıyacagın yükü vermeeezzz....bana ikiz gibi geliyor.sen bu anın tadını cıkar.bende heyecan arttı senin haberini aldıktan sonra...hayırlısı
canım ya biyandan çok seviniyorum biyandanda bi garip oldum.3çüz falansa diye kafam karıştı.akşamda konusu oldu ya değer yüksek falan diye.kafam karıştı

banada ikiz gibi geliyor canım.arkadaşımın ikizleri var.akşam diyorlarmış ki kendi kendilerine birisi kız birisi erkek.arkadaşta demiş kimin onlar diye benim ismimi sölüyorlarmış.daha 2.5yaşındalar.bak onların içine bile doğmuş.nasip artık.inş.seninde olacak.daha 1haftamı var

hazalım aklıma geldi şimdi.benim aşılamanın 3.gününden itibaren gaz sorunum başlamıştı ardındanda kabızlık olmuştu.sonra doktor ilaç vermişti onunla rahatlamıştım.çok sancı yapıyordu.sende varmı merak ettim

ddm cim bende 14 şubatta oldum aşılama ama hiç cesaretim yok test yapmaya. sen aşılamadan kaç gün sonra öğrendin hamile oldğnu. belirtiler neler di benim göğsüm dışında hiçbir değişiklik yok çok belirgin ve kaşınıyor.Ayrıca hayırlı bir evlat versin rabbim sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…