Rabbim herkese nasip etsin benimde aşılamada 20.gunum adette olmadım sonucum da negatifBu yazım herkese umut olsun diye yazıyorum.Bende 2.5 senedir evliyim ve evlendiğim günden bu yana çocuk istiyoruz.klomen çatlatma iğnesi hsg filmi laparoskopi aklınıza gelebilecek herşeyi yaptırdım.Tanı olarak sebepsiz infertilite.ve aşılamaya karar verildi.ilk aşılamamı yaptırdım o psikolojıyı sadece yaşayan bilir artık acıyı bile hissetmiyosun o kadar istiyosun kı bır an önce yavruna kavuşmak istiyosun 12. gün sonunda sonuc negatifsonra adetin 2. günü tekrar gittim bir ay ara verdik tabi bu arada ilaç takviyesi vitaminlere devam ediyosunuz bir sonraki adet dönemi 2. günü gittim iğnelere tekrar başladım iğnelerimi işyerinde göbekten kendım vuruyordum.yumurtam istenilen boyuta geldi sonra aşılamam yapıldı ama bundan çok ümitliydim.maalesef ikşncş aşılamam da negatif ikinci de kendimi toparlamam çok zor oldu.günlerce ağladım.sonra dr um tüp bebek dedi ben son bir kez daha denemek istediğimi söyledim ama istemeyerek çünkü sonuç alamıyordum o kan testını vereceğim gün gelsin istemiyordum çünkü sonra üçüncü aşılamaya start verceğimiz gün dr um bu ay da dinlendirelim senı dedi ben dinlenmek istemiyorum olacaksa olsun olmayacaksa olmasın dedim artık pes etmek üzereydim ve kendımı tamamıyle tüp bebeğe şartlandirmıştım.menogon 75 kalçadan vurulan bir iğne verdi 5 iğneyle yumurtam büyümüştü dr bile şok olmuştu.ve o ay kendimi tüp bebeğe şartladığım için hep olmıcak diye düşündüm ve test günümden bir gün önce faranjıt oldum ertesi gün dr a gittim serum taktırmak için ama dr um ısrasla hiçbir ilaç kullanma test yap bana haber ver dedi neyse kan testini verdim sonuç barkodunu alıp eve geldim sonuca evde bakıcam 45 dk sonra sonucuma bir baktım kı ne göreyim sonucum 18:))))))hamileyim:))))evde deli gibi ağlıyorummm 3 saat hiç durmadan ağladım gerisini tahmin edebiliyorsunuzdur az çok.Şuan 4 hafta 3 günlüğüz henüzdiyeceğim o ki HİÇBİR ZAMAN PES ETMEYİN bu yola giren insanlar önce istemeli ve sonra sabretmeli...En önemlisi de AĞIZDAN DUAYI EKSİK ETMEMELİ RABBİM OL DEDİĞİ AN ONUN ÖNÜNE KİMSE GEÇEMEZ.süreçle alakalı sormak istediğiniz bişe olursa yardımcı olabilirim hepinize.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Bu yazım herkese umut olsun diye yazıyorum.Bende 2.5 senedir evliyim ve evlendiğim günden bu yana çocuk istiyoruz.klomen çatlatma iğnesi hsg filmi laparoskopi aklınıza gelebilecek herşeyi yaptırdım.Tanı olarak sebepsiz infertilite.ve aşılamaya karar verildi.ilk aşılamamı yaptırdım o psikolojıyı sadece yaşayan bilir artık acıyı bile hissetmiyosun o kadar istiyosun kı bır an önce yavruna kavuşmak istiyosun 12. gün sonunda sonuc negatifsonra adetin 2. günü tekrar gittim bir ay ara verdik tabi bu arada ilaç takviyesi vitaminlere devam ediyosunuz bir sonraki adet dönemi 2. günü gittim iğnelere tekrar başladım iğnelerimi işyerinde göbekten kendım vuruyordum.yumurtam istenilen boyuta geldi sonra aşılamam yapıldı ama bundan çok ümitliydim.maalesef ikşncş aşılamam da negatif ikinci de kendimi toparlamam çok zor oldu.günlerce ağladım.sonra dr um tüp bebek dedi ben son bir kez daha denemek istediğimi söyledim ama istemeyerek çünkü sonuç alamıyordum o kan testını vereceğim gün gelsin istemiyordum çünkü sonra üçüncü aşılamaya start verceğimiz gün dr um bu ay da dinlendirelim senı dedi ben dinlenmek istemiyorum olacaksa olsun olmayacaksa olmasın dedim artık pes etmek üzereydim ve kendımı tamamıyle tüp bebeğe şartlandirmıştım.menogon 75 kalçadan