Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Mrb kizlar bende 9 haziranda asilamami oldum ilk iki gun belim ve kasiklarim cok agridi ama sonrasinda gecti arada belim agriyo hepsi bu. Ilaclariniz cok pahaliymis hele doktor ucretiniz daha pahali Allah yardimcimiz olsun ❤❤

Mrb kizlar bende 9 haziranda asilamami oldum ilk iki gun belim ve kasiklarim cok agridi ama sonrasinda gecti arada belim agriyo hepsi bu. Ilaclariniz cok pahaliymis hele doktor ucretiniz daha pahali Allah yardimcimiz olsun ❤❤
Tskler iyi dileklerin için bnde ikinci randevuma gittim yarn tekrar gidicm catlatma iğnesini olcm snrası

Ilk asilamanin 2.randevusumu canim ? Insallah guzel haberler aliriz
Evet ilk defa asılama yaptrcm persembe gitmiştim pazartesi tekrar gel dedi gittim yarın gel çatlatma iğnesi vuralm dedi öğledn önce mi yapıyorlar aşılamayı

Evet ilk defa asılama yaptrcm persembe gitmiştim pazartesi tekrar gel dedi gittim yarın gel çatlatma iğnesi vuralm dedi öğledn önce mi yapıyorlar aşılamayı
Benim doktorum sabah ilk bana yapti asilamayi ama galiba istedikleri saatte yapiyorlar diye biliyorum

Canim varmi bir gelisme ?
Ptesi gittim kontrole yarnı bekleyelm catlatma iğnesi yaaprz dedi ertesi gnü gittim bi baktı yumrta catlamş kendinden hemen aynı güm beste yaptı aşılamayı üçüncü gün sanırsam bugn

Ptesi gittim kontrole yarnı bekleyelm catlatma iğnesi yaaprz dedi ertesi gnü gittim bi baktı yumrta catlamş kendinden hemen aynı güm beste yaptı aşılamayı üçüncü gün sanırsam bugn
Hadi hayirli olsun insallah tutar. Kac yumurtan catlamisti ?

Merhaba kızlar şuan aşılama olacağım tecrübesi olanlar yazabilir mi
Merhaba canım ben gonal f iğne kullanıyorum bugün iğnemin son günü yarın Kontrole gideceğim eğer yumurtalıklarım belirli boyuta geldiyse aşılama yapılacak İnşallah Allahın izni ile

Merhaba canım ben gonal f iğne kullanıyorum bugün iğnemin son günü yarın Kontrole gideceğim eğer yumurtalıklarım belirli boyuta geldiyse aşılama yapılacak İnşallah Allahın izni ile
İlk. Muayneyse gidisata bakıyo bnce iki üç gün dha kullandırtır snrasnda catlatma iğnesi sonrasnda aşılama

İlk. Muayneyse gidisata bakıyo bnce iki üç gün dha kullandırtır snrasnda catlatma iğnesi sonrasnda aşılama
Merhaba canım gittim doktorun istediği boyuta gelmiş bugün çatlatma iğnemi vurdum yarın inşallah aşılamam var allahın izni ile

Aşılama tutma ihtimali çok düşük bende oldum ama şuan hasta olacak gibiyim olmazsada zaten Furkan kayabaşoğlu var ona randevu aldım nasip artık

Hadi bakalım hayırlısı olmazsa çokta üzülme zaten ihtimal % 15 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…