Aşılama

Cevabiniz icin tesekkur ederim hani kanda belki cikmamistir diye dusunmustum ama bu durumda sanirim benim aşilamam olumsuz sonuclandi

Benim bugun adetimin 4. Gunu ve klomene basladim. Klomen kullanip kac gun sonra doktora gitmek gerekiyor. Bana ilac bittikten 3 gun sonra gel dedi. Herkeste olemi oluyor acaba lurfen cvp bekliyorm

Rabbim herkese nasip etsin benimde aşılamada 20.gunum adette olmadım sonucum da negatif

İnsulin yok cnm ama kilo vardı adet düzensizliği olunca bide pko kilo almaya bayağı müsait oluyoruz inşallah hemen tutar asilaman

Bende aşılama oldum 15. Günüm bugün fakat kanamam oldu adetimede var henüz kanamadan sonra kahverengi topak topak lekelenmeler oldu ve şu an hala devam ediyor sizce ne olabilir bu ? Tuttuğunun bir işareti yoksa erken mi adet oluyorum

Persembe gununden berı gonal f 450 kullanıyorum 112 mg ve karnım cok agrıyor normal mı

Canım noldu sonuç ne bende adet den önce lekenme olmuştu hatta adet olcam sanmistim inşallah tutmuştur bebegin seninledir

Mrblar klomen kullandim ben doktora gittim bir yumurta 11 cm olms pazartesi tekrar gidicem bakilcak asilama yaptiricam cunku klomen kullanan varmi baska sizin kac cm olmstu. Bu sartlarda tutmaz heralde dimi kac olmaliki

Arkadaşlar Merhabalar
yaklaşık 1.5 yıldır bebek istiyoruz ve sonunda aşılamaya karar verdik
aşılama süreci sancılı geçiyormu, anestezi ile yaptıranlar oluyomuş,
antalya da aşılama yaptıran bayanlar hangi doktora gitmektesiniz ve aşılama ücreti ne kadardır?
bana yardımcı olursanız sevinirim.

Bugun yaptirdim anestezi filan olmadim biraz acidi ama cok kisa suren bir aci bir kac saniye agda daha cok aciyor diyeyim sen anla.

Ben yarin anestezi ile yaptiricam asilama. Adetin 3yada 4. Gunu klomendiye bir hap verdi 5 gun onu kullandim. Sonrasinda bazi doktorlar ignede veriyolarmis ama benim doktorum igne vermedi kontrole gittim hep ilac bitince yumurtanin buyuyup buyumedigine bakildi yarinda kismetse asilamam yapilacak. Asilama fiyatida benim 2000 lira tuttu. Bende polikistover ve insulin diencide var sizde de varmi

Aynen oyle insanlari gormek istemiyorum bende iki defa asilama oldum diyemicem cunku rahme giris olmadı sonuc negatifti rabbim nasip eder insAllah ck zor

Ben universite hastanesinde yaptırdım özellikle istediğim bir prof olduğu için 250 TL ödedim aşılama için. Doktor bana sadece gonal F ignesi aldırdı bır de overlıtte catlatma ıgnesı ıkısıne sanırım 350 TL verdım daha sonra da dostinex aldırdı sanırım o da on lıra bır seylerdır Yani cok rahat 370 TL ye mal edelebılır Fıyat kacıncı denemen yasın vs e gore degısıyormus. Ben bın lıradır en azından dıye dusunuyordum dusundugumden uyguna geldı. Aslında polıstık over degılım dıye bılıyorum hatta yumurta reservım de az AMH ım 1.5

Ama gonal F yumurtalarımı fazla uyardı polıstık overmısım gıbı cok yumurtam olustu kucuk boylarda bır suru o yuzden dostınex adlı hapı yazdı OHSS olmamam ıcın catlatma ıgnesı vurulmamdan berı kullanıyorum ılk gun hıc yan etkı yoktu ama yemekle almıstım Dun ıse sabaha kadar kıvrandım mıdem bulandım karnıma sancıla gırdı asılamadan mı yoksa dostınexten mı bılmıyorum karnım davul gıbı sıstı en sısman halımde bıle gobeksız olan ben karnım gogsumun onune gectı o kadar sıstım ve tedavıye basladıgımdan berı 2 hafta oldu olmadı 3 kg aldım Insallah bu kadar ezıyetın karsılıgını alırız ben umutluyum

Kullandıgın ılac mıktarına gore degısıyor sanırımç2 kutu gonal f bır overlıtte 350 tl tuttu unıversıte hastanesınde ozel doktor secmezsen doktor parası odenmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…