Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende aşılama yaptırdım ilk gün yattım. Diğer günler yemek yaptım sadece geri hkalan herseyi eşim yaptı. Hala öle devam ediyor... Yediklerim dikkat ettim somon et köfte kiraz incir muz yedim
İnşallah tutar Rabbim emeklerimizin karşılığını versin

Durum nasıl kan testi falan yaptırdınız mi

Merhabalar benim de asilamamin 4. Günü bugün ilk 2 gün biraz kasik ağrım vardi simdi sadece sağ bacağıma vuran hafif bir var ve beyaz aktintim var sizde de böyle bir durum oldu mu acaba ? Bide olumlu sonuç alan vardi bütün yazışmaları okudum kimse tuttu yada tutmadı yazmamış

Ben 11. Gündeyim ama sanki tutmadı gibime geliyor

İlkinden farklı olarak neler hissediyorsun ?
Hiçbir şey hissetmiyorum sadece kasık ağrım var adet olacakmışım gibi. Cumartesi adet olmam gerekiyor hayırlısı bakalım

Hiçbir şey hissetmiyorum sadece kasık ağrım var adet olacakmışım gibi. Cumartesi adet olmam gerekiyor hayırlısı bakalım
Hayırlısı olsun inşallah ne zamandır düşünüyorsun?

Merhaba canım benim aşılamamın 13.günü yarın kan testi yapıcam inşallah son 4 gündür sabahları idrar testi yapıyorum hergün bi tık kırmızı oluyo

Merhaba canım benim aşılamamın 13.günü yarın kan testi yapıcam inşallah son 4 gündür sabahları idrar testi yapıyorum hergün bi tık kırmızı oluyo
İnşallah yarında güzel haberlerini alırsın canım bi tik kırmızı derken anlamadım canim 2 çizgi mi koyulasiyor?

Bende sanki adet olmuşum gibi kasık ağrılarım var ama kan falan yok sadece su gibi gelen akıntı var

İnşallah yarında güzel haberlerini alırsın canım bi tik kırmızı derken anlamadım canim 2 çizgi mi koyulasiyor?
Resmini attım bakabilirsin

Eklentiler

• C12CF78A-DA7C-4B8F-A4D1-2B21F8554E79.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…