- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.181
canım çok sağol.dün öğrendim 17.günümdü.umudunu yitirme bende çok umutsuzdum.hep yoktur bişi diyordum herkes var derken.belim arada bi ağrıyordu.göğüslerim zaten iğnelerden hemen sonra acımaya başlamıştı onlarda pek bişi hissetmedim.kasıklarıma yine ara ara sancı giriyordu ve bacaklarım çok sızlamıştı.yemek yiyemiyordum.gaz sorunum vardı hep.14.günde çok bi bulanık siyahlık geldi.o gelince tamam adet oluyorum dedim ama bidaha bişi gelmeyince umudum yoktu ama yinede acaba dedim.böyle canımddm cim bende 14 şubatta oldum aşılama ama hiç cesaretim tok test yapmaya. sen aşılamadan kaç gün sonra öğrendin hamile oldğnu. belirtiler neler di benim gösüm dışında hiçbir değişiklik yok çok belirgin ve kaşınıyor.Ayrıca hayırlı bir evlat versin rabbim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
beni 2günde bir çağırmıştı doktor iğneleri yaparken.kaç ünite yapıyorsun şuan...yumurtalarının gelişimine bağlı çatlatma iğnenin yapılması.ogün belli bir büyüklüğe gelmişse olabiliramin canım ihsallah senınde bebişin hayırlı olsun bende göbekten yapıyorum iğnelerimi bugun 2.ci iğnemi yaptım çarşamba gunu doktora gıdıcem bakalım neolcak acaba ogunmu olcak çatlatma iğnesi
beni 2günde bir çağırmıştı doktor iğneleri yaparken.kaç ünite yapıyorsun şuan...yumurtalarının gelişimine bağlı çatlatma iğnenin yapılması.ogün belli bir büyüklüğe gelmişse olabilir
112.5 yapıyorum iğnelerı oldugumdan berı iştahım açıldı ve kasık agrılarım oluyor acaba bunlar normalmı bu arada balıkesır ın neresındensın
normal canım yumurtaların gelişiyorya.susurluk
duyuyorum tatlım sadece ama gitmedim.sen şimdi iğne başlangıcından 1hafta sonra gitmiş olacaksın dimi doktora.niye çok uzatmış ki doktor arayı.yüksekte yapılıyor iğnen.göneni bilirmisinnnnn:1rolleyes:
duyuyorum tatlım sadece ama gitmedim.sen şimdi iğne başlangıcından 1hafta sonra gitmiş olacaksın dimi doktora.niye çok uzatmış ki doktor arayı.yüksekte yapılıyor iğnen.
Bende koldan eşime yaptırmıştım.Gelişmelerini heyecanla bekleyeceğiz umarım güzel bir sonuç alırsın.bende iğnelerimi oluyorum şuan göbekten kendım yapıyorum.çarsamba gunu doktora gıtcem bakalım neolucak hayırlısı
Kısmet artık hep birlikte öğrencez Korkma sadece biraz çıldırtıyor bebekler :))))canım ya biyandan çok seviniyorum biyandanda bi garip oldum.3çüz falansa diye kafam karıştı.akşamda konusu oldu ya değer yüksek falan diye.kafam karıştı
Sormaya çalışırım canım.sacmalama cnm yaaa...tabiiki dr.soracaksın....hamile testi yaptır.ne olur olmaz,üzülme sonra.benimde ilk evlendigimde olmustu enfeksiyon havuzdan olmustu,agır bir antibiyotik tedavisinden sonra gecti,1 ay ilişki yasagı verdi.benim ilişkiden sonra birde idrardan sonra kan geliyordu.ama tedaviden sonra birdaha tekrarlanmadı....gecmiş olsun bitanem.....hadi sende sıraya gir bakiiiyyymmm
banada ikiz gibi geliyor canım.arkadaşımın ikizleri var.akşam diyorlarmış ki kendi kendilerine birisi kız birisi erkek.arkadaşta demiş kimin onlar diye benim ismimi sölüyorlarmış.daha 2.5yaşındalar.bak onların içine bile doğmuş.nasip artık.inş.seninde olacak.daha 1haftamı var
bende de vardı düzensizlik.hatta polikistik overim.ama 3aydır bi ilaç kullanıyorum pko plduğum için düzenlemişti adetimi falantam 1 hafta yapmıs olcam iğnelerimi bende adet duzensızlıgıde var oyuzden cok kokrkuyorum allahın ıznıyle su mutlu haberı bı alsam hayırlısıyla
bende de vardı düzensizlik.hatta polikistik overim.ama 3aydır bi ilaç kullanıyorum pko plduğum için düzenlemişti adetimi falan
ben pkoluyum canım.6gün 75 2gün 50 yine 2gün 25.sonundada 3yumurta ile aşılama oldu.geridede daha 3tane daha vardı gelişenddm aklıma gelmişken sende sorun neydi canım birde kaç mm başladın iğneye kendime senden paylar çıkarmaya çalışıyorum yardımcı olursan
banada doktorum bı hafta once ılaclar verdi folıc plus coraspın ve megadayn
Bende koldan eşime yaptırmıştım.Gelişmelerini heyecanla bekleyeceğiz umarım güzel bir sonuç alırsın.
ihşallah canım hemen yazıcam size
hııııııı niçin o ilaçlar..........
ben pkoluyum canım.6gün 75 2gün 50 yine 2gün 25.sonundada 3yumurta ile aşılama oldu.geridede daha 3tane daha vardı gelişen
düzenlenmesi için nasıl bir ilaç kullanmıştın canım. birde beslenmene dikkat ettin galiba beslenme çok önemli pcosta.aşılamadan sonra hangi ilaçları kullanmıştın canım kusura bakma meraktan soruyorum çünkü iğnelerim aynı senin gibi oldu benimde yumurtalarım çok gelişti 5 tane sağda 7 tanede solda ve ayrıca gelişmekte olan 6 7 tane daha vardı.kafamçokkarıştı
şeker ilacıymış.glucophage.bu benim için tam bir şans oldu biliyomusun.herşey yolunda gitti.50kilodan 62ye kadar çıkmıştım eskiden.ama şans eseri son 3ayda kendiğimden 7 kilo verdim.bende şaşırdım.diyorlarya pko kilo önemli diye.tamamen şans..aşılamadan sonrada progestan ve dostinex diye bir hap kullandım.tabiki sor canım ne kusurudüzenlenmesi için nasıl bir ilaç kullanmıştın canım. birde beslenmene dikkat ettin galiba beslenme çok önemli pcosta.aşılamadan sonra hangi ilaçları kullanmıştın canım kusura bakma meraktan soruyorum çünkü iğnelerim aynı senin gibi oldu benimde yumurtalarım çok gelişti 5 tane sağda 7 tanede solda ve ayrıca gelişmekte olan 6 7 tane daha vardı.kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?