İnşallah tutar Rabbim emeklerimizin karşılığını versinBende aşılama yaptırdım ilk gün yattım. Diğer günler yemek yaptım sadece geri hkalan herseyi eşim yaptı. Hala öle devam ediyor...Yediklerim dikkat ettim somon et köfte kiraz incir muz yedim
Ben 11. Gündeyim ama sanki tutmadı gibime geliyorMerhabalar benim de asilamamin 4. Günü bugün ilk 2 gün biraz kasik ağrım vardi simdi sadece sağ bacağıma vuran hafif bir var ve beyaz aktintim var sizde de böyle bir durum oldu mu acaba ? Bide olumlu sonuç alan vardi bütün yazışmaları okudum kimse tuttu yada tutmadı yazmamış
Neden öyle düşünüyorsun ki? Belirti yok diyeyse herkeste belirti olacak diye bisey yok canini sıkmaBen 11. Gündeyim ama sanki tutmadı gibime geliyor
Kaçıncı aşılamanNeden öyle düşünüyorsun ki? Belirti yok diyeyse herkeste belirti olacak diye bisey yok canini sıkma
İlk daha senin kaçıncı?Kaçıncı aşılaman
Benim ikinciİlk daha senin kaçıncı?
İlkinden farklı olarak neler hissediyorsun ?Benim ikinci
Hiçbir şey hissetmiyorum sadece kasık ağrım var adet olacakmışım gibi. Cumartesi adet olmam gerekiyor hayırlısı bakalımİlkinden farklı olarak neler hissediyorsun ?
Hayırlısı olsun inşallahHiçbir şey hissetmiyorum sadece kasık ağrım var adet olacakmışım gibi. Cumartesi adet olmam gerekiyor hayırlısı bakalım
Merhaba canım benim aşılamamın 13.günü yarın kan testi yapıcam inşallah son 4 gündür sabahları idrar testi yapıyorum hergün bi tık kırmızı oluyoMerhabalar benim de asilamamin 4. Günü bugün ilk 2 gün biraz kasik ağrım vardi simdi sadece sağ bacağıma vuran hafif bir var ve beyaz aktintim var sizde de böyle bir durum oldu mu acaba ? Bide olumlu sonuç alan vardi bütün yazışmaları okudum kimse tuttu yada tutmadı yazmamış
Merhaba canım benim aşılamamın 13.günü yarın kan testi yapıcam inşallah idrar testi yapıyorum son 4 gündür her sabah hergün bi tık kırmızı oluyor
İnşallah olmassınHiçbir şey hissetmiyorum sadece kasık ağrım var adet olacakmışım gibi. Cumartesi adet olmam gerekiyor hayırlısı bakalım
İnşallah yarında güzel haberlerini alırsın canımMerhaba canım benim aşılamamın 13.günü yarın kan testi yapıcam inşallah son 4 gündür sabahları idrar testi yapıyorum hergün bi tık kırmızı oluyo
Bende sanki adet olmuşum gibi kasık ağrılarım var ama kan falan yok sadece su gibi gelen akıntı varHiçbir şey hissetmiyorum sadece kasık ağrım var adet olacakmışım gibi. Cumartesi adet olmam gerekiyor hayırlısı bakalım
Resmini attım bakabilirsinİnşallah yarında güzel haberlerini alırsın canımbi tik kırmızı derken anlamadım canim 2 çizgi mi koyulasiyor?
Bende sanki adet olmuşum gibi kasık ağrılarım var ama kan falan yok sadece su gibi gelen akıntı var
Acaba varmı sabahın olmasını dört gözle bekliyorum çok heyecanlıyımResmini attım bakabilirsin
İnşallahHayırlısı olsun inşallahne zamandır düşünüyorsun?
Göremedim canim ben önceki konuşmalara da baktım amaResmini attım bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?