vurulan bir iğne verdi 5 iğneyle yumurtam büyümüştü dr bile şok olmuştu.ve o ay kendimi tüp bebeğe şartladığım için hep olmıcak diye düşündüm ve test günümden bir gün önce faranjıt oldum ertesi gün dr a gittim serum taktırmak için ama dr um ısrasla hiçbir ilaç kullanma test yap bana haber ver dedi neyse kan testini verdim sonuç barkodunu alıp eve geldim sonuca evde bakıcam 45 dk sonra sonucuma bir baktım kı ne göreyim sonucum 18:))))))hamileyim:))))evde deli gibi ağlıyorummm 3 saat hiç durmadan ağladım gerisini tahmin edebiliyorsunuzdur az çok.Şuan 4 hafta 3 günlüğüz henüzdiyeceğim o ki HİÇBİR ZAMAN PES ETMEYİN bu yola giren insanlar önce istemeli ve sonra sabretmeli...En önemlisi de AĞIZDAN DUAYI EKSİK ETMEMELİ RABBİM OL DEDİĞİ AN ONUN ÖNÜNE KİMSE GEÇEMEZ.süreçle alakalı sormak istediğiniz bişe olursa yardımcı olabilirim hepinize.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
İnsulin yok cnm ama kilo vardı adet düzensizliği olunca bide pko kilo almaya bayağı müsait oluyoruz inşallah hemen tutar asilamanMrb bendede polikistover ve insulin direncide var birde kilo problemimde var. Bende ilk defa bu ay asilama yaptircam adetin 4. Gununden itibaren klomen kullan dedi sadece. Sizde insulin direnci ve kilo varmiydi cok ümitlenmek istemiyorum bu sartlarda ne kadar tutar bilemiyorum bende sadece rahim filmi istedi baska test falan istemedi siz baska testler yaptirdinizmi
Insallahİnsulin yok cnm ama kilo vardı adet düzensizliği olunca bide pko kilo almaya bayağı müsait oluyoruz inşallah hemen tutar asilaman
Bende aşılama oldum 15. Günüm bugün fakat kanamam oldu adetimede var henüz kanamadan sonra kahverengi topak topak lekelenmeler oldu ve şu an hala devam ediyor sizce ne olabilir bu ? Tuttuğunun bir işareti yoksa erken mi adet oluyorumBende evleneli 5 sene olacak bi kere kendiligimden düsugum oldu 3 sene önce sonrasında olmadı pko var bende de adet düzensizliğim olurdu hep 2-3 ayda bi adet olurdum bütün tahlillerim temizdi rahim filmi eşimin testleri vs kaç kere yumurta takibi çatlama iğnesi oldum tutmadı rn son aşılama ya karar verdik doktorumla yalnızca ben iğne vs kullanmadim 5 gün boyunca klomen kulkandim tek 1 yumurtam olgunlaştı o ay asilama yapıldı vr çok.şükür ben hamile kaldım bu süreç çok.uzun ve zor şimdi bebeğimi kucağına almak için hafta sayıyorum inananin dua o kadar önemli ki dilinizden hic düşütmwyin Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin umuduzu asla yititmeyin
Canım noldu sonuç ne bende adet den önce lekenme olmuştu hatta adet olcam sanmistim inşallah tutmuştur bebegin seninledirBende aşılama oldum 15. Günüm bugün fakat kanamam oldu adetimede var henüz kanamadan sonra kahverengi topak topak lekelenmeler oldu ve şu an hala devam ediyor sizce ne olabilir bu ? Tuttuğunun bir işareti yoksa erken mi adet oluyorum
Maalesef kan testi yaptırdım ve gebelik yok dediler ..Canım noldu sonuç ne bende adet den önce lekenme olmuştu hatta adet olcam sanmistim inşallah tutmuştur bebegin seninledir
Benim 18 cmle tutmadı ..Mrblar klomen kullandim ben doktora gittim bir yumurta 11 cm olms pazartesi tekrar gidicem bakilcak asilama yaptiricam cunku klomen kullanan varmi baska sizin kac cm olmstu. Bu sartlarda tutmaz heralde dimi kac olmaliki
İlk kez mi aşılama oluyorsun canımİnşallah ya gonal-f mi kullandın canım sende
Bugun tekrar gittim 19 cm olms bana her kadin ayni zamanlarda yumurtlamaz dedi senin daha uzun suruyor dedi carsamba gunu kismetse asilamam yapilicak ama benim pek umudum yokBenim 18 cmle tutmadı ..
Ben yarin anestezi ile yaptiricam asilama. Adetin 3yada 4. Gunu klomendiye bir hap verdi 5 gun onu kullandim. Sonrasinda bazi doktorlar ignede veriyolarmis ama benim doktorum igne vermedi kontrole gittim hep ilac bitince yumurtanin buyuyup buyumedigine bakildi yarinda kismetse asilamam yapilacak. Asilama fiyatida benim 2000 lira tuttu. Bende polikistover ve insulin diencide var sizde de varmiArkadaşlar Merhabalar
yaklaşık 1.5 yıldır bebek istiyoruz ve sonunda aşılamaya karar verdik
aşılama süreci sancılı geçiyormu, anestezi ile yaptıranlar oluyomuş,
antalya da aşılama yaptıran bayanlar hangi doktora gitmektesiniz ve aşılama ücreti ne kadardır?
bana yardımcı olursanız sevinirim.
Aynen oyle insanlari gormek istemiyorum bende iki defa asilama oldum diyemicem cunku rahme giris olmadı sonuc negatifti rabbim nasip eder insAllah ck zorbenim bu gün aşılama sonrası 15. günüm 3 saat önce kan testi yaptım sonuç negatif. Şimdi eve gidip pencereleri perdeleri kapatıp belki 1 yıl evden dışarı çıkmak istemiyorum.bazen eş dost, yazılan yazılar herşey moral olur diye okuyup kendimi motive ediyorum ama sonuç değişmiyor umutlanıp umutlanıp hevesimiz kursağımızda kalıyo
Ben yarin anestezi ile yaptiricam asilama. Adetin 3yada 4. Gunu klomendiye bir hap verdi 5 gun onu kullandim. Sonrasinda bazi doktorlar ignede veriyolarmis ama benim doktorum igne vermedi kontrole gittim hep ilac bitince yumurtanin buyuyup buyumedigine bakildi yarinda kismetse asilamam yapilacak. Asilama fiyatida benim 2000 lira tuttu. Bende polikistover ve insulin diencide var sizde de varmi
Kullandıgın ılac mıktarına gore degısıyor sanırımç2 kutu gonal f bır overlıtte 350 tl tuttu unıversıte hastanesınde ozel doktor secmezsen doktor parası odenmıyorArkadaşlar Merhabalar
yaklaşık 1.5 yıldır bebek istiyoruz ve sonunda aşılamaya karar verdik
aşılama süreci sancılı geçiyormu, anestezi ile yaptıranlar oluyomuş,
antalya da aşılama yaptıran bayanlar hangi doktora gitmektesiniz ve aşılama ücreti ne kadardır?
bana yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkürler. peki aşılama yapılırken ağrı oluyomuKullandıgın ılac mıktarına gore degısıyor sanırımç2 kutu gonal f bır overlıtte 350 tl tuttu unıversıte hastanesınde ozel doktor secmezsen doktor parası odenmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?